- 9 Ağustos 2019
- 21
- 14
- 18
- 32
- Konu Sahibi SevgiMelek9393
-
Anlattıkların herkezde aynı olmaya bilir. Kişiden kişiye değişebilir. Şuan 14 haftalık olmama rağmen 14 haftadır hiç bir belirti dahi olmadı yani a dan Z ye hiç biri iki haftalikken öğrendim o günden bu güne sende olan başkasında olcak diye birşey yokÖncelikle bende geç döllenme olduğunu dusunuyorum. Adetleri genelde duzensizdir.
Cok uzatmıycam, bugun oyrendım hamile olduğumu.
1. Adetin gecikmesi
2. Beyaz akıntı ( cok olması şart değil, az da olsa olur. Kokusuz olması önemli)
3. Adet olacakmısım gibi rahimde ağrı ama kan gelmemesi. ( yerlesmeden dolayı gerilme oluyor o da agrı yaratıyor.)
4. Bel (sırt) agrısı.
5. Sinirlilik hali (ara sıra gelen)
6. Halsizlik ama böyle ayılıp bayılmak değil, sadece hiçbişey yapmak istemiıceksiniz. Hevessiz olduğunuzu dusunebilirsiniz ama yorgunluktan kaynaklanıyor.
7. Benim kirpiklerim karışıyordu ama bu kesin belirti mi değil mi onu tam bilemedim, sadece ben yaşadım.
8. Açlık hissi cok olmuyor ama doymuyosunuz sanki, yedikçe yiyesi geliyor insanın.
9. Ateş yükselmesi ama nasıl anlatayım. Bazen böyle sıcaklık geliyor kısa Bı sure ıcın sora gecıyor. Yanı atesten kavrulmak deyil ateşlenmek gibi düşünün, kısa sureli.
10. Uyku deyısıklıyı yasamak. Aniden yorgunluk cokup kestirmek isteyince az bile uyusanız uyku düzensizliği oluşuyor.
Aklıma gelenler bunlar sımdılık sormak isdediyinşz bişey olursa yardımcı olmaya calısırım. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Tesekkur ederim canım, Rabbim sana da saglıklı bebiş nasip etsin. Yok ben belirtisi olanlar için yazdım bi fikir olsun diye. Ben de kendimi cok dınleyerdenım o yuzdenAnlattıkların herkezde aynı olmaya bilir. Kişiden kişiye değişebilir. Şuan 14 haftalık olmama rağmen 14 haftadır hiç bir belirti dahi olmadı yani a dan Z ye hiç biri iki haftalikken öğrendim o günden bu güne sende olan başkasında olcak diye birşey yokbahsettin hiç birşey yok ama hamileyim rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de kendimi o kdr çok dinledim ki 3 senedir hiç biri de gerçek değilmiş hepsi psikolojik okuduklarimdan oluyomus saldım baktım olacak gibi değil her ay 20 test yap yap belirti int bak sabah akşam hiç biri gerçek değilmişTesekkur ederim canım, Rabbim sana da saglıklı bebiş nasip etsin. Yok ben belirtisi olanlar için yazdım bi fikir olsun diye. Ben de kendimi cok dınleyerdenım o yuzden
Konu başlığı epey iddialı olmuş.Öncelikle bende geç döllenme olduğunu dusunuyorum. Adetleri genelde duzensizdir.
Cok uzatmıycam, bugun oyrendım hamile olduğumu.
1. Adetin gecikmesi
2. Beyaz akıntı ( cok olması şart değil, az da olsa olur. Kokusuz olması önemli)
3. Adet olacakmısım gibi rahimde ağrı ama kan gelmemesi. ( yerlesmeden dolayı gerilme oluyor o da agrı yaratıyor.)
4. Bel (sırt) agrısı.
5. Sinirlilik hali (ara sıra gelen)
6. Halsizlik ama böyle ayılıp bayılmak değil, sadece hiçbişey yapmak istemiıceksiniz. Hevessiz olduğunuzu dusunebilirsiniz ama yorgunluktan kaynaklanıyor.
7. Benim kirpiklerim karışıyordu ama bu kesin belirti mi değil mi onu tam bilemedim, sadece ben yaşadım.
8. Açlık hissi cok olmuyor ama doymuyosunuz sanki, yedikçe yiyesi geliyor insanın.
9. Ateş yükselmesi ama nasıl anlatayım. Bazen böyle sıcaklık geliyor kısa Bı sure ıcın sora gecıyor. Yanı atesten kavrulmak deyil ateşlenmek gibi düşünün, kısa sureli.
10. Uyku deyısıklıyı yasamak. Aniden yorgunluk cokup kestirmek isteyince az bile uyusanız uyku düzensizliği oluşuyor.
Aklıma gelenler bunlar sımdılık sormak isdediyinşz bişey olursa yardımcı olmaya calısırım. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Siz hamilemisiniz? Cok test yapıb yıpratmayın kendinizi benceBen de kendimi o kdr çok dinledim ki 3 senedir hiç biri de gerçek değilmiş hepsi psikolojik okuduklarimdan oluyomus saldım baktım olacak gibi değil her ay 20 test yap yap belirti int bak sabah akşam hiç biri gerçek değilmiştek gerçek olan heralde doğum sancısı amin inşallah
Cok tesekkur ederim, ben uzun zamandır istiyordum, belirtilere de hep dıkkat ederdim. Yasadıgım kesin belirtiler bunlardı. Dogrudur herkes aynı seyı yasayamaz ama bu belirtileri yazanlar da olu aktır muhakkak. Tesekkur ederim, hayırlısıyla basındayız henuzKonu başlığı epey iddialı olmuş.
Herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok
hatta bu belirtiler var diye kesin hamileyim diye bir şey de yok.
Genelde adet olacağımız zamanlarda yaşanan belirtiler.
Sizin gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.
Evet cnm 14 haftalıkSiz hamilemisiniz? Cok test yapıb yıpratmayın kendinizi bence
Gecikince de bisuru sey geliyor insanın aklınaAdet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı sadece gecikince şüpheleniyosun o kadar
Saglıkla kucağınıza alırsınız İnşallahEvet cnm 14 haftalık
Malesef öyle bitmiyo akla gelen şeylerGecikince de bisuru sey geliyor insanın aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?