Kesin hamile miyim bakarmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nyks3

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
30
11
8
34
IMG_20211007_121133.webp

Ilk 5 dakika icinde testler boyle oldu biri prodoctor digeri predictor erken gebelik testleri.. aksamda kan sonuclarim cikacak

Hayırlı olsun baya baya koyu hemde. Dilerim sağlıklı ilerler. Bata kaç gün vardı. Belirtin neydi canım.
Bugün veya yarin adet olmam gerekiyordu. Normalden daha sık tuvalete gitmeye başlayınca durumu anladim. Ve istahim cok acildi karin agrisida eklenince tamam dedim test yapicam :)

Bugün veya yarin adet olmam gerekiyordu. Normalden daha sık tuvalete gitmeye başlayınca durumu anladim. Ve istahim cok acildi karin agrisida eklenince tamam dedim test yapicam :)
Maşaallah ne kadar güzel bir test.. Herhangi birşey yaptın mı canım bu süreçte yani hamile kalabilmek adına ovülasyon takip falan. Yada farklı ekstra birşey.

Maşaallah ne kadar güzel bir test.. Herhangi birşey yaptın mı canım bu süreçte yani hamile kalabilmek adına ovülasyon takip falan. Yada farklı ekstra birşey.
Hicbirsey yapmadim hatta 1 aylik evliyim. Bu 1 aylik surecte oldu dusunebiliyormusun kismete bak.. Rabbim herkese kismet etsin ins

Hicbirsey yapmadim hatta 1 aylik evliyim. Bu 1 aylik surecte oldu dusunebiliyormusun kismete bak.. Rabbim herkese kismet etsin ins
Ahahaha benim gibi aynı bende oğluma ilk ayda kalmıştım. Ama işte 2. 4 yıldır nasip olmuyor.☹

Back
X