Kesin yine ben haksızım dimi kk

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm kk bir haftadır afedersiniz regl liydim öncesinde de birliktelik olmamıştı ve toplamda 10 gün filan. Neyse dün dus aldım. Ama hala regl liyim. Eşimde duş almış yanaştı ve hasta olduğumu söyledim. Başka yollarla tatmin etmemi söyledi. Ama ret ettm gerckten çok yorgundum.

Kızdı yani bir şey demedi ama gidip diğer odada uyudu. Gıcık Bi durum değilim abartıyormuyum.
Konuşsam mı bu konuyu
Sabah aradı hiç birşry olmamış gibi.

Yoksa abartıyormuyum.

Nebilşm Allah korusun hasta olurum birşeyolur ne dir bu tavrı

Slm kk bir haftadır afedersiniz regl liydim öncesinde de birliktelik olmamıştı ve toplamda 10 gün filan. Neyse dün dus aldım. Ama hala regl liyim. Eşimde duş almış yanaştı ve hasta olduğumu söyledim. Başka yollarla tatmin etmemi söyledi. Ama ret ettm gerckten çok yorgundum.

Kızdı yani bir şey demedi ama gidip diğer odada uyudu. Gıcık Bi durum değilim abartıyormuyum.
Konuşsam mı bu konuyu

Yoksa abartıyormuyum.

Konuda sizlik bişey yok ki. Adam bişey bile dememiş.
En altta yazdığınız hasta olmaktan kastınız nedir?

Adam o an kırılmış, konu uzamasın diye uzaklaşmış, sonraki gün unutmuş bile meseleyi. Yani ne yapsaydı

Reddedilen her insan gibi kırılmış bir an. Sonra sabah normale dönmüş. Daha ne yapsın ki?

Konuşsam mı bu konuyu

Yoksa abartıyormuyum.

İstemeyebilirsiniz de hasta olmak nedir orasını anlamadım

İlk kez mı oldu , bızede cok oldu bacım :confused:

Bana tuhaf geliyor eşin veya kendimizin beni tatmin et demesi, iki tarafta hazırken oluyor zaten, o an istemediğimiz olmadı hiç bilemicem

Back
X