Keşke anlayabilsemmmm.!

bayantrip

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
4
0
16
Kırklareli
Merhabalar,
Genel olarak takip ettiğim forumda bu defada fikir paylaşımı isteyecek olan benim.. :(
Şuanlık yolunda giden bir ilişkim var. Fakat bazen benim karamsarlıklarım mı yoksa onun rahatlıkları mı bilinmez her şey sarpa sarıyor. Bir gün mutluykn birden bire çıkan saçma sapan konular yüzünden tartışmanın içinde buluyoruz kendimizi. Bunun asıl nedeni ise erkek arkadaşımın rahatlığı. Sorumsuz davranışları. Örnek vermek gerekir ise , saatlerce arayıp sormadığı ve mesaj atmadığı oluyor. Neden böyle davranıyorsun diye sorduğumda bana telefon mu vardı eskiden ayda bir görüşülürdü diyor. Onlar yapabiliyorlar biz yapamıyoruz diyor. Hali ile bende sinir sahibi oluyorum. Kaldı ki eskiden telefon olsaydı zaten bir ay görüşmeden durmazdı bu insanlar diye düşünüyorum. Sorumsuzlukları ve kendi başına buyruk hallerinden sıkıldım. Fakat anlatınca da anlamıyor. 27 yaşında kenndileri bende 22 ben mi çok liseli düşünüyorum. O mu çok ince anlayamadım.
Lütfen bi yorum yapın. :(
Teşekkürler. :((

O bir e r k e k ... her erkek gibii de odunlukkk var.
Oyuzdeeen hiiiccc uzulme.
Kacan kovalanirrr ... buu gerceeek.
Sende usteleme, atmiyorsa nden msj atmiyorsn deme . Erkekler ustlerne gtmektn nefret ederler..
Bnm esimde oyle. Bnde ustune hic gtmem. Normal davranrm bakarm o abartir sevgi konusunda, kavga tartisma da olsa. Biri abartirken biri abartmamali.
KADİN ERKEK iliskisi buuuu bncee.

Son düzenleme:
Bi de ona gore o sorumsuzluk ypmiyor.
Hersey ilk gundeki gibi olmuyor Malesefffffff
Sevgi baki kaliyor evet ams rutinlesiyor.
Biz bayanlar dha duygusal oldgmzdan hep hep ilgi istyrz. Eee bazen bzde asiri ilgiden skilabliyrzz..

Odun olduğunu kabul ediyor. Ama üzerine gitmediğim zamanda bir değişim yok. Bir gün hiç arayıp sormadım ertesi gün yine mesajı bn attım. Bu kadarda olur mu. Bazen bu yüzden kavga ediyoruz. Hatta bir keresinde tartışma sonraası aradım açmadı. Aradan bir kaç saat geçti tekrar aradım içimdekileri söyleyip kurtulmak için, telefonu açtı. Uyuyor muydn neden cevap vermedin dedim canım.istemedi dedi bu nasıl bir rahatlık deyincede, bana sinirimi sana bağırarak mı atayım. O yüzden açmaddım telefonu dedi. Deli oluyorum. Ben. Vallahi sevmesem saniye durmam. :(
Kazık kadar adam yaptığına bakın ya.

Yapisi oyle o zmn. Anlam veremedm bnde. Bnmkinn ustne gtmeync ardndn en fzla 1saay snra askm bbgm diengelir.

Garipmiş.İnsan sevdiği insanla sürekli konuşmak ister.Eğer gerekçesi yokken durup duruken böyle yapıyosa konuşmak istemiyo demektir başka açıklaması olamaz bence.Gerçi gerekçesi olsa ne farkeder.Eğer bi sorununuz varsa konuşmadan çözülmez ki çocukça davranıyormuş.İlişkiniz ne kadar oldu ki

sizi sevmiyor öylesine hayatıdna bırı varmı var gibi yedekte tutuyor gibi geldi bana seven ınsan duramaz cunku.konusmak ıster arar.

Merhabalar,
Genel olarak takip ettiğim forumda bu defada fikir paylaşımı isteyecek olan benim.. :(
Şuanlık yolunda giden bir ilişkim var. Fakat bazen benim karamsarlıklarım mı yoksa onun rahatlıkları mı bilinmez her şey sarpa sarıyor. Bir gün mutluykn birden bire çıkan saçma sapan konular yüzünden tartışmanın içinde buluyoruz kendimizi. Bunun asıl nedeni ise erkek arkadaşımın rahatlığı. Sorumsuz davranışları. Örnek vermek gerekir ise , saatlerce arayıp sormadığı ve mesaj atmadığı oluyor. Neden böyle davranıyorsun diye sorduğumda bana telefon mu vardı eskiden ayda bir görüşülürdü diyor. Onlar yapabiliyorlar biz yapamıyoruz diyor. Hali ile bende sinir sahibi oluyorum. Kaldı ki eskiden telefon olsaydı zaten bir ay görüşmeden durmazdı bu insanlar diye düşünüyorum. Sorumsuzlukları ve kendi başına buyruk hallerinden sıkıldım. Fakat anlatınca da anlamıyor. 27 yaşında kenndileri bende 22 ben mi çok liseli düşünüyorum. O mu çok ince anlayamadım.
Lütfen bi yorum yapın. :(
Teşekkürler. :((

canm benim de ilşkim aynışkildeydi.ders vermek için bütün gün yazmazdım yarını yine msj atan ben olurdum..ama bence hiiç üstüne düşme takıntı yapmıcaksın rahatlık sırası sende..sanırıım konuşmaların da ciddi anlamda oluyo bu yüzden sklıo olabilir msj atınca ciddi takılma gül sinirlenme rahat tavırlar takıl o farkna varıcaktır ama ilk önce yapman gereken hiç msj atıp aramıyosun o arayınca gayet rahat oluyosun iğneleyici laflar sakın söyleme inat yapıp ders verdiğini anlar anlamaması lazım yoksa o da ders vermeye kalkar drum daha da kötü olur..senin şu süreçte sakin kalman lazım bir süre böyle davran bak inan herşey yoluna giriyo bak suan ben pek msj atmam arayan ve msj atan hep o olur ama biraz cabalaman lazım sabret canım inşallah herşey yoluna girer bol şans :)

Öncelikle hepinize çok çok teşekkür ederim zamam ayırıp dinleyip yorum yaptığınız için. Ona kalsa o beni herşeyden çok seviyor. Başka bir arkadaşım yenggeç burcu erkeğinin özelliklerini taşıyor diyor.
Seven insan arayıp sormaz mı cümlesinin aynını ben kurdum ona. Kime sorsan snin beni sevmediğini söylerler dedim. Sevmesem cevap vermemek yerine ayrılayı tercih ederdim. Bnim yapım bu diyor. 7 aydır birlikteyiz. İşin aslı ben bugüne kadar çok insanla çıkmadım ve öyle olunca en uzun süreli ilişkim henz bu. Açıkçası acaba ben mi yakalayamadım erkekler mi böyle diyorum ama sanırım ben olgun düşünüyorum. Anlm veremiyorum.
Onun gbi yapmaya çalıştım ama seven insan nasıl yapar ki :( Neyse düşüncelerinizi uygulamaya koyacağım. Zaten biraz daha böyle davranırsa çözümü belli..

Back
X