- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
Babamin pet filmi sonuclandi kötü cikiti .Devlet hastensndeki ilk dr radyoterapi ya kemoterapi dedj pet film cikinca bölümde baska dr vardı soncuu aldım iceri girdim.Ve direk yüzme akciğer kanserii onu biliyorum dedim .Vefati bu yüzden olacak hazrlkli olun dedi daha 54 yaşında babacığım. ;( sonra radyoterapi ye kemoterapi yae getirin ağrısı diner dedi sanki zekarette yikildim yigildim kaldim. Baska bisy soramadim.ciktm aagla agla devlet hastensi bu normal yani.sonclarini aldim ozele götürdüm dr bayan saolsin brazda olsa ilimli konuştu yaylms heryer koltk altna boyuna sicramis kemoterapi olmasi lazm ilerlemis soncuu dedi. Gec kalınmış dedi.elimzden geleni yapacm hastayı gormem lazım dedi kot huylyms sonc kotu yikildim aldgum cevaplrla zeo duryorum ayakta babam beni beklerken stres yapmış demedim ona yaran buyums dedim kemoterapi alcan deddm. Iyilsrm diyo askim babam.hayatimjn soki gercrkler aci ne kadar yaşayatablrsek lafi tamamn iyilesmez tek basima karsilastim bunla ykildim.Anlatamam.yani halimi Allahtan umut kesilmez iyilesir diye umut ediyorm umutlarimi bitiirselerde vucuduna yarayip yaramadigini gorcez dedi inşallah iyilesir keske ömür feda edilebilecek bisy olsa dusunmeden veriridm bi iki hastaneye sorim diyorm ozel napacagim ben ya nasl mucadele edecm iyilesir mj babam bakinca yuzne agliyasjm geliyo
İki yakınımızı kanserden kaybettik ve tek ilacı hastaya hiçbir şey belli etmeden son anlarını harika geçirmek... Allah yardımcınız olsun..