• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keske ben olsaydim babamin yerine

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Babamin pet filmi sonuclandi kötü cikiti .Devlet hastensndeki ilk dr radyoterapi ya kemoterapi dedj pet film cikinca bölümde baska dr vardı soncuu aldım iceri girdim.Ve direk yüzme akciğer kanserii onu biliyorum dedim .Vefati bu yüzden olacak hazrlkli olun dedi daha 54 yaşında babacığım. ;( sonra radyoterapi ye kemoterapi yae getirin ağrısı diner dedi sanki zekarette yikildim yigildim kaldim. Baska bisy soramadim.ciktm aagla agla devlet hastensi bu normal yani.sonclarini aldim ozele götürdüm dr bayan saolsin brazda olsa ilimli konuştu yaylms heryer koltk altna boyuna sicramis kemoterapi olmasi lazm ilerlemis soncuu dedi. Gec kalınmış dedi.elimzden geleni yapacm hastayı gormem lazım dedi kot huylyms sonc kotu yikildim aldgum cevaplrla zeo duryorum ayakta babam beni beklerken stres yapmış demedim ona yaran buyums dedim kemoterapi alcan deddm. Iyilsrm diyo askim babam.hayatimjn soki gercrkler aci ne kadar yaşayatablrsek lafi tamamn iyilesmez tek basima karsilastim bunla ykildim.Anlatamam.yani halimi Allahtan umut kesilmez iyilesir diye umut ediyorm umutlarimi bitiirselerde vucuduna yarayip yaramadigini gorcez dedi inşallah iyilesir keske ömür feda edilebilecek bisy olsa dusunmeden veriridm bi iki hastaneye sorim diyorm ozel napacagim ben ya nasl mucadele edecm iyilesir mj babam bakinca yuzne agliyasjm geliyo

İki yakınımızı kanserden kaybettik ve tek ilacı hastaya hiçbir şey belli etmeden son anlarını harika geçirmek... Allah yardımcınız olsun..

• Beğen
Reactions: tse
Babamin pet filmi sonuclandi kötü cikiti .Devlet hastensndeki ilk dr radyoterapi ya kemoterapi dedj pet film cikinca bölümde baska dr vardı soncuu aldım iceri girdim.Ve direk yüzme akciğer kanserii onu biliyorum dedim .Vefati bu yüzden olacak hazrlkli olun dedi daha 54 yaşında babacığım. ;( sonra radyoterapi ye kemoterapi yae getirin ağrısı diner dedi sanki zekarette yikildim yigildim kaldim. Baska bisy soramadim.ciktm aagla agla devlet hastensi bu normal yani.sonclarini aldim ozele götürdüm dr bayan saolsin brazda olsa ilimli konuştu yaylms heryer koltk altna boyuna sicramis kemoterapi olmasi lazm ilerlemis soncuu dedi. Gec kalınmış dedi.elimzden geleni yapacm hastayı gormem lazım dedi kot huylyms sonc kotu yikildim aldgum cevaplrla zeo duryorum ayakta babam beni beklerken stres yapmış demedim ona yaran buyums dedim kemoterapi alcan deddm. Iyilsrm diyo askim babam.hayatimjn soki gercrkler aci ne kadar yaşayatablrsek lafi tamamn iyilesmez tek basima karsilastim bunla ykildim.Anlatamam.yani halimi Allahtan umut kesilmez iyilesir diye umut ediyorm umutlarimi bitiirselerde vucuduna yarayip yaramadigini gorcez dedi inşallah iyilesir keske ömür feda edilebilecek bisy olsa dusunmeden veriridm bi iki hastaneye sorim diyorm ozel napacagim ben ya nasl mucadele edecm iyilesir mj babam bakinca yuzne agliyasjm geliyo
Canım benim amcam daha doğrusu eşimin amcasına karaciğer sirozu teşhisi kondu 1 yıl önce.en fazla 2 ay yaşar dediler adamcağız iyileşti 1 sene oldu çok iyi şimdi.tedaviye devam ediyor.bu teselli değil kesinlikle,derdi veren Allah dermanı da verir elbet.Allah şifa versin babacığınıza.

• Beğen
Reactions: tse
Canım benim amcam daha doğrusu eşimin amcasına karaciğer sirozu teşhisi kondu 1 yıl önce.en fazla 2 ay yaşar dediler adamcağız iyileşti 1 sene oldu çok iyi şimdi.tedaviye devam ediyor.bu teselli değil kesinlikle,derdi veren Allah dermanı da verir elbet.Allah şifa versin babacığınıza.
Cok gecms olsun aminn inşallah bizde bole guzel habelre alırız

canım canımmm
gercekten ne dıyecegımı bılmıyorum benım babamla baban aynı yasta
babam 2 senedır kalp krızı gecırıp anjıyo oluyor valla o kadar kotukı boyle yasamak
ınsallah duzelır ya ne yapacaksın duzelecegıne ınanmaktan baska bı carenız yok lutfen olumlu olun
Cok gecmsi olsun rabbjm şifalar versin gulemiyorim bile insallah duzeliriz

Allah şifa versin, inşallah iyi olur babacığınız. Yaşadıklarınız çok zor ama umudunuzu sakın kaybetmeyin, tedavi kadar moral ve umut da bu işin ilacı, siz güçlü kalın ki, babanız da sizden güç alsın.
İnşallah Rabbim yar ve yardimiyla

nasılsın tse baban psıkolojık olarak nasıl?
bırsey belllı etmedınız dımı
baska doktor arastırdınız mı nasıl yaptınız

canım, yaşadığın acıyı biliyorum. içinin tam ortasına kor düşmüş gibi, babanın acısının beterini yaşıyormuşsun gibi yanıyorsun, acılar içinde kıvranıyorsun.
38 yaşında gencecik anneciğime meme kanseri konulup iyileştikten sonra, 48 yaşında kemik metastazı teşhisi konduğunda, doktorlar yüzüme baka baka, acımasızca annen ölecek dediğinde yaşadım bunları ben.
Allah'ım babana şifalar, size dayanma gücü versin.
Dr. resmen öldü, hiçbir şansı yok dediği anneciğim şu anda hayatta ve sağlığına yüzbinlerce kez şükürler olsun.
Canımmm ben yaptıklarımızı anlatayım.
dr. teşhisi koyduğunda zaten annem de biliyordu. O yüzde kendisinden saklayamadık, zaten saklayamazdık...
kemoterapi, radyoterapi.... hasta anlıyor herşeyi....
Teşhisden sonra eve geldik. Kulaklarımda güçlü olmalısın, morall çok önemli vs. cümleleri dönüyor ama ben güçsüzlükten bıraksan yerlere atıcam kendimi, değil yüzümün gülmesi, ayakta duramıyorum...
ev dışında heryerde hıçkıra hıçkıra ağladım, kendimi yere atıp atıp ağladım:KK61:
Yeter ki annem beni ağlarken görmesin, yeter ki o üzülmesin...
Teşhisden 2 gün sonra falan annem acılar içinde kıvranırken, dayanamadım sarıldım boynuna
ikimizde ağladık, ikimizde içimiz çıkana kadar ağladık...
artık açık açık konuşma vakti gelmişti. evet annem kanserdi ve hastalığın en sonundaydı
dr. demesine göre de ölümü çok yakındı...
Bu hastalığı , bu derdi Rabbim vermişti, şifayı da elbet Rabbim verecekti. Bu hastalığı yoktan var eden Rabbim, vardan da yok edecekti. Çok dua ettik, çok Yasinler okuduk
Rabbim'e her şey için şükürler olsun. Rabbim'den gelen herşey başımızın üstünde. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin, ama eğer verdiği bu dertten vefat olacaksa, o da kabulümüz. Rabbim herşeyi bilir görür.
Ne olur, acınızı bir günde olsa yaşayın. İçinize atarak, babanızdan kaçarak yapamazsınız bunu
Açık açık konuşun, ağlayın, bağırın ama asla isyan etmeyin
Şimdi biz kul olarak ne yapabiliriz?
Dr. gitmeliyiz, tedavimizi olmalıyız, moralimizi yüksek tutmalıyız Tamam Kemoterapi çooook zor ama ne yapalım?
Bol bol dua. Ümitsizlik yok. Allah'a tam teslimat var...Dua ve inanç en büyük moral kaynağı...
canım, yaşadığın acıyı biliyorum. içinin tam ortasına kor düşmüş gibi, babanın acısının beterini yaşıyormuşsun gibi yanıyorsun, acılar içinde kıvranıyorsun.
38 yaşında gencecik anneciğime meme kanseri konulup iyileştikten sonra, 48 yaşında kemik metastazı teşhisi konduğunda, doktorlar yüzüme baka baka, acımasızca annen ölecek dediğinde yaşadım bunları ben.
Allah'ım babana şifalar, size dayanma gücü versin.
Dr. resmen öldü, hiçbir şansı yok dediği anneciğim şu anda hayatta ve sağlığına yüzbinlerce kez şükürler olsun.
Canımmm ben yaptıklarımızı anlatayım.
dr. teşhisi koyduğunda zaten annem de biliyordu. O yüzde kendisinden saklayamadık, zaten saklayamazdık...
kemoterapi, radyoterapi.... hasta anlıyor herşeyi....
Teşhisden sonra eve geldik. Kulaklarımda güçlü olmalısın, morall çok önemli vs. cümleleri dönüyor ama ben güçsüzlükten bıraksan yerlere atıcam kendimi, değil yüzümün gülmesi, ayakta duramıyorum...
ev dışında heryerde hıçkıra hıçkıra ağladım, kendimi yere atıp atıp ağladım:KK61:
Yeter ki annem beni ağlarken görmesin, yeter ki o üzülmesin...
Teşhisden 2 gün sonra falan annem acılar içinde kıvranırken, dayanamadım sarıldım boynuna
ikimizde ağladık, ikimizde içimiz çıkana kadar ağladık...
artık açık açık konuşma vakti gelmişti. evet annem kanserdi ve hastalığın en sonundaydı
dr. demesine göre de ölümü çok yakındı...
Bu hastalığı , bu derdi Rabbim vermişti, şifayı da elbet Rabbim verecekti. Bu hastalığı yoktan var eden Rabbim, vardan da yok edecekti. Çok dua ettik, çok Yasinler okuduk
Rabbim'e her şey için şükürler olsun. Rabbim'den gelen herşey başımızın üstünde. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin, ama eğer verdiği bu dertten vefat olacaksa, o da kabulümüz. Rabbim herşeyi bilir görür.
Ne olur, acınızı bir günde olsa yaşayın. İçinize atarak, babanızdan kaçarak yapamazsınız bunu
Açık açık konuşun, ağlayın, bağırın ama asla isyan etmeyin
Şimdi biz kul olarak ne yapabiliriz?
Dr. gitmeliyiz, tedavimizi olmalıyız, moralimizi yüksek tutmalıyız Tamam Kemoterapi çooook zor ama ne yapalım?
Bol bol dua. Ümitsizlik yok. Allah'a tam teslimat var...Dua ve inanç en büyük moral kaynağı...
Ayyy canimmm ayni şeyleri yaşıyorum ben sarilamiyorum opemiyorum koyveririm kendimi diye bugun daha güçlüyum biz surat asik gezince. Oda üzülüyor annemle bi karar aldik nolursa olsun icimiz kan aglasada kziilcik serbeti icsekte soylemicez yannda kahkahalr atacagz dedik dr da soledim soylemeyin adını diye hastalgin demedik canm babam cunku iyilesirim diyo insallah iyilesir adaklar adadim ömrüm feda edilse veirriddim dusunmeden yüzüm gülmuyor boyle bi aci yok dr lar yasarken insani öldruyor yasama sevincim giiti evet bende oyle sizin gibi düşünüyorum isyannn yokk. Rabbim neyi uygun gördüyse yaşıyoruz bazen gafletle neden biz Allahim diyorm sonra tovbe ediyorum dr lar kurtulma sansi yok desede ben inanıyorum ..Ben yüzleştim. Dr lar annemede pek diyemedim bilio ama detay cunku uzulurse moralli gezemez diye rabbim görsün kimseyi anasiz babasiz koymasin herkese şifalar diliyorum anniskonuza da acil sifalar diliyorum rabbim tum hastalara sifa versin .Insallah bizde boyle mutlu oluruz yasar babam

nasılsın tse baban psıkolojık olarak nasıl?
bırsey belllı etmedınız dımı
baska doktor arastırdınız mı nasıl yaptınız
Bugün diger gunler gore biraz daha iyim tsk ederim ama iicm kan agliyo arastriidm adanada yiz biz en iyi onkolglarin oldugu hastaneyi buldm tavsiyeyle babam bilemedigm icin bole biseyi devlet hastanesiydi aldim oradan sonclari siz siz olun devlete gitmeyin beni yiktilar yüzüme umursamz halde diyerek kaldim ole sonra agladm sizladm kahrodlm oluyorm da eczxi tanidgm araclgiyla 6-7 onllkoj prof olan ozel goturdum insallaf sifa bulacak bzim suratlar dusnce üzülüo iki gun eve gelemedim gozlerim sis diye sonra bu dr umut olur inşallah yaa filmler kanlar alindi radyoterapi ardindan kemoterapi biraz neselendi iyi olacaksn baba dedim dr da adini soylemyin umudu krilmasn dedim doc.dr götürdüm inşallah derman olur nolur dua edin bakinca kondramiyorm inanamıyorum ama Allah büyük

Bugün diger gunler gore biraz daha iyim tsk ederim ama iicm kan agliyo arastriidm adanada yiz biz en iyi onkolglarin oldugu hastaneyi buldm tavsiyeyle babam bilemedigm icin bole biseyi devlet hastanesiydi aldim oradan sonclari siz siz olun devlete gitmeyin beni yiktilar yüzüme umursamz halde diyerek kaldim ole sonra agladm sizladm kahrodlm oluyorm da eczxi tanidgm araclgiyla 6-7 onllkoj prof olan ozel goturdum insallaf sifa bulacak bzim suratlar dusnce üzülüo iki gun eve gelemedim gozlerim sis diye sonra bu dr umut olur inşallah yaa filmler kanlar alindi radyoterapi ardindan kemoterapi biraz neselendi iyi olacaksn baba dedim dr da adini soylemyin umudu krilmasn dedim doc.dr götürdüm inşallah derman olur nolur dua edin bakinca kondramiyorm inanamıyorum ama Allah büyük
agrısı acısı dınsın allahım hayırlı ömur versın sıfa versın ınsallah...

Merhaba tse, bir kac gundur kk ya girmemissiniz merak ettim sizi. Babaniz nasil oldu bir gelisme var mi? Insllah hayirli haberlerle gelirsiniz Allah yardimciniz olsun.

Bu arada eski konuyu yeniden gundeme getirmek gibi olduysa ozur dilerim.

Allah şifa versin özel hastanelerde var sigortayla anlaşmalı onları da araştırabilirsin birkaç doktordan daha fikir almak doğru olur. Yeni tedavi yöntemleri cihazlar var Allah yardımcınız olsun

Rabbim acil şifalar versin öncelikle..
Sizi çok iyi anlıyorum malesef bende babamı bu sebepten kaybettim :KK43:
Ama hep şunu söylüyorum şimdiki aklım olsa asla kemoterapi almasına müsade etmezdim.Kemoterapiden sonra eridi resmen babam :KK43: .Ve kesinlikle bitkisel tedaviye yonlenirdim.Tanıdığım iki kişi önce Allahın izni ile sonra bitkisel tedavi ile kurtuldu..
Rabbim yardımcınız olsun..
Sen size özelden mesaj atmak istedim ama ulaşamadım bana geri dönebilirseniz çok memnun olacağım

Kün fe yekün
Rabbim ol der ve oluverir
Tez zamanda hasarsız kalıcı şifa diliyorum yazınızı okurken çok duygulandım gözlerim doldu acınızı paylaşıyorum Allah feraha çıkarsın 🥺

Sen size özelden mesaj atmak istedim ama ulaşamadım bana geri dönebilirseniz çok memnun olacağım
Su orucu da düşünebilirsiniz bi araştırın
Aidin Salih hanım su oruçlarının Allah’ın izniyle kansere bile şifa olduğunu söyler

Çok duygulandım okurken.😔
2015 tarihinde açılmış konu,son görülmesi de 2021 konu sahibinin.
İnşallah güncelleme yapıp,babacığının iyi olduğunu söyler.🙏🏻

Babacığınıza acil şifalar diliyorum 💐 Çok üzüldüm ,moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Kendisine de elinizden geldiği kadar yansıtmamak için gayret sarf edin. Moral bu hastalıkta çok önemli. Allah'tan ümit kesilmez. Tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle 🙏

Back
X