O kizla hic samimiyetim yok zaten neden öyle dedin diye üstelicek biliyorumSağlam ayak degil hoşlanmiyorum uzak durmani tavsiye ederim de.
Gerçeği anlatma bir kaç kere uyar.
Evet en azindan bu sekilde uyarayim ya yoksa eline cok fazla koz verecekUzaktan bazı hoş olmayan hareketlerini gördüm veya bir arkadas gercek yuzunu gormus bana anlatti.Ona yapilani baska arkadasina yapmis olarak soyleye bilirsin o oldugunu soyleme.
Evet canim gibi seviyorum offf diger arkadasada ayip olucakArkadaşın harbi arkadşınsa söylee sinsi kadına elverirsin söylemezsen
En cokta ondan korkuyorum birgun neden söylemedin derseArkadaşına anlat lafı dolandırmadan gün gelir biliyordun anlatmadın der yazık olur böyle insanlardan da illet ettim milletin ağzı torba değil ki bağlayasın..
O yüzden söyle senin hatn bir suçun yok dünyanında sonu değil.En cokta ondan korkuyorum birgun neden söylemedin derse
Yarin ayni birimde calisicaz uygun bir zamanda söylicem haklisiniz nolursa olsunO yüzden söyle senin hatn bir suçun yok dünyanında sonu değil.
Onun yaptigi daha ayıp bence..Evet canim gibi seviyorum offf diger arkadasada ayip olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?