KEŞKE BİLMESEYDİM

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
Kizlar cok sevdigim vir arkadasim pek samimi olmadgm ama bana guvenen bir arkadasin arkasindan konusmus.bu konustugubayanda mesajlari hatta sesini kaydedip o arkadasa dinletmis ki aralarida cok iyiydi .Dun bana anlatti şok oldum ve söyleme diye ekledi simdi söylemesem arkadasim hala ona güvenip biseyler paylasabilir söylesem kendine hakim olamicak ve ben söyledigim icin bana cephe alinacak ne yapayim

Sağlam ayak degil hoşlanmiyorum uzak durmani tavsiye ederim de.
Gerçeği anlatma bir kaç kere uyar.

Uzaktan bazı hoş olmayan hareketlerini gördüm veya bir arkadas gercek yuzunu gormus bana anlatti.Ona yapilani baska arkadasina yapmis olarak soyleye bilirsin o oldugunu soyleme.

Uzaktan bazı hoş olmayan hareketlerini gördüm veya bir arkadas gercek yuzunu gormus bana anlatti.Ona yapilani baska arkadasina yapmis olarak soyleye bilirsin o oldugunu soyleme.
Evet en azindan bu sekilde uyarayim ya yoksa eline cok fazla koz verecek

Arkadaşın harbi arkadşınsa söylee sinsi kadına elverirsin söylemezsen

Arkadaşına anlat lafı dolandırmadan gün gelir biliyordun anlatmadın der yazık olur böyle insanlardan da illet ettim milletin ağzı torba değil ki bağlayasın..

İkisine de mesafeli ol.
Gün gelir ortaya çıkarsa sizin olayınıza ben karışmam de.
Durduk yere başın ağrır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…