İnsanlara açıklama yapmayın,bundan sonraki hayatim korkutyor beni acikcasi ...calisiyorum cok sukur isim gcum var ama insanlaea aciklama.yapmak evlenmis bosanms olmak ..
Psikologun faydasi olacagini dusunmuyorum konusma. Ile gececk bi aci degil bence ...bilmiom cok caresiz hissediyorumTek boşanan sen değilsin. Eskiden kadının adı varmış sadece dayak da yese küfür de yese otururmuş evinde ama artık öyle değil ayaklarının üstünde duruyorsun ya bu en büyük güç sana. Tabii bir psikoloğa da gidebilirsin çok faydası olur bu dönemde. Kolay bi süreç değil neticede
boşanma hikayelerini didikleyen insanlardan nefret ederim.Yarin bosanma dilekcem veriliyor avukatla konusuldu insan ne hayallerle evleniyo neler yasiyo esimle bosanma sebebi ailesinin agzina bakmasi ve 2 yild ir evli oldugmz halde isinden dolayi birlikte yasayamamis olmami z evliligin ne oldugunu bilmemesi en ufak seyde tartisma yaratmaasi ..icim aciyo esyalarimi bu hafta almaya giderim heralde Annesinin babasinin agzina cok bakti bitti evlilik herseyden tartisma yaratti ..bundan sonraki hayatim korkutyor beni acikcasi ...calisiyorum cok sukur isim gcum var ama insanlaea aciklama.yapmak evlenmis bosanms olmak ...bunlar cok uzuyor beni Toparlanamiyorum ...ne yapsam birden kotu oluyorum degermiydi diyorum ya bisanmaya o kadar severken soguttu kendinden ...bosanip mutlu olan hikayeleri ozellikle ariyorum kendime teselli olsun diye bi gelimlik gorunce icom aciyor ne hayallerle evlendim Nasil oldu Allah sorsun ...hepsinden ...
boşanma hikayelerini didikleyen insanlardan nefret ederim.
lütfen açıklama yapma gereği duyma
hatta kendinle gurur duy. kendine değer verip hayatını kurtardığın, kocalığa layık olmayan bir adamı üstüne bir de baba yapmadığın için.
emin ol geçecek, yeniden sevildiğinde kuş gibi hafiflediğini hissedeceksin.
şansın bol olsun.
Insallah şu acim gecsin ...bide ogretmenim ama o kadar ozguvenimi kirdiki zamaninda hep ezdiki beni kendime de gelecegimede inancim kalmadi bidaha sevilmekmi cok zor geliyor bana evlenip bosanmak benim icin bence buyuk Engel gibi geliyor ..disardan guclu durmaya calisiyyorum gayet rahat ...bide calistgmdan biraz daha guvenli duruyorum ama gel icime sor hep agliyorum bitsin bu gunlerboşanma hikayelerini didikleyen insanlardan nefret ederim.
lütfen açıklama yapma gereği duyma
hatta kendinle gurur duy. kendine değer verip hayatını kurtardığın, kocalığa layık olmayan bir adamı üstüne bir de baba yapmadığın için.
emin ol geçecek, yeniden sevildiğinde kuş gibi hafiflediğini hissedeceksin.
şansın bol olsun.
Psikologun faydasi olacagini dusunmuyorum konusma. Ile gececk bi aci degil bence ...bilmiom cok caresiz hissediyorum
Sagolun peki ne kadar oldu bosanali ..ya ben insanin bi sozuyle alt ust olabiliyorumKardeşim boşandı benim de. Ordan biliyorum. Yazdıkların o günleri hatırlattı bana. O yüzden dedim. Çok daha Mutlu şuan.
Sagolun peki ne kadar oldu bosanali ..ya ben insanin bi sozuyle alt ust olabiliyorum
Sagolun peki ne kadar oldu bosanali ..ya ben insanin bi sozuyle alt ust olabiliyorum
Psikoljim cok bozuk bu kadar seven insan bunlari Nasil yapabilirdi peki simdi ne hale geldik Allah sorsun o ailedebn bugun dava acilick iste avuktla goruseck beyimiz ev turmus yeni evini de esyalarimi alcam benim ahimi aldilar ya Allah bin katini yasatsn hepsineBosanmak da evlenmek kadar normal cok sukur calisiyormussunuz onunuzde upuzun bir hayat var her seye yeniden baslama heyecani olsun icinizde olumsuzluklar degil. hayatinizi mutlu olmadiginiz bir adamla hic etmek yerine cesur davranip bitirmeyi tercih etmissiniz ne mutlu. yeniden dogmus gibi olun sukur edin. bosanmis kadin, hic evlenmemis kadin birakin bu kaliplari kendi mutlulugunuza bakin. hepimiz olup gidecegiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?