Keske boyyle olmasaydi

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
39
Yarin bosanma dilekcem veriliyor avukatla konusuldu insan ne hayallerle evleniyo neler yasiyo esimle bosanma sebebi ailesinin agzina bakmasi ve 2 yild ir evli oldugmz halde isinden dolayi birlikte yasayamamis olmami z evliligin ne oldugunu bilmemesi en ufak seyde tartisma yaratmaasi ..icim aciyo esyalarimi bu hafta almaya giderim heralde Annesinin babasinin agzina cok bakti bitti evlilik herseyden tartisma yaratti ..bundan sonraki hayatim korkutyor beni acikcasi ...calisiyorum cok sukur isim gcum var ama insanlaea aciklama.yapmak evlenmis bosanms olmak ...bunlar cok uzuyor beni Toparlanamiyorum ...ne yapsam birden kotu oluyorum degermiydi diyorum ya bisanmaya o kadar severken soguttu kendinden ...bosanip mutlu olan hikayeleri ozellikle ariyorum kendime teselli olsun diye bi gelimlik gorunce icom aciyor ne hayallerle evlendim Nasil oldu Allah sorsun ...hepsinden ...

bundan sonraki hayatim korkutyor beni acikcasi ...calisiyorum cok sukur isim gcum var ama insanlaea aciklama.yapmak evlenmis bosanms olmak ..
İnsanlara açıklama yapmayın,
Boşandık dedikten sonra neden diye soranlardan nefret ederim,
Sana neeee deyin,özelim deyin,ya da demeyin.Samimi olanlar zaten anlar halden,sormaz,deşmez.
Diğerlerinin canı cehenneme.

Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor.

Herkes ne hayallerle evleniyor.

Ama olmayınca da olmuyor.

Önüne bak olan olmuş.

Tek boşanan sen değilsin. Eskiden kadının adı varmış sadece dayak da yese küfür de yese otururmuş evinde ama artık öyle değil ayaklarının üstünde duruyorsun ya bu en büyük güç sana. Tabii bir psikoloğa da gidebilirsin çok faydası olur bu dönemde. Kolay bi süreç değil neticede

İnsan oğlu herseye alışır bunada alisirsin.gün gelir canını yakip nefesini kesildiği şeyler buruk bir anı olarak kalır. Bir ölüm acısı unutulmaz oda zamanla hafifler boşver ilk değil sonda degil sin boşanan. .keşke olmasaydı ama olmus o yuzden hiç üzme kendini önüne bak .

Psikologun faydasi olacagini dusunmuyorum konusma. Ile gececk bi aci degil bence ...bilmiom cok caresiz hissediyorum

boşanma hikayelerini didikleyen insanlardan nefret ederim.
lütfen açıklama yapma gereği duyma
hatta kendinle gurur duy. kendine değer verip hayatını kurtardığın, kocalığa layık olmayan bir adamı üstüne bir de baba yapmadığın için.
emin ol geçecek, yeniden sevildiğinde kuş gibi hafiflediğini hissedeceksin.
şansın bol olsun.

I

Insallah şu acim gecsin ...bide ogretmenim ama o kadar ozguvenimi kirdiki zamaninda hep ezdiki beni kendime de gelecegimede inancim kalmadi bidaha sevilmekmi cok zor geliyor bana evlenip bosanmak benim icin bence buyuk Engel gibi geliyor ..disardan guclu durmaya calisiyyorum gayet rahat ...bide calistgmdan biraz daha guvenli duruyorum ama gel icime sor hep agliyorum bitsin bu gunler

Şu acidan bak herkes senn kadar şanslı olmayabilir.isi gücü olmayip kocasina mecbur olan ve bosanmak istesede bosanamayan cok kadin var.sen ömür boyu bu eziyeti cekmeyeceksin en azindan. Bosver inceldigi yerden kopsun hayati yaşamaya bak.

P
Sagolun peki ne kadar oldu bosanali ..ya ben insanin bi sozuyle alt ust olabiliyorum
Sagolun peki ne kadar oldu bosanali ..ya ben insanin bi sozuyle alt ust olabiliyorum

Üç sene evli kaldılar. Boşanalı da 4 sene kadar oluyor. Çok zor günler geçirdi, ama iyileşti. yeni birileri ile görüşür konuşur makyaj yapar oldu sosyal gayet. Hayat senin, millet ne derse desin. Ağzı olan konuşuyor kıskancı da laf atar çirkefi de. Sen yapsan da yapmasan da. Onlara göre yaşarsan sen sen olmaktan çıkarsın. hem fena mı sana zarar verenleri görmüş olursun bu süreçte ,yanında kalan gerçek dostundur

Bir laf var bayılıyorum. Olumsuz iki insan varsa hayatında tanıştır onları sen aradan çekil Burak birbirlerini yesinler seni değil:))

Bosanmak da evlenmek kadar normal cok sukur calisiyormussunuz onunuzde upuzun bir hayat var her seye yeniden baslama heyecani olsun icinizde olumsuzluklar degil. hayatinizi mutlu olmadiginiz bir adamla hic etmek yerine cesur davranip bitirmeyi tercih etmissiniz ne mutlu. yeniden dogmus gibi olun sukur edin. bosanmis kadin, hic evlenmemis kadin birakin bu kaliplari kendi mutlulugunuza bakin. hepimiz olup gidecegiz:)

Psikoljim cok bozuk bu kadar seven insan bunlari Nasil yapabilirdi peki simdi ne hale geldik Allah sorsun o ailedebn bugun dava acilick iste avuktla goruseck beyimiz ev turmus yeni evini de esyalarimi alcam benim ahimi aldilar ya Allah bin katini yasatsn hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…