Kimse benle çalışmak istemezse daha iyi işte, dısarıda gördüklerime selam verir geçerdim ne güzel. kalınlaştırdığım cümleler de süpermiş bu arada, bunu söylesem aaa bana saygısızlık yaptı diye gider müdürlere anlatır. biri kendi devresi çünküPeki kimse seninle iş arkadaşı olmak istemezse ne yapacaksın? Öyle yaa...iş arkadaşımızı seçme hakkına sahip olsak bizimle iş arkadaşı olmak istemeyen de olabilirSen gir odana otur calismani yap,"sohbet muhabbet olmuyor " diye şikayet olursa da ;"ben bu işi yapmak için ise alindim X kişisini eğlendirmek için değil...padisah soytarisina mi benziyorum ?" dersin .Uzun yıllar bu işi yapacaksan milletin stres topu ,günlük meskalesi olmamayı öğrenirsin
Yok ben taaaa işe alımdan başlattım "iş arkadaşını seçme hakkını" ondan dedim .Sen direkt muhatabına "çok isim var X bey /hanım ...siz de biliyorsunuzdur gerçi isyerindeyiz sonuçta ve bu işleri yapmak için maaş alıyoruz" dersin. Amirin uzuyormussun benim devremi mealinde seninle bir konuşma yaparsa " işimi yapmama sürekli sohbet etmeye çalışıp cevap beklemek suretiyle engel oluyor "dersin.Koyuyla alintiladigin bölümü tekken söyleyebilirsin.Kimsenin olmadığı ortamda şok lafını geç ...sahitli ortamda "X bey/hanım lütfen işimi yapmama engel olmayın " dersinKimse benle çalışmak istemezse daha iyi işte, dısarıda gördüklerime selam verir geçerdim ne güzel. kalınlaştırdığım cümleler de süpermiş bu arada, bunu söylesem aaa bana saygısızlık yaptı diye gider müdürlere anlatır. biri kendi devresi çünkü
sanırım biraz arsızlığa vurmak gerekiyor, çünkü bunu yapan herkesi iş hayatına adapte olarak görüyorum. belki de yanılıyorumdurTaze bir işsiz olarak yazıyorum maalesef o mobbingler ufak ve büyük diye ayrılmıyor. Beni çok çok üzdüler ve ben en sonunda dayanamayıp gidip patronla konuştum. Patronda bu şartlarda verimli olamazsın dedi çıkışımı verdi. Haklarımı falan da yatıracaklarını söyledi. Ama içimde hala onları mahkemeye verme isteği nasıl var anlatamam.
Yerinizde olsam asla cevap bile vermem. Gitsin kime şikayet ediyorsa etsin hatta odasını değiştirsin. Terbiyesiz !
en fazla gider kendi grubuna beni anlatır arsız diye. yok yok bidaha asla muhatap olmayacağım, iyi olmaya falan gerek yokmuş gerçekten. ilk geldiğimde de bana cocukmusum gibi davrandıgı için kavga etmiştim. hüsumet buradan geliyorarkadaşım sakın bu adamdan çekinme, sakın bak.
ben de aday memurken bu yaş grubundan o kadar çektim ki neler yaptılar anlatamam.şimdi 10 yılı doldurdum.
asla lafını çekme, çekingen durma. korkma, sinirlerini bozma
ne zaman olursa olsun cevabını ver, onunla iyi geçinmek zorunda değilsin asla.iş dışında tek kelime etme onunla
korkma hiçbirşey olmaz
iyi yapmışsın. ben çok iyi biliyorum bu tiplerin tavrını ve tarzını.en fazla gider kendi grubuna beni anlatır arsız diye. yok yok bidaha asla muhatap olmayacağım, iyi olmaya falan gerek yokmuş gerçekten. ilk geldiğimde de bana cocukmusum gibi davrandıgı için kavga etmiştim. hüsumet buradan geliyor
bana o gün laf soktuğunu bugün tamamen anlamış olduk, şefime de yanılmadığımı söylemiştim, şimdi hak verdi bana.iyi yapmışsın. ben çok iyi biliyorum bu tiplerin tavrını ve tarzını.
işyerinde hele devlet dairesinde yok yaşı küçükmüş yok yaşı büyükmüş geçecek bunları.
ne yaparsa yapsın hiiiçççç umursama.bana o gün laf soktuğunu bugün tamamen anlamış olduk, şefime de yanılmadığımı söylemiştim, şimdi hak verdi bana.
malum kişi de dolapları falan çarpıyor. Ay allahım ya beni çileden çıkarıyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?