• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keske hersey daha farklı olabilseydi

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
6 senelik bir iliskim vardı ayrı sehirlerdeyiz 4-5 defa ayrılık yasadık herseferinde o ayrıldı simdi diyorumki keske hersey farklı olabilseydi

Son düzenleme:
Aman dünyada o kadar sorun dert varken sen sevgilinden ayrılmışsın sorun dert haline getiriyorsun geç bunları canım sevgili ayrılmak o kadar boş şeylerki bunu nezaman anlıycaksın sölimmi evlenip çocuğun olduktan sonra

eskisi gibi değilsiniz çünkü kalbiniz kırılmış

ve kalbiniz sevmekten vazgeçmiş sadece mantığınız algılayamamış durumu

hazır vazgeçmişken olmayacak birşeyi zorlamayın

sevgilimden ayrılmak dert degil aslında suan arada kalmak berbat bir durum..baskaları icin cok onemsiz bir dert ama benim suan hayatımın gidisatını etkileyebilcek kadar buyuk bir sorun:14:

eskisi gibi değilsiniz çünkü kalbiniz kırılmış

ve kalbiniz sevmekten vazgeçmiş sadece mantığınız algılayamamış durumu

hazır vazgeçmişken olmayacak birşeyi zorlamayın

dogrusu bu sanırım..kendi kendimi attım bu durumun ortasına hersey bitmisken yine gorusmeye baslamak hataydı belkide

sevgilimden ayrılmak dert degil aslında suan arada kalmak berbat bir durum..baskaları icin cok onemsiz bir dert ama benim suan hayatımın gidisatını etkileyebilcek kadar buyuk bir sorun:14:

:)) sana allah başka büyük dert vermemiş sanırım olsa gerek çok komik çokk luzumsuz şeylere kafa yoracağına anama babama nasıl hayırlı evlat olurum bence kafanı bunlar yor yazıkk gençlik nereye gidiyor

dogrusu bu sanırım..kendi kendimi attım bu durumun ortasına hersey bitmisken yine gorusmeye baslamak hataydı belkide

onca zamanın üzeriden hala umudun olsaydı zaten bir yakınlık hissederdin

ama bazen aynı hataları ikinci kez yapmamak akılcı bir davranış oluyor

Sizin bu hissettikleriniz çok normal.. 3.5 ay hiç görülmemiş belkide konuşulmamış bi sevgili.. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler. Ki öylede. ( kendim biliyorum) Bu zaman diliminde soğumuşsunuzdur.. İçinizde en ufak birşey bittiyse hiç üstüne gitmeyin zamanla hepsi biter ve bence ayrıysanız tam ayrılın yani mail yada mesaj gibi şeylerle birbirinizin kafasını karıştırmayın..
..

herkesin derdi kendine büyüktür tabi :9:

küçükken yere düşen şekeri dert ederiz

ergenken neden kıyefetim yok diye dert ederiz

gençken sevgilimizi dert ederiz

evlenince yuvamızı çocuklarımızı dert ederiz

yaşlanınca sağlığı dert ederiz

ama her çağın her yaşın derdi bambaşka

sanırım biz hala sevgiliyi dert edenler grubundayız

Allah başka sıkıntı vermesin :9:

:)) sana allah başka büyük dert vermemiş sanırım olsa gerek çok komik çokk luzumsuz şeylere kafa yoracağına anama babama nasıl hayırlı evlat olurum bence kafanı bunlar yor yazıkk gençlik nereye gidiyor

kotu biryere gittigim yok benim alt tarafı duygusal hayatımla ilgili bir sorunu paylastım burada size komik gelen bir sorun suan benim hayatımı etkiliyor..konuyu fazlasıyla saptırmıssınız bilmem farkındamısınız

dünyanın sonu değil
demek ki bu sevgiyi kafanızda bitirmişsiniz
bence uzatmanın bir anlamı yok....
tahmince yaşınız daha çok genç, daha çok sevecek ve sevileceksiniz

onca zamanın üzeriden hala umudun olsaydı zaten bir yakınlık hissederdin

ama bazen aynı hataları ikinci kez yapmamak akılcı bir davranış oluyor

bu kadar degismis olduguma inanamıyorum kendimi onu hala sevdigime inandırarak hata yapıyorum aslında

Sizin bu hissettikleriniz çok normal.. 3.5 ay hiç görülmemiş belkide konuşulmamış bi sevgili.. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler. Ki öylede. ( kendim biliyorum) Bu zaman diliminde soğumuşsunuzdur.. İçinizde en ufak birşey bittiyse hiç üstüne gitmeyin zamanla hepsi biter ve bence ayrıysanız tam ayrılın yani mail yada mesaj gibi şeylerle birbirinizin kafasını karıştırmayın..
..
iste arada kalmak beni fazlasıyla etkiliyor zaten ne yapcagımı bilmiyorum kararsızım buda yıpratıyor beni umarım tam anlamıyla bitirme cesaretini kendimde bulabilirim

gençliğin bi yere gittiği yok, herkes belli dönemlerde hemen hemen aynı şeyleri yaşar, herkesin bi ilk aşkı olmuştur mesela, ya da saçma sapan şarkılar dinleyip dinleyip ağladığı, aşkımdan ölürüm sandığı dönemler olmuştur, yıllar geçer o anılara güler insan, ama bunu "yıllar geçtikten sonra" hayat yeni problemler getirdikçe anlar, bilmiş bilmiş konuşmanız bana çok itici geldi

gençliğin bi yere gittiği yok, herkes belli dönemlerde hemen hemen aynı şeyleri yaşar, herkesin bi ilk aşkı olmuştur mesela, ya da saçma sapan şarkılar dinleyip dinleyip ağladığı, aşkımdan ölürüm sandığı dönemler olmuştur, yıllar geçer o anılara güler insan, ama bunu "yıllar geçtikten sonra" hayat yeni problemler getirdikçe anlar, bilmiş bilmiş konuşmanız bana çok itici geldi

hayır yani ben zaten anlayamadım bayanın neden boyle davrandıgını 24 yasındayım zaten cogu seyin ne oldugunu biliyorum ama hayatımda suan boyle bir sorun var ve bende burda fikir almak istedim herkes yasadıgını kendi bilir !

bu kadar degismis olduguma inanamıyorum kendimi onu hala sevdigime inandırarak hata yapıyorum aslında

iste arada kalmak beni fazlasıyla etkiliyor zaten ne yapcagımı bilmiyorum kararsızım buda yıpratıyor beni umarım tam anlamıyla bitirme cesaretini kendimde bulabilirim

kalbin vazgeçmişte mantığın ve alılşkanlığın seni zorlayan

ondan bir müddet haber almaman herşeyin çözümü olacaktır

ne bir telefon ne mail

Son düzenleme:
hayır yani ben zaten anlayamadım bayanın neden boyle davrandıgını 24 yasındayım zaten cogu seyin ne oldugunu biliyorum ama hayatımda suan boyle bir sorun var ve bende burda fikir almak istedim herkes yasadıgını kendi bilir !

boşver sen onu, tatlım uzun yıllar süren ilişkilerin bitişi sancılı olur çoğu zaman, bi yanın onca emek var nasıl bırakırım der, bi yanında başka ufuklara yelken açmanın heyecanını yaşar, kurulu düzenler insanlara cazip gelir yeniliklerse riskli gelir, sen kurulu düzenini devam ettirmek adına acaba eskisi gibi olurmuyuz diye buluşmuşsun ama zaman sana ilaç olmuş ve yaranı kabuklaştırmış aslında, sevgin bitmiş, artık sana düşen hayatının her gününü dolu dolu yaşayıp aşkın seni tekrar bulmasını beklemek

acınızı hafifletmenin en güzel yolu, sizi üzdüğü davranışlarını düşünmektir. her ilişkide iyi kötü şeyler yaşanıyor ama sizinkinin iniş çıkışları fazla sanki. tabi biz bilemeyiz ama bitirmeniz daha hayırlı olmuş gibime geldi. ne istediğini bilen, sizi üzmeyecek biri olsun hayatınızda. erkekler şımarmaya çok müsait. oda alışmış geri dönmeye, hem heyecanınızda bitmiş. inşallah düzgün biri çıkar karşınıza.

boşver sen onu, tatlım uzun yıllar süren ilişkilerin bitişi sancılı olur çoğu zaman, bi yanın onca emek var nasıl bırakırım der, bi yanında başka ufuklara yelken açmanın heyecanını yaşar, kurulu düzenler insanlara cazip gelir yeniliklerse riskli gelir, sen kurulu düzenini devam ettirmek adına acaba eskisi gibi olurmuyuz diye buluşmuşsun ama zaman sana ilaç olmuş ve yaranı kabuklaştırmış aslında, sevgin bitmiş, artık sana düşen hayatının her gününü dolu dolu yaşayıp aşkın seni tekrar bulmasını beklemek

bir umut dedim belki hersey yine duzelir sandım kolay olmuyor evlilige gidiyordu iliski onca hayal gelecek planları bitmesin istedim devam edelim :)..gorusmeyi kabul etmeseydim keske kendime kotuluk yapmısım aslında

Back
X