- Konu Sahibi gwencooper
6 senelik bir iliskim vardı ayrı sehirlerdeyiz 4-5 defa ayrılık yasadık herseferinde o ayrıldı simdi diyorumki keske hersey farklı olabilseydi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskisi gibi değilsiniz çünkü kalbiniz kırılmış
ve kalbiniz sevmekten vazgeçmiş sadece mantığınız algılayamamış durumu
hazır vazgeçmişken olmayacak birşeyi zorlamayın
sevgilimden ayrılmak dert degil aslında suan arada kalmak berbat bir durum..baskaları icin cok onemsiz bir dert ama benim suan hayatımın gidisatını etkileyebilcek kadar buyuk bir sorun![]()
dogrusu bu sanırım..kendi kendimi attım bu durumun ortasına hersey bitmisken yine gorusmeye baslamak hataydı belkide
:)) sana allah başka büyük dert vermemiş sanırım olsa gerek çok komik çokk luzumsuz şeylere kafa yoracağına anama babama nasıl hayırlı evlat olurum bence kafanı bunlar yor yazıkk gençlik nereye gidiyor
onca zamanın üzeriden hala umudun olsaydı zaten bir yakınlık hissederdin
ama bazen aynı hataları ikinci kez yapmamak akılcı bir davranış oluyor
iste arada kalmak beni fazlasıyla etkiliyor zaten ne yapcagımı bilmiyorum kararsızım buda yıpratıyor beni umarım tam anlamıyla bitirme cesaretini kendimde bulabilirimSizin bu hissettikleriniz çok normal.. 3.5 ay hiç görülmemiş belkide konuşulmamış bi sevgili.. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler. Ki öylede. ( kendim biliyorum) Bu zaman diliminde soğumuşsunuzdur.. İçinizde en ufak birşey bittiyse hiç üstüne gitmeyin zamanla hepsi biter ve bence ayrıysanız tam ayrılın yani mail yada mesaj gibi şeylerle birbirinizin kafasını karıştırmayın..
..
:)) sana allah başka büyük dert vermemiş sanırım olsa gerek çok komik çokk luzumsuz şeylere kafa yoracağına anama babama nasıl hayırlı evlat olurum bence kafanı bunlar yor yazıkk gençlik nereye gidiyor
Yazıkk çok yazık
gençliğin bi yere gittiği yok, herkes belli dönemlerde hemen hemen aynı şeyleri yaşar, herkesin bi ilk aşkı olmuştur mesela, ya da saçma sapan şarkılar dinleyip dinleyip ağladığı, aşkımdan ölürüm sandığı dönemler olmuştur, yıllar geçer o anılara güler insan, ama bunu "yıllar geçtikten sonra" hayat yeni problemler getirdikçe anlar, bilmiş bilmiş konuşmanız bana çok itici geldi
bu kadar degismis olduguma inanamıyorum kendimi onu hala sevdigime inandırarak hata yapıyorum aslında
iste arada kalmak beni fazlasıyla etkiliyor zaten ne yapcagımı bilmiyorum kararsızım buda yıpratıyor beni umarım tam anlamıyla bitirme cesaretini kendimde bulabilirim
hayır yani ben zaten anlayamadım bayanın neden boyle davrandıgını 24 yasındayım zaten cogu seyin ne oldugunu biliyorum ama hayatımda suan boyle bir sorun var ve bende burda fikir almak istedim herkes yasadıgını kendi bilir !
boşver sen onu, tatlım uzun yıllar süren ilişkilerin bitişi sancılı olur çoğu zaman, bi yanın onca emek var nasıl bırakırım der, bi yanında başka ufuklara yelken açmanın heyecanını yaşar, kurulu düzenler insanlara cazip gelir yeniliklerse riskli gelir, sen kurulu düzenini devam ettirmek adına acaba eskisi gibi olurmuyuz diye buluşmuşsun ama zaman sana ilaç olmuş ve yaranı kabuklaştırmış aslında, sevgin bitmiş, artık sana düşen hayatının her gününü dolu dolu yaşayıp aşkın seni tekrar bulmasını beklemek