• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke herşey kolay olsaydı...

Gecirilmis ameliiyat ve enfeksiyonlar diyor. Bekarken cok enfeksiyon gecirirdim ama evlendiktwn sonra hic hatirlamiyorum ameliyatta olmadim
Yani 3 sene önceki filmin temiz, tüplerin açık dediler şimdi ise hidrosalpenks mi olmuş? Kulağa çok normal gelmiyor. Acaba o ilk filmde mi hata yaptılar? Hepimiz HSG çektiriyoruz ve güveniyoruz. Kime neye güveniyoruz şaşırdım valla. :'( Bana da subatta polip var dediler aldırdım, ondan sonra 3 farkli dr defalarca ultrason muayene yaptı, 2 aşılama oldu 1 tüp bebeğe başladık tam yumurta toplanacak, polip var dendi yumurtalar toplandı transfer iptal edildi o ay. Yeniden oluşmuş dediler. Polip alındıktan sonra doktorum diyor ki bu yeni oluşmamış bu eski bi polip... şaştım kaldım. Eskiyse geçen yıl temizleyemediler mi yada o başka polipti de bu görünmedi mi bilmiyoruz. 3 Dr da görememiş. Ne zor işlermiş ya. Siz bir Dr a daha görün mutlaka. Gerekirse bir Dr a daha gidin. Büyük karar vermeden önce mecbur dolaşicaz

Yani 3 sene önceki filmin temiz, tüplerin açık dediler şimdi ise hidrosalpenks mi olmuş? Kulağa çok normal gelmiyor. Acaba o ilk filmde mi hata yaptılar? Hepimiz HSG çektiriyoruz ve güveniyoruz. Kime neye güveniyoruz şaşırdım valla. :'( Bana da subatta polip var dediler aldırdım, ondan sonra 3 farkli dr defalarca ultrason muayene yaptı, 2 aşılama oldu 1 tüp bebeğe başladık tam yumurta toplanacak, polip var dendi yumurtalar toplandı transfer iptal edildi o ay. Yeniden oluşmuş dediler. Polip alındıktan sonra doktorum diyor ki bu yeni oluşmamış bu eski bi polip... şaştım kaldım. Eskiyse geçen yıl temizleyemediler mi yada o başka polipti de bu görünmedi mi bilmiyoruz. 3 Dr da görememiş. Ne zor işlermiş ya. Siz bir Dr a daha görün mutlaka. Gerekirse bir Dr a daha gidin. Büyük karar vermeden önce mecbur dolaşicaz

1 doktordan haber bekliyorum canim. Evet neye guvenecegimi sasirdim. Tuplerimi aldirip sonra pisman olmak istemiyorum. Y baska tedavisi varsa diye. Bence doktor ilk filmden supheleenp tekrar cekilmemi istedi gibi geliyo cunku neden doktor israrla rahminin seklini gormem lazim desinki..

Bence başlık sizin düşünce sisteminiz. Siz hayallerinizin tam olması gerektiği şekilde kolayca olması için tutturuyorsunuz gibi. Öyle olmaz, böyle olur. Kolay olmaz, zor olur. Çocuk değilsiniz artık, herkes zorluklar yaşıyor. Herkesin suya düşen, ertelenen, istediği gibi gerçekleşmeyen planları oluyor. Şöyle bir laf var "Keşke daha kolay olsaydı deme, keşke daha güçlü olsam de." diye. Daha güçlü olabilirsiniz umarım.

1 doktordan haber bekliyorum canim. Evet neye guvenecegimi sasirdim. Tuplerimi aldirip sonra pisman olmak istemiyorum. Y baska tedavisi varsa diye. Bence doktor ilk filmden supheleenp tekrar cekilmemi istedi gibi geliyo cunku neden doktor israrla rahminin seklini gormem lazim desinki..
Nasılsa filmi çekilmişsin canım göster bakalım birkaç doktora. İcin rahat eder

Canım benim başka bir dr.a daha git..
Sonuçlarını göster rabbim inşallah sana bana ve bizim kadar isteyen herekese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin...

Bende 4.5 yıllık evliyim bizimde olmuyor..
2yıl önce gittiğim tüp bebek dr hiç bir sorun yok sizde dedi..
Film istedi film sonucumu başka dra gösterdim temiz dedi...

Daha sonra geçen yıl 3.cü bir dra daha gittim oda pko var dedi..
Oysaki düzenli olarak 28 günde bir adet görüyorum..
Neyse film sonuçlarımı bu doktorada gösterdim laparoskopi istedi tüplerimi alır diye korktum...
Sonrasında alternatif tıp'a inanıyorum oyüzden bir ebeye gittim onun çok faydasını gördüm Allah razı olsun ondan.. ama hamile kalamadım hala...

Daha fazla dayanamayacağım dedim aşılamaya geçicez bu ay..
Allah izin verirse..

Lütfen sakın kafana takma başka dr.a göster filmini emin ol başka dr içini rahatlatacak...

Bence başlık sizin düşünce sisteminiz. Siz hayallerinizin tam olması gerektiği şekilde kolayca olması için tutturuyorsunuz gibi. Öyle olmaz, böyle olur. Kolay olmaz, zor olur. Çocuk değilsiniz artık, herkes zorluklar yaşıyor. Herkesin suya düşen, ertelenen, istediği gibi gerçekleşmeyen planları oluyor. Şöyle bir laf var "Keşke daha kolay olsaydı deme, keşke daha güçlü olsam de." diye. Daha güçlü olabilirsiniz umarım.

Hani bir mucize olurda hamile kalirsiniz doktorlar imkansiz dedigi halde... o umudu kaybetmekten bu kadar gucsuzum iste.. yani 5 tup bebek deneyipte olmayanlari daha sonra dogal yoldan kalanlari dyuyuyoruz nasil icimizde umutlar yeseriyor iste ben tuplerimi aldirark bundan vazgecmis olacam o yuzden gucsuzum o yuzden dimdik duramiyorum...

1 kez daha rahim filmi çekilin tam teşekkülü bir hastanede. Benim rahim filmim yanlış çıkmıştı tüplerim tıkalı çıkmıştı doktoru dinleseydim tüplerimi açacaktı. Başka dr gittim hiçbişey yok.

Canım benim başka bir dr.a daha git..
Sonuçlarını göster rabbim inşallah sana bana ve bizim kadar isteyen herekese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin...

Bende 4.5 yıllık evliyim bizimde olmuyor..
2yıl önce gittiğim tüp bebek dr hiç bir sorun yok sizde dedi..
Film istedi film sonucumu başka dra gösterdim temiz dedi...

Daha sonra geçen yıl 3.cü bir dra daha gittim oda pko var dedi..
Oysaki düzenli olarak 28 günde bir adet görüyorum..
Neyse film sonuçlarımı bu doktorada gösterdim laparoskopi istedi tüplerimi alır diye korktum...
Sonrasında alternatif tıp'a inanıyorum oyüzden bir ebeye gittim onun çok faydasını gördüm Allah razı olsun ondan.. ama hamile kalamadım hala...

Daha fazla dayanamayacağım dedim aşılamaya geçicez bu ay..
Allah izin verirse..

Lütfen sakın kafana takma başka dr.a göster filmini emin ol başka dr içini rahatlatacak...

Birtanesi filmlerimi gormek istedi gonderdm bkalim ne dicek..

Ben %10 bile olsa tup bebe yaptirmak istiyorm ama ne olur bilmyorum %15 sansim vardi her ay bu ondanda dusuk bir ihtimal... %60 tuplerimi aldirirsam tup bebek ihtimalim. Herkes aldir diyor.

Hani bir mucize olurda hamile kalirsiniz doktorlar imkansiz dedigi halde... o umudu kaybetmekten bu kadar gucsuzum iste.. yani 5 tup bebek deneyipte olmayanlari daha sonra dogal yoldan kalanlari dyuyuyoruz nasil icimizde umutlar yeseriyor iste ben tuplerimi aldirark bundan vazgecmis olacam o yuzden gucsuzum o yuzden dimdik duramiyorum...
Ben tedavi olurken kadının biri hamileydi , çocuğu olmaz raporu vermişler kadına ve yemin ediyorum hamileydi. Dua edin allaha sığının. Bence acele etmeyin bekleyin biraz.

1 kez daha rahim filmi çekilin tam teşekkülü bir hastanede. Benim rahim filmim yanlış çıkmıştı tüplerim tıkalı çıkmıştı doktoru dinleseydim tüplerimi açacaktı. Başka dr gittim hiçbişey yok.

Gercekten keske oyle olsa dedigniz gbi olsa keske keske keskeee... keske suan evliligimin ilk senesinde olsam keske olur yaa daha erken diyebilsem herseyi akisina birakabilsem nasil isterdim bunu..

Gercekten keske oyle olsa dedigniz gbi olsa keske keske keskeee... keske suan evliligimin ilk senesinde olsam keske olur yaa daha erken diyebilsem herseyi akisina birakabilsem nasil isterdim bunu..
Ah güzelim allahtan herşeyin hayırlısını isteyin. Tüplerini aldırman mantıklı gelmiyor , başka dr git, tekrar film çekil iyi bir hastanede imkanın varsa.allahım yardımcın olsun. Hep geçiyoruz bu yollardan sanmayın ki yalnızsınız.günlerce aylarca nerdeyse gözümden kan gelene kadar ağladığımı bilirim. Güçlü ol sağlıklı kararlar alın inşallah.

Ah güzelim allahtan herşeyin hayırlısını isteyin. Tüplerini aldırman mantıklı gelmiyor , başka dr git, tekrar film çekil iyi bir hastanede imkanın varsa.allahım yardımcın olsun. Hep geçiyoruz bu yollardan sanmayın ki yalnızsınız.günlerce aylarca nerdeyse gözümden kan gelene kadar ağladığımı bilirim. Güçlü ol sağlıklı kararlar alın inşallah.

Canimmmm aglayamiyorum artik ben. Tek temennim filmin yanlis cikmasi nasil isterdim bunu anlatamam. Dunden beri bakiyorum hidrosolpenx olup tup bebegi tutan varmi diye bulamadim yokkk. Keske baska bir cozumu olsa keskee

Canım hangi birimiz hayal ettiğimiz gibi yaşadık ki hayatı ya da yaşıyoruz .. Bi kaç Prof ile görüş öneri aynı olursa en azından bu yolu dene .Daha zamanım var çokta acelem yok %10 u bekleyebilirim diyorsan zamana bırak ama mutlu olarak bırak .Evet tüpler alınınca duygusal olarak sürpriz hamile olamamak felan üzücü gelebilir ama ikinizin meyvesi bebeğin doğduktan sonra bunun çokta önemi olmadığını anlayacaksın .Eline verdiklerin de ,kokusunu içine çektiğinde oh mis .

2 tane bebeğim var yaşım 30 larda ..Ben de mesela tüplerimi bağlattim 2. bebeğimin doğumunda .Kendim hasta değilim ama hastalığı taşıyıcı genlere sahibim.En azında tüp bebek yöntemin de sağlıklı embriyolar seçiliyor kromozomlar taranıyor bu yönlü bak bir de herkes farklı farklı sağlık sorunları yaşıyor üzme kendini de eşini de.Sen olaya farklı bakar ve eşine de bu yönlü baktırırsan bi sorunmuş gibi görünmekten çıkar yaşananlar .

Son düzenleme:
nerede oturuyorsun bilmiyorum ama eğer olanağın varsa İstanbul da Bahçeçi fulya tüp bebek merkezine gitmeni şiddetle öneririrm...yeni bebeğimizi aldık kucağımıza...diğer tüp bebek merkezlerinden farklı çalışmaları var...çok araştırdık... başarıyı tek seferde tutturmak olarak misyon edinmişler...zor işler...Allah yardımcın olsun...

Bu yollardan gecmis biri olarak birkac dr a daha git.istanbul da aret kamar hocayi oneririm.benimde tuplerim kapali cikti 2010 da.iki rahim filmi ve laporoskopi oldum sonuc olarak tuplerim acikmis ve hep zaman kaybettim.iki tup bebek negatif iki asilama negatif.cok dr gezdim cok arastirma yaptim.tup bebek merkezleri isi ticarete dokmus zaten ne cektigimi bir Allah bir ben bilirim.o kadar tedaviyle olmadi ara vermisken dogal yolla oldu 6 yilin sonunda ilk kizim.ikincide onun pesimden surpriz yapti.
Zamani vardir fakat sakin tuplerini aldirma iyice ogren cok gencsin daha.prof lara git bir dr da karar ver.cok dikkatli ol.tuplerini aldirirsan hidro...... o menem sey varsada tup bebekde sansin yukseliyor hic meraketme.rahat ol sen cabala Allah sanada anneligi nasip eder insallah.
Biliyormusun tup bebekler asil askin meyvesidir.o cileler le kavusulan ozel bebekler onlar.tup bebek ozeldir benim icin bizim tutmadi ikiside.keske tutsaydi neyse bu konu uzar gider...nasip nasip bu isler nasip.moralini bozma guclu ol guzel gunler bekliyor seni.ben cok guclu bir anneyim biliyomusun.bebeklerime cok uzun yillar sonra ve cileli yollardan sonra kavustum sende guclu ol ki dostuna dusmanina fursat verme.Allah kucagini doldursun sakin pes etme..

O çektirdiğiniz filmi bir daha çektirin bence ;) olmuyorsada bu kadar duygusal bakmayın aşk çocuğu nasıl olmaz o kadar olsun diye uğradıyorsun böyle düşünme

Birtanesi filmlerimi gormek istedi gonderdm bkalim ne dicek..

Ben %10 bile olsa tup bebe yaptirmak istiyorm ama ne olur bilmyorum %15 sansim vardi her ay bu ondanda dusuk bir ihtimal... %60 tuplerimi aldirirsam tup bebek ihtimalim. Herkes aldir diyor.
Olumsuz düşünme sakın ben bişey çıkacağını sanmıyorum bazı doktorlar hep böyle oluyor bilmeden atıp tutuyorlar...

Bu doktor hiç sorun yok derse başka bir doktora daha göster garanti olsun için iyice rahat etsin...

Birkaç doktora daha görünün. Ama böyle tutturmanız hayattaki mutluluğunuzu engeller. Her şeyi planlayamayız, kontrol edemeyiz; hayatta her şey olabilir. Buna açık olmanız lazım ki iyilikler de gelsin.

Nekadar doğru bilmiyorum ama bu hastalıkta ilk seçenek tüp bebek değil diyor internette doktorun biri. Laparoskopi yöntemiyle ve micro .... bişey unuttum onunla açılmaya çalışılırmış . Biri bile açılasa % 50 şans senin için. Bunu araştırın belki sizde uygulanabilir.

Back
X