Keşke oda benim kadar çabalasa :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese içim o kadar acıyor ki ağlayarak yazıyorum buraya erkek arkadaşım var nerdeyse 3 senedir birlikteyiz.. erkek arkadaşım eskiden çok içki içermiş yani çok hovardalık yapmış onu öyle bir sene çekmiştim sonra düzeldi güzel herşey ama ailem artık ciddi olduğu için herkese soruyor ve iyi diyen pek olmamış fazla tepki göstermiyor annemler ama abim açığını arıyor sürekli. mücadele ediyorum savunuyorum hep onu. Biz bayramların birinci günü hep buluşur bayramlaşırız, bana arkadaşlarımla
geçirmek istiyorum içelim diyolar dedi, bende onu sıkmamak için normal karşıladım takılmadım fazla, sabah uyandı aradı sonra arkadaşlarının yanına gitti ve bu saatte kadar hiç arayıp sormak yok. az önce facede geziyorum arkadaşı fotoğraf koymuş benimkinin elinde bira şişeleri belli kendini kaybetmiş 5 6 tane sadece erkek arkaşımın fotosu var ya ben bizi bu kadar savunmaya çalışırken neden o fotolar herkesin görebilceği bi yerde şu an :(

ben çabaladıkça o bitiriyor bizi. arada içer ama oda muhabbetine olur arkadaşlarınla hep, sabahtan başlayıp bu saate kadar içmesi içimi acıttı bu mübarek günde, bişeyde denmiyor yanlış anlıyo beni. ailem kendini ifade etsin derken o bayramda içip bide foto paylaşılıyor. ağlamaktan gözlerim şişti arkadaşlar nasıl davranmalıyım bilmiyorum karışmak istemiyorum ona ama bu kadarı fazla geldi o fotoğrafları görünce ben nasıl davranışlarıma giyinişime ciddileşti artık diye önem veriyosam aynı şeyi ondan da bekliyorum ama yok annem bile ekli onun facesinde görse annem hani içmiyordu artık dese ne cevap vereceğim ben.. keşke oda benim kadar düşünebilseydi bizi içimi dökmek için yazdım okuyan herkese teşekkürler.

merhaba herkese içim o kadar acıyor ki ağlayarak yazıyorum buraya erkek arkadaşım var nerdeyse 3 senedir birlikteyiz.. erkek arkadaşım eskiden çok içki içermiş yani çok hovardalık yapmış onu öyle bir sene çekmiştim sonra düzeldi güzel herşey ama ailem artık ciddi olduğu için herkese soruyor ve iyi diyen pek olmamış fazla tepki göstermiyor annemler ama abim açığını arıyor sürekli. mücadele ediyorum savunuyorum hep onu. Biz bayramların birinci günü hep buluşur bayramlaşırız, bana arkadaşlarımla
geçirmek istiyorum içelim diyolar dedi, bende onu sıkmamak için normal karşıladım takılmadım fazla, sabah uyandı aradı sonra arkadaşlarının yanına gitti ve bu saatte kadar hiç arayıp sormak yok. az önce facede geziyorum arkadaşı fotoğraf koymuş benimkinin elinde bira şişeleri belli kendini kaybetmiş 5 6 tane sadece erkek arkaşımın fotosu var ya ben bizi bu kadar savunmaya çalışırken neden o fotolar herkesin görebilceği bi yerde şu an :KK43:

ben çabaladıkça o bitiriyor bizi. arada içer ama oda muhabbetine olur arkadaşlarınla hep, sabahtan başlayıp bu saate kadar içmesi içimi acıttı bu mübarek günde, bişeyde denmiyor yanlış anlıyo beni. ailem kendini ifade etsin derken o bayramda içip bide foto paylaşılıyor. ağlamaktan gözlerim şişti arkadaşlar nasıl davranmalıyım bilmiyorum karışmak istemiyorum ona ama bu kadarı fazla geldi o fotoğrafları görünce ben nasıl davranışlarıma giyinişime ciddileşti artık diye önem veriyosam aynı şeyi ondan da bekliyorum ama yok annem bile ekli onun facesinde görse annem hani içmiyordu artık dese ne cevap vereceğim ben.. keşke oda benim kadar düşünebilseydi bizi içimi dökmek için yazdım okuyan herkese teşekkürler.
Düşüncesizlik etmiş.
İsteyen içer tabi ki karışmak olmaz kimsenin hayatına ama.
Siz beraber bir yola çıkmışsınız.
Siz onun değer yargılarına elinizden geldiğince saygı gösteriyorsanız o da size göstermek zorunda.
En azından ailenizin onun açığını aradığını bildiği halde herkesin görebileceği bir platformda o fotoğrafları paylaşmamalydı.
Bilemiyorum ki acaba aranızın bozulmasından korkmuyor mu?
Bence artık onu korumak için bu kadar çabalamayacağınızı, çünkü ondan aynı çabayı göremediğinizi söyleyin.
Eğer sizi kaybetmekten ufacık korkuyorsa, bu davranışlarından vazgeçecektir.

Bence icme diye baski uygulamayin uyarmissiniz zaten ama yinede iciyosa onu ya oyle kabul edip ettireceksiniz yada vazgececeksiniz.. benim ark eside iciyodu sevgiliyken bunlar kiz surekli icme icme deyip duruyodu ama iciyodus cocuk simdi evlendiler yine iciyo bunlar tartisiyolar surekli ama ben cok sacma buluyorum. Sen bu adamin ictigini bilerek evlendin icme icme demek cok manasiz e evlenmeseydin kabul etmeseydin o zaman.. bende ayda yilda bir icerdim evlendikten sonra yilbasinda icicektim yine esim hayir felan dedi noluyoruz dedim bu ne sacmalik sen bilmiyo muydun benim ozel gunlerde alkol aldigimi? Bi sey diyemedi tabi.. hi uyari yapilir tabiki cok gunah sonucta sagligada zararli bunlar soylenir ama yinede iciyosa ve siz kabul etmicekseniz bence isi rsmiyete dokmeyin. Hayirlisi olsun hakkinizda

Düşüncesizlik etmiş.
İsteyen içer tabi ki karışmak olmaz kimsenin hayatına ama.
Siz beraber bir yola çıkmışsınız.
Siz onun değer yargılarına elinizden geldiğince saygı gösteriyorsanız o da size göstermek zorunda.
En azından ailenizin onun açığını aradığını bildiği halde herkesin görebileceği bir platformda o fotoğrafları paylaşmamalydı.
Bilemiyorum ki acaba aranızın bozulmasından korkmuyor mu?
Bence artık onu korumak için bu kadar çabalamayacağınızı, çünkü ondan aynı çabayı göremediğinizi söyleyin.
Eğer sizi kaybetmekten ufacık korkuyorsa, bu davranışlarından vazgeçecektir.
yarın görüşücez konuşucam canım. ben toz kondurmuyorum ona aileme karşı ama bu yaptığı içime işledi sanki... içmesine hiç bi şekilde karışamam o bi birey ama o kadar abartmak neden düşünmekten yorulduğumu hissediyorum artık

Bence icme diye baski uygulamayin uyarmissiniz zaten ama yinede iciyosa onu ya oyle kabul edip ettireceksiniz yada vazgececeksiniz.. benim ark eside iciyodu sevgiliyken bunlar kiz surekli icme icme deyip duruyodu ama iciyodus cocuk simdi evlendiler yine iciyo bunlar tartisiyolar surekli ama ben cok sacma buluyorum. Sen bu adamin ictigini bilerek evlendin icme icme demek cok manasiz e evlenmeseydin kabul etmeseydin o zaman.. bende ayda yilda bir icerdim evlendikten sonra yilbasinda icicektim yine esim hayir felan dedi noluyoruz dedim bu ne sacmalik sen bilmiyo muydun benim ozel gunlerde alkol aldigimi? Bi sey diyemedi tabi.. hi uyari yapilir tabiki cok gunah sonucta sagligada zararli bunlar soylenir ama yinede iciyosa ve siz kabul etmicekseniz bence isi rsmiyete dokmeyin. Hayirlisi olsun hakkinizda
haklısınız ama ben hiç bi baskı kurmuyorum onun üstünde içme diye eskisi kadar çok içmiyor ben bişey demiyorum zaten ne kadar kızsam da ama bu gün çok abarttı bide mübarek bir gün yinede karışmadım ama şu anda zorlu bi süreçten geçiyoruz daha dikkatli olması lazımken, o fotoları görünce tek başıma çabalıyormuşum gibi geldi teşekkür ederim yorumunuz için

Bencede içme denmez ama içiyosan da neden herkese gostermelik içiyosun denir. Aileler içmeye karşıysa ilerde çok sorun yaratabilir iyi duşunun ve konuşun erkek arkadaşınızla. Allah kolaylık versin..

Bencede içme denmez ama içiyosan da neden herkese gostermelik içiyosun denir. Aileler içmeye karşıysa ilerde çok sorun yaratabilir iyi duşunun ve konuşun erkek arkadaşınızla. Allah kolaylık versin..
Ailem ileride benim için sorun olur diye karşı içki konusuna canım konuşucam yarın yüzyüze teşekkür ederim cevabınız için

Ailem ileride benim için sorun olur diye karşı içki konusuna canım konuşucam yarın yüzyüze teşekkür ederim cevabınız için
evet eğer içkiyi sarhoş olma, kafa yapma, dağıtma olarak algılıyorsa senin için sıkıntı olabilir. Ama bazıları vardır içerler ama hiç belli etmzler öyle her dakka dibine kadar değil kararınca ise sıkıntı olmaz Allah kolaylık versin

yarın tepkini açık bir şekilde belli et erkek arkadaşına.Neden ailemin göreceğini bile bile içkili fotoğraflarını paylaşıyorsun die sor.Bakalım ne cevap verecek :KK35:

Yanlis anlama dost aci soyler hesabi konusucam biraz.
Ben ortam oldu mu icerim üc yillik eski erkek arkadasim da arkadasiyla vs icerdi arada.

Ancak bayram, ramazan vs gibi mubarek gunlerde icsin istemem. Ya da kendini oyle kaybedecek kadar icip sorumsuz davransin istemem. Benim icin icki kutlamada vs icilir en olmadi bunaldiginda falan bi'kadehtir.

Sahsen ben boyle bi'adamla evlenmek istemem. Sizin evliliginiz icin kritik bi'donem ama onun umurunda bile degil. Simdi biraktim dese arkadas ortami birakmaz, imzayi attigin an gece gec ve sarhos gelir. Simdi bile aramamis baksana.
Aileni karsina almaya degmez bence cunku hakli cikiyolar.

Herkese karsi savunuyorsunuz, toz kondurmuyorsunuz.

Bu tutum yanlis cunku kimse kendini baskasinin savunmasini gerektirecek duruma dusurmemeli...

Hele bu, evlilik dusunulecek olgunlukta olmasi gereken biriyse.

Kendisine laf soylenmiyormus, yanlis anliyormus.

Yaptigi yanlisken uyarilari yanlis anlayan biri...

Yerinde uyarilari dikkate almama hali ergenlik doneminde son bulur...

Maalesef erkek arkadasiniz evlilik dusunmek icin fazla toy...

Ve siz vakit ve enerjinizi onun aciklarini da kapatarak iliskinizi evlilige goturmek icin harcayacaksiniz.

Sanki evlenmissiniz, cocuklariniz da olmus da onlar icin katlaniyormussunuz gibi...

Cocugun 'ya onu kaybedersem' korkusu olmayip kendine cekiduzen vermemesi...

Ailenizin gozunden bakiyorum...

İcki konusunu abartan ve kizimi surekli kendisini savunmak zorunda birakan bir damat adayi...

Ters tepmesin diye uyarilarinizda bile kili kirk yarmaya calisiyorsunuz ama...

Bu sartlarda sizi memnun ve evlilige razi etmesi gereken kendisiyken...

Ve cok sert tepkiler verip, cocugu silkip kendine getirip 'ben bunu mu hak ediyorum' demeniz gerekirken..

Erkek arkadasinizin bu rahatligina ve dagittiklarini toplamayi size birakmasina istinaden...

Size ve ailenize cok uzuldum Allah yardimciniz olsun...

Yanlis anlama dost aci soyler hesabi konusucam biraz.
Ben ortam oldu mu icerim üc yillik eski erkek arkadasim da arkadasiyla vs icerdi arada.

Ancak bayram, ramazan vs gibi mubarek gunlerde icsin istemem. Ya da kendini oyle kaybedecek kadar icip sorumsuz davransin istemem. Benim icin icki kutlamada vs icilir en olmadi bunaldiginda falan bi'kadehtir.

Sahsen ben boyle bi'adamla evlenmek istemem. Sizin evliliginiz icin kritik bi'donem ama onun umurunda bile degil. Simdi biraktim dese arkadas ortami birakmaz, imzayi attigin an gece gec ve sarhos gelir. Simdi bile aramamis baksana.
Aileni karsina almaya degmez bence cunku hakli cikiyolar.
bende ondan korkuyorum tabi ki arada olur ama ya evlenince bu sürekli böyle devam ederse diye. eskisi kadar içmiyor bilmiyorum ama dün çok abarttı bende istemezdim onun o mübarek günde içmesini ama herkesin inancı kendine bişey diyemedim o kendine onu yakıştırdı. bu gün konuştum tatilim sadece bayram diye yaptım dedi soğuk davrandım üstüme düştü ama dünkü döktüğüm gözyaşlarımı geri getirmedi. çok teşekkür ederim canım cevabın için

İçen adam çekilmezzz bu sevgiliyken böyleyse evlenince önünü alamazsın..
Hayat senin ama olaya dışardan bakan biri olarak söyleyebilirm ki ayrılman en sağlıklısı olacak..

Dini görüşü nedir bilemem ama müslümansa bayramda bile içki içebiliyorsa bunun sonu hiç gelmez.

Herkese karsi savunuyorsunuz, toz kondurmuyorsunuz.

Bu tutum yanlis cunku kimse kendini baskasinin savunmasini gerektirecek duruma dusurmemeli...

Hele bu, evlilik dusunulecek olgunlukta olmasi gereken biriyse.

Kendisine laf soylenmiyormus, yanlis anliyormus.

Yaptigi yanlisken uyarilari yanlis anlayan biri...

Yerinde uyarilari dikkate almama hali ergenlik doneminde son bulur...

Maalesef erkek arkadasiniz evlilik dusunmek icin fazla toy...

Ve siz vakit ve enerjinizi onun aciklarini da kapatarak iliskinizi evlilige goturmek icin harcayacaksiniz.

Sanki evlenmissiniz, cocuklariniz da olmus da onlar icin katlaniyormussunuz gibi...

Cocugun 'ya onu kaybedersem' korkusu olmayip kendine cekiduzen vermemesi...

Ailenizin gozunden bakiyorum...

İcki konusunu abartan ve kizimi surekli kendisini savunmak zorunda birakan bir damat adayi...

Ters tepmesin diye uyarilarinizda bile kili kirk yarmaya calisiyorsunuz ama...

Bu sartlarda sizi memnun ve evlilige razi etmesi gereken kendisiyken...

Ve cok sert tepkiler verip, cocugu silkip kendine getirip 'ben bunu mu hak ediyorum' demeniz gerekirken..

Erkek arkadasinizin bu rahatligina ve dagittiklarini toplamayi size birakmasina istinaden...

Size ve ailenize cok uzuldum Allah yardimciniz olsun...
çok doğru yazmışsınız bende de var aslında hata gözünü korkutmuyorum onun bu gün konuştuk bayramda sadece tatilim diye yaptım dedi. o fotoğraflarıda arkadaşım koymuş etiketlemiş beni kaldıttırdım dedi. tavrımı koydum soğuk davrandım üstüme düşmeler güzel sözler söylemeler beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı ama unutturmadı dün çektiğim acıları. seviyorum ama yorulmaktan korkuyorum onu savunurken, ailemede hak veriyorum kokuyorlar, ama onun çok iyi bi insan olduğunuda biliyorum. bidaha bizi inşallah bu duruma kadar düşürmez teşekkür ederim cevabınız için

İçen adam çekilmezzz bu sevgiliyken böyleyse evlenince önünü alamazsın..
Hayat senin ama olaya dışardan bakan biri olarak söyleyebilirm ki ayrılman en sağlıklısı olacak..

Dini görüşü nedir bilemem ama müslümansa bayramda bile içki içebiliyorsa bunun sonu hiç gelmez.
haklısınız evlilikte bende ondan korkuyorum. ama onun haricinde o kadar iyi bir insan ki içmiyordu ne zamandır tatilim var diye arkadaşlarım toplandı diye içtik dedi içmesine kızmadım ama o kadar abartması çok içimi acıttı.

evet eğer içkiyi sarhoş olma, kafa yapma, dağıtma olarak algılıyorsa senin için sıkıntı olabilir. Ama bazıları vardır içerler ama hiç belli etmzler öyle her dakka dibine kadar değil kararınca ise sıkıntı olmaz Allah kolaylık versin
aslında içince kendini kaybeden bi insan değil bilir kendini ne kadar içsede dün gece aradığında da kendindeydi ama geceye kadar içmesi o fotoğraflar benim sinirimi bozan taraf oldu teşekkür ederim cevabınız için

Back
X