Keşke ölsem

Muaznur

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
136
68
13
27
Bu adam boşamıyor gidiom bulup geturuo yeminler içip yine dövüyor şimdide kapıyı üstüne kitlemis gitmiştim diye kardimi kırdı annemi aramiyim diye babamlar da ankaraya tedavisi için gittiler kaynanam gidip gelio güzelliğine güvenme görmemişim kızı senin sülaleni satın alırım diyor yaranı ben ne günah işlemiştim keşke ölsem sadece agliyorum

ailenizin bu olanlardan haberi yok mu? hiç mi arkanızda kardeşiniz,dayınız,amcanız yok o kaynanaya haddini bildirmiyorsunuz sülalesini satın alırmış lafa bak... allah yardımcınız olsun.

Camdan imdat diye bağırsan bile polis çağırırlar sen kararlı dur

Kaldigin yer bi ilçe kucuk bi yer eşimin ve benim olayımızı herkes bilio babam kanser hastası ve ilçede sayılı kişilerden sesiz sedasız çıkıp izimi kaybettirmek lazim

Eşim bana uzun boylu kadınlar salak olduğunu soyluo neden diyince anneme bana babama küfür sayıyor darp raporda almam lazım galiba biraz kafadan darbe ala ala böyle değişim olmuşum geç dusunuyom cevab veremuom kendimi savunamiom hep agliom tabi 17 yaşında evlenirsem böyle olur keşke kurtulsam

sizin için annenizi, polisi ya da aile sosyal destek hattını arayabilirim, zorla alıkoyulduğunuzu söyleyebilirim, onlar sizi bulunduğunuz yerden çıkarır, eşinizin de yargılanması sürecini başlatırlar, ama yok siz yine de ölmek istiyorsanız bişey diyemem,

Ozelden ailenizin numarasini atin. Arayayim. Yardim ederler degil mi? Kim gelip alabilecekse sizi arayalim oncelikle oradan cikarsinlar.
Polisi arayamiyorsaniz detaylari gonderin polisi arayayim. 155 arayamam ama bulmaya calisirim nasil arayacagimi. Yurtdisindayim. Ya da buradan biri dd arayabilir belki.
Oradan cikmaniz lazim.
Insallah sonrasinda da hayatinizi eline alacak durumunuz vardir? Cocuk var mi bilmiyorum. Varsa nerede su an? Umarim bu kavgaya sahit olan bir cocuk yoktur.

Çocuk yok eşimle korktuğun için ilişkiye giremiyoruz bi yolunu bulup çıkıcam bem üniv kazanmadım diye bi anlık sınır aldanma daha çok görücü usulü evlenmedim

Çocuk yok eşimle korktuğun için ilişkiye giremiyoruz bi yolunu bulup çıkıcam bem üniv kazanmadım diye bi anlık sınır aldanma daha çok görücü usulü evlenmedim
Bak okuyorsun madem hala buradasin. Odada kapali misin? Senin icin yatdim teklif edenler var. Numarani paylas birimizle yardim isteyelim. Su anda evlilik detayin onemli degil ki? Neden evlendiysen evlendin. Yardima ihtiyacin var mi???
Dertlesmek icin konu actiysan onu soyle ama ciddiye alanlar var burada. Acik ol lutfen.

Küçük görümden kapıyı açtı lavabom var dedim evden çıkalbrm inşaallah şuan wc bekliom şimdilik bisi yok çıkarım e

Ne yapayım alistim arkadaşlarım üniv kaydıyla uğraşırken ben nasıl kurtlcm derdindeyim hayatımı ben yaktım

Back
X