- 30 Kasım 2015
- 179
- 43
- 18
- Konu Sahibi Hellokity10
-
Derdin bu aslında, kendince kabul edilmeyecegini düşünüyorsun neyse o kabul etmek.Yoksa yaptığının günah olduğunu dert ettiğinizi sanmıyorum etme de zaten.karsima sevdigim bi insan ciksa ve bu davranisimi ogrense kabul eder mi sizce..ya da hic soylemesem ?ne yaoacagimi bilmiyorum.yuva kurmak istiyorum ama cok korkuyorum..bir çikmaza girdim ama çikamiyorum..
Var midir benim yasadiklarumi yasayan sonra da tertemiz ve musmutlu bir sekilde hayatina devam eden..
.
evlılık oncesı bırlıktelık yanlıssa yasamayacaktınızYeniden cocuk olsam,tekrar buyusem diyorum bazen kendime..sonra "hatasiz kul olmaz"deyip yoluma devam ediyorum.ama gecmise dönmeden edemiyorum bir türlü.unutmaya çalişsam da bir seyler oluyor ve hatirliyorum.hatirladikca kendime kiziyorum,utaniyorum kendimden.ümitsizliğe düsüyorum.
ben nisanlandim ve ayrildim.ve nişanlımla bir seyler yaşadim.birlikte olmadim ama fark eder mi ki.
Simdi o kadar pismanim ki..onume bakamiyorum.bu pismanliklarim beni evlenmekten sogutuyor.korkuyorum.zate evlilik korkusu vardi uzerine pismanligim eklenince cok kotu oluyorum.
Sevmistim onu.ama sevmek bu davranisimi mesru kilmazdi iste.cunku helal degildik birbirimize..yanlis davranislar yaptik.birlikte olmadik ama yaptik iste.acik acik soylemeye bile o kadar utaniyorum ki.umarim anlamissinizdir beni.
Simdi bu durumu nasil yenicem..
Rabbi min merhameti sonsuz biliyorum.ama yine de isin icinden cikamiyorum.Rabbi m edilen tovbeleri geri çevirmez..ya kullari.karsima sevdigim bi insan ciksa ve bu davranisimi ogrense kabul eder mi sizce..ya da hic soylemesem ?ne yaoacagimi bilmiyorum.yuva kurmak istiyorum ama cok korkuyorum..bir çikmaza girdim ama çikamiyorum..
Var midir benim yasadiklarumi yasayan sonra da tertemiz ve musmutlu bir sekilde hayatina devam eden..
bana yardim edin.bu cikmazdan hayirlisi ile cikayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?