selam bayanlar izmirde bu düğün salonlarında düğün yapanlar yada yapıcak olanlar var mı aranızda ? bu iki yere bakıcam 2 sinden birini seçicez sanırım sizden de fikir almak istedim kızlar yardım ederseniz sevinirimm :44:
biz haftaiçi yaptık düğünümüzü bu yüzden cok uyguna geldi 3000 lira dedi bama kayınpederiminde yardımıyla 2500 anlaşıldı canım ben memnun kaldım istediğim yerşeyi yapmışlardı khalısı samdanları orkestrayla görüştüm istediğimiz sarkıları caldılar işte(biz aileleri tek tek cagırıp oynatmak istemedik mesela cagırmadılar ) giriş müziği , ilk dans müziği ve pasta müziklerini kend,m sectim ve onlara gönderdim onları caldılar 350 kişilikti bu rada bizim düğün ama mekan 600 kişilik istediğim plana göre yerlşer düzenlendi falan memnun ayrıldık biz
çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bilgi vermişsin :) eylülde yapmayı düşünüyoruz ilkayla görüştük biz de haftaiçi düşünüyoruz,nişanlım çok beğendi orayı fiyatı da uygun geldi ben de beğendim ama yine de başka yerlere bakmadan karar vermek istemiyorum o yüzden sordum.Bizim de 300 kişi civarı olacak 3500 tl dediler,size ekstra hesap çıkarma gibi bi durumları olmadı değil mi keyfi şahanenin?
çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bilgi vermişsin :) eylülde yapmayı düşünüyoruz ilkayla görüştük biz de haftaiçi düşünüyoruz,nişanlım çok beğendi orayı fiyatı da uygun geldi ben de beğendim ama yine de başka yerlere bakmadan karar vermek istemiyorum o yüzden sordum.Bizim de 300 kişi civarı olacak 3500 tl dediler,size ekstra hesap çıkarma gibi bi durumları olmadı değil mi keyfi şahanenin?
gmzuls sormak istediğim birşey var, biz keyfi şahanenin küçük bahçesini tuttuk ancak büyük salonla çok fazla iç içeler. düğünde sesler karışıyor mu öyle bir durum yaşanıyor mu?
gmzuls sormak istediğim birşey var, biz keyfi şahanenin küçük bahçesini tuttuk ancak büyük salonla çok fazla iç içeler. düğünde sesler karışıyor mu öyle bir durum yaşanıyor mu?
O kadar iç içeki ikisini aynı anda nasıl düğün için veriyorlar anlamıyorum , bugün gitdik orasıyla görüşmeye tavsiyeleriniz üzerine nişanlım kapora bile gönderdi, küçük bahçe için 4000 büyük için 4500 dediler bu sezonun fiyatı için, bikere sahibi güven verici değil masa sandalya yoktu bomboş bir bahçe , gözümde konumlandramadım açıkçası, ben begenmedim ,ilkayla dip dibeler zaten