- Konu Sahibi lamiastoria
Lutfen bana da bakkKızlar keyfine fal bakacağım bugün . Maksat muhabbet :) Canı isteyen,kahvesini içip kapatan varsa atsın fotosunu ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lutfen bana da bakkKızlar keyfine fal bakacağım bugün . Maksat muhabbet :) Canı isteyen,kahvesini içip kapatan varsa atsın fotosunu ...
ivit : ) her hafta sonu yine yapacağım keyfine ücretsiz fal bakmaca o zaman da atarsın :) Pazar günü olur kuvvetle muhtemel.Maksat muhabbet eğlence kafalarımız dağılsın biraz:)
Ben 00.00 dan once gondermistim resimleri ama bakamadin sanirim... cook merak ediyorumuyuyakalmışım ben dün sözüm söz 00.00 'a kadar foto atan herkese yollayacağım fal yorumunu akşam ... unutmuş değilim : )
Ay bizim pazar ofis toplantisi var, ben cumartesiden atsam olmaz miivit : ) her hafta sonu yine yapacağım keyfine ücretsiz fal bakmaca o zaman da atarsın :) Pazar günü olur kuvvetle muhtemel.Maksat muhabbet eğlence kafalarımız dağılsın biraz:)