Kfr, hakaret, saygszlk..

tuanam__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
202
0
96
K.K.T.C.
merhaba arkadaşlar.ben 2006 yılında eşimle 3 yıl flört ederek evlendim.severek sözüm ona.keşke hiç sevmeseymişim................
aşırı sinirli ve fevri biri.beni o kadar kolay kırıp aşağılayabiliyorki görseniz hayret edersiniz.8 aylık bir bebeğimiz var birde.artık kararlr çok daha zor.
çok basit şeylerden olan küfürü yiyorum
onun hayal ettiği gibi konuşmamı onun istediği gibi davranmamı istiyor.tek çocuk ve çok bencil.ama benim de tepkilerim mvar.benimde sinirlendiğim anlar var.
bayram tatilinde kuzenimle nişanlısı gelmişti yanımıza tatile.rezil eeti beni.haftanin 3 4 günü böyleyiz.ben napıcam.
boşansam diyorum.benim anneminde 2.evliliği kimin yanına sığınıcam.birde gurbetteyiz.kimsemde yok.çok bunaldım artık çok............

insan deyişiyo yada biz sevdiyimiz için onların kötü huylarını göremiyoruz ama her dakika her an küfürlede yaşanmazki artık bebekte var o büyüyünce ne olacak onun yanındadamı sen küfür işiteceksin

çok mutsuzum.eşime olan tüm sevgimi yitirdim ve sabahın 7 sinden beri oturdum hüngür hüngür ağlıyorum.bana bunları yaşatıyor ve sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyorum.
kızım büyüdüğündede değişeceğini hiç sanmıyorum

vallahi küfür hakaret çekilecek bir şey değil birde eşinin bunu yapması

bence bu uzun yıllar dayanılacak güzel hareket değil tez evel ona dersini ver yoksa bunu böyle çekeceksin CADIARZU
artık evdenmi 3 aylığına uzaklaşacaksın arkadaşınamı sığınacaksın tabi burda senin durumun bir bebek tabiki her yere sığamıyacaksın kadın kuruluşlarına başvursan derin ama
bu adama mutlka gereken derside vermelisin kendi büyük egosunu yıkılması için
:sinifsinif:

KIBRISTA YAŞIYORUZ MALESEF VE ŞU AN çalışmıyorum.kendi ekonomik özgürlüğümde yok şu an.
öğlen gelicek ve sanki bunları yaşayan biz değilmişiz gibi davranacak.sabah bana kuzenlerimin uçağı 7 deydi biraz sinirli hadi kalk dedim diye vicadını bilmeme ne yaptığım dedi.işte düşünün artık

valla canım daha öncede böyleydi herhalde evlenmeden önce, çünkü küfür bi alışkanlık olduğu için saklayamaz, tabii artk keşkelerin anlamı yok
herhalde onun için normal bişey bu, hiç bişey olmamış gibi davrandığına göre

bence 3 aya bile gerek yok al çocuğunu 2-3 haftalığına arama sorma ..ya da hemen yapamayacaksan bunun için hazırlık yap ilk fırsatta terket,burnu sürtsün

Ekonomik özgürlügünüz olmadan evlenmenin sonuclari bunlar.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Evlenmeden önce 3 sene arkadaslik ettin, hicmi yasamadin bu hallerini?

Vallaha canim ailesinden alamadigi daha dogrusu ailesinin veremedigi terbiyeyi saygiyi ve görgüyü sen bu yastan sonra kazik kadar adama veremezsin....:delphin:

Alismis demekki, nasil bazi insanlar agizlarindan sükürü ve Allah kelimesini eksik etmiyorsa bazilarida malesef küfürü eksik etmiyor.....bu oldugu müddetce evinizde ne bereket olur nede huzur.....saygidan sevgiden bahs etmiyorum bile.:kahve:

Esinle adam akilli konustunmu konusmadinmi bilmiyorum, ama seni ne denli kirdigni icinde ne yaralar actigni ona söyle arkadasim....ve ben bunu cekmem...toplarim pilimi pirtimi alirim kizimi giderim diye kararli ve net bir sekilde söyle kendisine....

Seni ve kizini kaybetme korkusu yasarsa kendine ceki düzen verirmi onuda bilemem ama en azindan belki bir düsünür.....en azindan belki bir SILKELENIR ve en azindan sen bu konuaki tavrini ortaya koymus olursun.:1hug:

Allah yardimcin olsun.:Saruboceq:

evlendikten snra mı böyle oldu daha önceden mi onu bilmiyorum ama bence açık açık konuş ne kadar üzüldüğünü bilsin belki düzelir

yada sende aynı şekilde davran bi müddet belki öle anlar hatasını yani dinsizin hakkından imansız gelir mantıksız ama aklımada başka bişey gelmiyo :bbo:

evlenmeden öncede sinirliydi aslında ama işte kahretsinki o zaman bi perde iniyor gözüne.ben çalışıyordum bebek olmadan önce ama şu ana mecburen evdeyim işte.
çok konuştum çok küssen olmuyo konuşmasan olmuyo.birde manevi desteğimde yok benim burda ondanda güç aldığını düşünüyorum.çok yoruldum.bu evlilikler neden artık böyle neden artık bi anda tükeniveriyor.bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum

canım benim ya böyle erkekler herşeyi hakediyoda işte ah ahhh.bazı arkadaşlardan hemen evlenmeden önce anlamadınmı diye yazmışlar...hiç şaşırmadım her insan cahilliğinde yanlış seçimler yapabilir...kimse mükemmel hatasız değil..yanlış bi yaklaşım.canım seni ben çok iyi anlıyorum eşim küfür etmesede senin eşinin yaptığı davranışların coğunu banada sergilediği olmuştur...nedesem bilmiyorum.ama bi gerçek bu erkeklerin ham maddesi odun! diye boşuna dememişler

canım can çıkar huy çıkmaz bilirsin sende ama dilerim düzelir bebeğin çok ufak annenene sığın dicem ama nereye kadar off çok zor bebeğine üzülürüm en çok yavrulara oluyo olan zaten ordan oraya nereye kadar gene evimdir deyip oturuyosun ama inan nereye kadar allah yardımcın olsun o kocanda ıslah olsun bu lafların hepsi boş belki ama canını sıkma

ağzı küfüre alışmış bir insanı bu huyundan caydırmak uzun bir uğraş gerektirir sanırım..

eşinizin empati yapmasını sağlasanız..

her daim yanında küfreden ben olsam nasıl hisedderdin gibi bir konuşma..

tatlıklıkla ama suçlayıcı bir şekilde değil..

evden gitmek filan çözüm değil.. masumken suçlu konumuna düşebilirsiniz..

kayınvaldenizle aranız iyi ise ondanda yardım isteyebilirsiniz..

sanirim oda senin gidebilicegin bir yerin olmadigi icin sana bu sekilde davraniyor gidicek yerin olmasada gidicek yerim yok hissini verme gerekirse annemin yanina dönerim de sonucta oda seni sevmis evlenmis belkide biraz birbirinizden uzaklasmak iyi gelebilir bir kac günlügüne annene falan gitsen özler belki ailesini allah sabir versin canim

yazık ya hem eve hem eşe hem bebeğe bölünüyosun bide kifir işitiyosun nden bu erkekler böyleler evlenince sanki ipotek koyuyolar eşlerinin hayatına, sanki kadınlar onların tapulu malı şu an küçük bi çocuğa aptal salak gibi bi keleime bile kullanılsa o çocuk tepkisini gösterir küfür çok zor bişey..
bide hakaretten sonra bişey olmamış gibi davranmaları daha zor ağız alışkanlığı bi düşünseler aynı şey ablalarının kardeşlerinin başına gelse yani enişteleri ana bacı sülale küfretse onlar ne yaparlar ALLAH eşine hidayet versin sanada sabır umarım tez zamanda bu huyunu terkeder ne güzel bebenizde var şükretsin..
bide şunu demeden geçemiyecem çalışan maddi özgürlüğü olan kadınlar dayak yemiyormu, küfür işitmiyormu, bnence bununla bi alakası yok bi adam evlenince eşine bakmakta zorunda saymakda sevmekde ben okadar kadın tanımışımdırki (istisnalar hariç) haftanın 6 günü çalışır parayı adamın eline verir akşam gelir iş güç yemek derdi bide kocalarından dayak yerler; aldatılırlarda...
bence bubun okumakla çalışmakla bi alakası yok ALLAH HEPİMİZİ ALLAH KORKUSU VİCDAN SAHİBİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN...

ya öğlen yemeğe geldi hiç konuşmadım kendisiyle.oysa laylaylom.çıldırıcam valla.benim annemde babamdan ben 8 yaşındayken ayrılmıştı.
annenin kaderi kıza derlerya o hesap işte.
benim eşim annesiyle babasınada aynı şekilde davranıyor.2 gün konuşmuyorlar falan kendisiyle sonra normale dönüyorlar.e çocukları atsan atılmaz satsan satılmaz.gerçi işte bana satıp kurtuldular bana.kayınvalidemle şu ana aram açık.doğumumda gelip 6 ay kaldılar yanımda eşiyle.e haliyle aynı evin içinde olmadı falan.bilirsiniz işte bozuştuk.annemim evine gidemem yani.2.evliliği.ne bileyim rahat olmam.
benimki ukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.................

ya aslında en iyisi eşin sana nasıl küfür ediyorsa sende ona et
biliyorum çok zor ve iğrenç ama anlaması lazım senin neler yaşadığını
ben eşimden bi sert tavır geldiği zaman bile nasıl içleniyorum kimbilir
sen neler yaşıyorsun

canım anlamı yokkı ınan tanıyamıyorsun ben hakarette duydum ,dayakta yedım malesef.ınsanın canı ne kadar acıyor bılıyorum.ınan bana tanıyamazdın aslında onlar kendılerını cok ıyı saklıyorlar.benımıkısı bır karıncayı bıle ıncıtemeyecek bırısıyken bana el kaldırabıldıyse herkes herseyı yapabılır ama şu var senın maddı bır özgürlüğün olmadığı ıcın bu boyutu dahada kötü hale getırebılır.üzgünüm ama bır an once dur demesını bılmelısın.ama aılesınden almadığı terbıyeyı nasıl verırsın bılmıyorum.bıde bebegın varmış Allah yardımcın olsun...

Back
X