kiana guzellik merkezi

Hizmetleri berbat. bu yüzden olsa gerek müşterilere öncesinde sözleşme imzalatıyorlar. bir bakıyorsunuz fena halde tahriş oluyor cildiniz. bunun sonucunda hizmet alamıyorsunuz. önce sözleşmeyi iptal ettik diyorlar. aradan bi hayli zaman geçtikten sonra evkuran hukuk bürosuna sizi aratıyorlar. alamadığınız hizmetin bedelini size sözleşmedeki % 35 cayma bedelini öne sürerek faizi ile ödetmeye çalışıyorlar. Kiana güzellik merkezi kazancını hizmet vererek değil sözleşme dolandırıcılığı ile sağlıyor. sakın kanmayın. Aslında bunları bimere şikayet edip mağdur sayısının çoğalmasını önlemek lazım. bilginiz olsun kızlar. kanmayın sakın.

Ben cilt bakımı hizmeti alıyorum kiana dan çok memnunum. Daha önce doktora gittiğim halde çözüm bulamadığım cilt sorunlarımdan kurtuldum Herkese tavsiye ederim

Kianaya üye olmadan herhangi bi kagit imzalamayin onu bosverin kapisindan bile girmeyin. Sırf o kurumu şikayet etmek ve sizi bilgilendirmek için üye oldum. Paranizin delisiyseniz gidin. Açikça söylüyorum binbir türlü hileyle sizi kandirip senet olmadigini soyledikleri aslinda ödeme planiymis gibi gosterdikleri kagidi size imzalatip hizmet alsaniz da almasanizda bu parayi aliyorlar avukata veriyorlar sert dilliler. Tehdit ediyorlar.

Kizlar kiana guzellik merkezi diye bi yer var mecidiyekoyde disarda 2 3 kisi kart verip ogrencyz 2 dk ckip fiyat soruyoms gbi yapip cikin yeterki prim kazanaym dedi bzdr arkadasmla acıdık çıktık nasil oldu bilmiyorm kendimi senet imzalarken buldm arkadasmda bende imzaladk toplam 600 tl aylk 75 tl imis az once arastrirken sikayer var sitesnde o merkeze ait birkac sikayet okudm moralm bozldu giden oldumu daha once bilgi verirmisiniz?

Ben dava acmayi dusunuyorum kiana güzellik merkezine. Eger siz de öyle düşunüyorsaniz iletisime gecelim birlik olalim.

Ben dava acmayi dusunuyorum kiana güzellik merkezine. Eger siz de öyle düşunüyorsaniz iletisime gecelim birlik olalim.
Merhaba ben de güzellik merkezi mağduruyum. Kiana değil benimki ama yaptıkları aynı şey. Sözleşme ve senet imzalatti lar cilt bakımı için ilk şans gittim sonra iptal etmek istediğimi hatta sözleşmede yazan yüzde 25 ı odeyecegimi soyledim ama kabul etmediler avukatları bana ve aileme mesaj atıP duruyo borcunuzu ödeyin yoksa icra başlatıcaz diye. Bende tüketici hakem heyetine gidip şikayet ettim. Oraya şikayet edince icra baslatamiyorlarmis sonuçlanmadan sizinde aklınızda olsun gitmediyseniz bence hemen gidip tüketici hakem heyetine başvurun ben bir de savciliga gıdip şikayet etmeyi düşünüyorum bilmiyorum ise yarar mı ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Burdan yardimlasirsak iyi olur birbirimizden fikir aliriz

Merhaba ben de güzellik merkezi mağduruyum. Kiana değil benimki ama yaptıkları aynı şey. Sözleşme ve senet imzalatti lar cilt bakımı için ilk şans gittim sonra iptal etmek istediğimi hatta sözleşmede yazan yüzde 25 ı odeyecegimi soyledim ama kabul etmediler avukatları bana ve aileme mesaj atıP duruyo borcunuzu ödeyin yoksa icra başlatıcaz diye. Bende tüketici hakem heyetine gidip şikayet ettim. Oraya şikayet edince icra baslatamiyorlarmis sonuçlanmadan sizinde aklınızda olsun gitmediyseniz bence hemen gidip tüketici hakem heyetine başvurun ben bir de savciliga gıdip şikayet etmeyi düşünüyorum bilmiyorum ise yarar mı ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Burdan yardimlasirsak iyi olur birbirimizden fikir aliriz
Aradan 5 ay geçmiş gerçi ama bir sonuç var mı acaba durumunuzda yazarsanız sevinirim

Aynı merkeze ben de gitmiştim, 3 seanstan sonra cildime ıyı gelmedıgı için bıraktım. 400 dü toplam, yanı 200 kalmisti ödenmeyen. Şimdi aradan 2 yıl gecmis arayıp icra diyorlar direk. 1000 TL +avukatlık masrafı istiyorlar. Sizce boyle kolay mı icra hiç aramadan sormadan? İsteyince de bırakabılecegımı söylemişlerdi ayrıca. Napmalıyım nasıl bır yol izlemeliyım yardım :KK43:
Merhaba ben merak ettim acaba ne yaptiniz bu konuyla ilgili yada sonuç ne oldu yazarsanız sevinirim. Benimde başımda aynı sorun var çünkü

Aman aman sakın tercih etmeyin. Sizi ikna edip senedi imzalatıyorlar. Sonrasında randevu vermiyorlar. Ben anlaşma yaparken en baştan çalışan biri olduğumu söyledim. Biz ona göre randevu vereceğiz dediler. 1 defa randevu verdiler ,gittiğimde başlık bozuldu dendi. Sonrasında bir defa bile aranmadım. Her aradığımda uygun saat yok dediler. O zaman iptal edelim dedim randevu için 4 ay bekledikten sonra (bu arada anlaştığım rakamın yarısından fazlasını ilk radevuya gittiğimde ödemiştim bir an önce bitsin diye) hiç seans alamadım. Ödedim kalan 150 tl için icraya vermişler 5 yıl sonra. 3000 tl ye yakın rakam ödedim. Hukuk bürolarıda kendileride insanları tehtid ediyorlar , hakaret ediyorlar. Bana icra bildirimi gelmemişti, muhtara bırakmışlar meğerse almadığım hizmetin kalan 150 tl sini 3000 olarak ödedim. Hakaretlerde yanıma kaldı. İsterseniz tercih edin

Back
X