Kıbrıs da yumurta donasyonu icin onerebileceginiz merkezler 2020

canmess

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
17
3
6
37
Merabalar ben yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum ama hangi merkeze gideceğimi seçemedim tecruberimizi ve yaşadıklarımızı paylasirsaniz hepimiz için daha kolay olur simdiden herkese teşekkürler.

Şuan arastirdiklarim arasında hiti çok övüyorlar bende münür şago nün merkezi ile iletişime geçtim onlarda ilgililer ama karar veremedim

Slm kızlar bende çok kararsızım..O kadar çok merkezle görüştüm ki kafam allak bullak..
Gynolife : Murat Önal
British : Hasan Bankeroğlu
EliteHosp:Savaş Özyiğit
Dünya Tüp Bebek : Berk Angün
Halil İbrahim Tekin..
5 merkez arasında kararsızım.En popüleri Halil İbrahim Tekin ama ilgisiz olduğu yönünde çok yorum okudum.Dünya Tüp Bebekle de ilgili bir kaç olumsuz yorum okudum..Kafam Allak bullak..Bu ay sonunda eşimle günü birlik Kıbrıs’a gidip dönücez merkezleri gezicez ama ben ikizler burcu olduğum için yine karar veremeden dönerim😌Yaşım 34 yumurta rezervim az AMH:0,67..Karı koca genetik taşıyıcı mutasyon taşıyoruz..2 gebelik kaybım var.Biri 19 diğeri 21.haftada..Bu topikte birbirimize yardımcı olalım kızlar,edindiğimiz bilgileri paylaşalım..İnşallah hepimiz sağlıklı evlat sahibi oluruz

Bende çok kararsizim kime gideceğime biz daha önce denedik donasyonu mucize tup bebek te firdevs hocayla çok ilgisiz bir doktor hiç ilgilenmiyor hastasıyla o yüzden bu sefer hem ilgili bir doktor istiyorum hemde kalan embriyoları döndürüp olmazsa tekrar denemek istiyorum ama karar veremedim gidenlerden yorumlarını bekliyorum

Merabalar ben yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum ama hangi merkeze gideceğimi seçemedim tecruberimizi ve yaşadıklarımızı paylasirsaniz hepimiz için daha kolay olur simdiden herkese teşekkürler.
Halil ibrahim beyde 2 kez başarısız deneme geçirmeme rağmen üçüncüde de onu istedim mutluyum hamileyim Allah herkese nasip etsin

Halil ibrahim beyde 2 kez başarısız deneme geçirmeme rağmen üçüncüde de onu istedim mutluyum hamileyim Allah herkese nasip e

Halil ibrahim beyde 2 kez başarısız deneme geçirmeme rağmen üçüncüde de onu istedim mutluyum hamileyim Allah herkese nasip etsin
Yumurta donasyonu tedavisimi uyguladiniz tutmadi

Merhaba arkadaşlar, en son yazışmalar geçen sene olmuş ama donasyona giden arkadaşlar memnun kaldığınız yerler hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz

Back
X