- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
- Konu Sahibi vuslatizmir
merhaba arkdaslar kıbrısta hastaneye gidicem 7 gün kalmam gerekiyor uygun fiyatlı bildiğiniz yeme otele ait olan otel varmı gazımagusa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım benim amin insalahÇok sevindim senin adına izmir.
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah![]()
5 yıl yaşadım Kıbrıs'ta. Uygun fiyatlı oteller bile 15-20 binden başlıyor her şey dahil olanlar. Tabi bu Girne bölgesi için geçerli. Benden size tavsiye yeme-içmenin içinde olduğu apart tarzı yerler var. Onlardan bulursanız daha uyguna gelebilir. İnternette pek yok okulların itiraf sayfalarında görebilirsiniz genelde. Hala Magusa'da olan arkadaşım var onunla bir konuşup size tekrardan yazayım ben.merhaba arkdaslar kıbrısta hastaneye gidicem 7 gün kalmam gerekiyor uygun fiyatlı bildiğiniz yeme otele ait olan otel varmı gazımagusa
cok iyi olur lutfen sizden haber bekiıyoruz birde havalımanından taksıyle hariricşnde dolmus falan tok mu merkeze gitmeye taksı cok pahalıymıs5 yıl yaşadım Kıbrıs'ta. Uygun fiyatlı oteller bile 15-20 binden başlıyor her şey dahil olanlar. Tabi bu Girne bölgesi için geçerli. Benden size tavsiye yeme-içmenin içinde olduğu apart tarzı yerler var. Onlardan bulursanız daha uyguna gelebilir. İnternette pek yok okulların itiraf sayfalarında görebilirsiniz genelde. Hala Magusa'da olan arkadaşım var onunla bir konuşup size tekrardan yazayım ben.
Kıbhas var onun da belli saatleri var. Taksiler 2000 civarında götürür o hataya sakın düşmeyin. Ya da dediğim gibi itiraf sayfalarında öğrenciler var götüren onlara da ulaşabilirsiniz. Bir de tarih aralığınız nedir?cok iyi olur lutfen sizden haber bekiıyoruz birde havalımanından taksıyle hariricşnde dolmus falan tok mu merkeze gitmeye taksı cok pahalıymıs
itiraf sayfadı neresiKıbhas var onun da belli saatleri var. Taksiler 2000 civarında götürür o hataya sakın düşmeyin. Ya da dediğim gibi itiraf sayfalarında öğrenciler var götüren onlara da ulaşabilirsiniz. Bir de tarih aralığınız nedir?
Doğu akdeniz üniversitesi tiraf sayfası- DAU itiraf gibi sayfalar var. Buralardan yardım alın mutlaka. Yoksa çok pardon ama kazıklanırsınız. Birkaç kişiden ulaşım için fiyat isteyin. İlan veri zaten yorum yaparlar muhakkak.itiraf sayfadı neresi
ben o sayfaya nasıl gidicem face demi o sayfa yoksa intgram da mı ben bu siteyi bile pek anlamıyorumDoğu akdeniz üniversitesi tiraf sayfası- DAU itiraf gibi sayfalar var. Buralardan yardım alın mutlaka. Yoksa çok pardon ama kazıklanırsınız. Birkaç kişiden ulaşım için fiyat isteyin. İlan veri zaten yorum yaparlar muhakkak.
İnstagram sayfaları daha aktif genelde oradan arama kısmına yazarak bulup mesaj atabilirsiniz. Şu tarihte gelicem şu saatte havaalanından alması lazım birinin gibi vs.ben o sayfaya nasıl gidicem face demi o sayfa yoksa intgram da mı ben bu siteyi bile pek anlamıyorum
arama motoruna ne yazacamİnstagram sayfaları daha aktif genelde oradan arama kısmına yazarak bulup mesaj atabilirsiniz. Şu tarihte gelicem şu saatte havaalanından alması lazım birinin gibi vs.
dau itiraf yazarsanız çıkararama motoruna ne yazacam
Biz kalmayı tercih etmedik eşim bir gece kalıp döndü geceliği 1.500 TL vermiş transferde beraber gideceğiz nasipse 1 gece kalıp dönmeyi düşünüyoruz..merhaba arkdaslar kıbrısta hastaneye gidicem 7 gün kalmam gerekiyor uygun fiyatlı bildiğiniz yeme otele ait olan otel varmı gazımagusa
Biz kalmayı tercih etmedik eşim bir gece kalıp döndü geceliği 1.500 TL vermiş transferde beraber gideceğiz nasipse 1 gece kalıp dönmeyi düşünüyoruz..
cok pahalı ya siz nerde de kaça kaldınızOnlar otel ve apart alternatifi sunuyorlar. Hastane, havalimanı, otel arasındaki ulaşımı da sağlıyorlar. Hem kolay hem daha uygun olur.
Merkezlerin anlaşmalı olduğu oteller oluyor canım, onlarla görüşebilirsin. Normal fiyatlardan daha hesaplı oluyor. Konuştun mu onlarla? Hayırlı olsun şimdidenmerhaba arkdaslar kıbrısta hastaneye gidicem 7 gün kalmam gerekiyor uygun fiyatlı bildiğiniz yeme otele ait olan otel varmı gazımagusa
Çok hatırlamıyorum. 5000 euro içinde o da vardıcok pahalı ya siz nerde de kaça kaldınız
konustunuzmu arkdasınızla5 yıl yaşadım Kıbrıs'ta. Uygun fiyatlı oteller bile 15-20 binden başlıyor her şey dahil olanlar. Tabi bu Girne bölgesi için geçerli. Benden size tavsiye yeme-içmenin içinde olduğu apart tarzı yerler var. Onlardan bulursanız daha uyguna gelebilir. İnternette pek yok okulların itiraf sayfalarında görebilirsiniz genelde. Hala Magusa'da olan arkadaşım var onunla bir konuşup size tekrardan yazayım ben.
Tarihlerinizi sormuştum ama göremedim hangi tarihlerde gideceksinizkonustunuzmu arkdasınızla