Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekin soyadı bende bu ismi çok duydum ama geç oldu biraz şuan başka bir hastaneyle iletişime geçtim ordan yaptırıcam ama nedense onun ismini de çok sık duyuyorumMerhaba ben kktc de aysiyrm ve doktorumz asilama dedi ve ben de bir kaç gundur doktor araştiriyorum ender telli ve halil ibrahim soyadn dan emin deilm ama tekneciydi galiba bunlari duydum iyi olrk ben yarin ender bey ile ilk gorusmem.oluck
Tekin soyadı bende bu ismi çok duydum ama geç oldu biraz şuan başka bir hastaneyle iletişime geçtim ordan yaptırıcam ama nedense onun ismini de çok sık duyuyorum
Halil ibrahim tekin magosa tıp merkezi arkadasım yaptırdı sizin baska cocugunuz var mı??Merhaba ben kktc de aysiyrm ve doktorumz asilama dedi ve ben de bir kaç gundur doktor araştiriyorum ender telli ve halil ibrahim soyadn dan emin deilm ama tekneciydi galiba bunlari duydum iyi olrk ben yarin ender bey ile ilk gorusmem.oluck
Merhabalar bende ender telli de tedaviye başlayacağım inşallah siz ender telide mi tedavi gördünüz acaba hamilesiniz sanırım Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasipetsinMerhaba ben kktc de aysiyrm ve doktorumz asilama dedi ve ben de bir kaç gundur doktor araştiriyorum ender telli ve halil ibrahim soyadn dan emin deilm ama tekneciydi galiba bunlari duydum iyi olrk ben yarin ender bey ile ilk gorusmem.oluck
Amin canm cok saol rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsn ins ama benm ender beyde olmadi turkiyeye gidip orda tup bebek yaptrdm da olduMerhabalar bende ender telli de tedaviye başlayacağım inşallah siz ender telide mi tedavi gördünüz acaba hamilesiniz sanırım Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasipetsin
Kızlar merhaba Kıbrıs’ta tüp bebek yaptıran Ve cinsiyet tayini belirleyen var mı önerebileceğinix doktor kimlerdir ?
Mrb ben de yaptırmayı düşunuyorum sýrec nasıl işliyor ve merkezin ismi nesir paylaşabilir misiniz bebeğimiz oldu mucanım bende kıbrısta tüp bebek yaptım donasyon ama benim murat ekremde yaptırdım onunla ilgili soruların varsa yardımcı olabilirim