Tüp Bebek Merkezleri Kıbrısta dr şevket alptürkle cinsiyet belirleme yaptıran varmı?

bitli papatya

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
315
0
641
Diğer
Arkadaşlar merhaba

belki bana kızacaksınız cinsiyet belirleme yöntemine başvurduğum için ama istiyorum.allah çocuk isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla çocuk versin.ben doğal yollarla 2 çocuk doğurdum.çok şükür iki sağlıklı kızım oldu,3.çocuğu düşünüyorum ve onunda erkek olmasını diliyorum.bunun için tıbbi olarak belirli yöntemler var ve ben işimi şansa bırakmamak için bu yöntemlerden birine başvurmayı düşünüyorum.bu türkiyede yasak ama kıbrısta serbest ve bu işi kıbrısta yapan çok yer var.ben dr şevket beyle konuştum,ama benim gibi cinsiyet belirlemeye başvuran varmı ve dr şevket beyi tanıyan bilen var mı bunu merak ediyorum.

Lütfen sözlü saldırıda bulunmayın.teşekkür ederim

canım bende aynı şeyi düşünüyor ve arastırıyorum. şevket bey var..birde halil ibrahim tekin var. ben kararsızım .zamanım belli diil. suan arastırmalar ve karar asamasındayım.şans ve risk tabi. tutar tutmaz allah bilir. benim ilki tüp bebek. ikincide tüp bebek olacak olmuyor çünkü bebeğimiz. okadar sıkıntıyı cekmısken.zaten tüp bebek olacak kıbrısa gideyim diye düşünüyorum

nisacım canım benim,inşaalah tutar tüp bebek..bende 2 dr un adını duydum.hani daha önce giden varsa deneyimli olan varsa diye yazdım.aslında benim derdim tüp bebek değil.yani ben normal yollarla zaten 2 çocuk dünyaya getirdim.çok şükür sağlıklı,eli yüzü düzgün 2 kızım var. şimdi 3.çocuğumu dünyaya getirmek istiyorum ve cinsiyet olayını şansa bırakmak istemiyorum,yani erkek çocuk dünyaya getirmek istiyorum.bu yüzden Kıbrısa gidip bu işi gerçekleştirmek istiyorum ve nasipse bu ay yada Ocak ayında bu işi yapacağım.

Son düzenleme:
hayırlısı olsun tutacağı olacagı varsa herşek,ld eolur.insaalah ikinci denemende olur arkadasım.yılma hemen

Arkadaşlar son durumunuz ne oldu ?Merak ettim.Ben de bu ay tüp bebek düşünüyorum,firdevs hanımı düşünüyorum ben.

Ben bir şey yaptırmadım, çünkü bunun dinimizde caiz olmadıgını öğrendim ve vazgeçtim .... Allaha bıraktım ve hamile kaldım inanmayacaksınız ama oğlum olacak inşallah,Allah herkesin gönlüne göre versin

Back
X