- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
- Konu Sahibi vuslatizmir
bugun kıbrıstayım benim gibi tedaviye gelen varmı hid e
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rast getirsin canım,sonu güzel olsun. İnş sonuda çabucak güzel şekilde gelirbenim tedavi ertelendi sperm vermeye geldik canım 5 bin euro tedavi hid te
He ozaman dondurulcak canım peki bu fiyatın içinde konaklama dahilmi canım Rabbim rast getirsinbenim tedavi ertelendi sperm vermeye geldik canım 5 bin euro tedavi hid te
hayır hayatım onlar dahil deyil sadece 3 tane dondur ma dahilHe ozaman dondurulcak canım peki bu fiyatın içinde konaklama dahilmi canım Rabbim rast getirsin![]()
saol canım benşm Allah razı olsunAllah rast getirsin canım,sonu güzel olsun. İnş sonuda çabucak güzel şekilde gelir![]()
evet dondurulcak ama dondurul mus mu iyi tazemş bilemiyoeumHe ozaman dondurulcak canım peki bu fiyatın içinde konaklama dahilmi canım Rabbim rast getirsin![]()
Canım mecbur şimdi senin değerinden dolayı ben hem taze hem dondurulmuş denedim kıbrısta 1 kez denedim taze olarak tuttu ama düşük yaptım önceki denemeler türkiye'de hepsi donmuş hepsi negatif ama bu emriyo ile ilgili benceevet dondurulcak ama dondurul mus mu iyi tazemş bilemiyoeum
aminnnnnnn Allah razı olsun insalahhhhhBende geçen yıl hit de tüp bebek yapmaya karar verdim, doktorla görüşmeye gitmeyi planlarken hamile kalmışım
Evime 500 metre mesafede, hakkında hep iyi şeyler duydum, çok iyi bir doktor, çevremde çok kişi hit de pozitifi gördü, hatta aylar önce bir arkadaşım 48 yaşında yumurta dönosyonla sağlıcakla hamile kaldı, doğurmasına çok az var. İnşallah sağlıcakla sizde kucağınıza alırsınız.
Testi yaptığınız an Pozitif görmeniz dileği ile![]()
halil beyin hastanesi hangi semtte daha onlarla konusmadık sirek otele gittik ozel de magusada taksiyle kac dakkada olurum tarif edermisinBende geçen yıl hit de tüp bebek yapmaya karar verdim, doktorla görüşmeye gitmeyi planlarken hamile kalmışım
Evime 500 metre mesafede, hakkında hep iyi şeyler duydum, çok iyi bir doktor, çevremde çok kişi hit de pozitifi gördü, hatta aylar önce bir arkadaşım 48 yaşında yumurta dönosyonla sağlıcakla hamile kaldı, doğurmasına çok az var. İnşallah sağlıcakla sizde kucağınıza alırsınız.
kıbrısda kimde denedinCanım mecbur şimdi senin değerinden dolayı ben hem taze hem dondurulmuş denedim kıbrısta 1 kez denedim taze olarak tuttu ama düşük yaptım önceki denemeler türkiye'de hepsi donmuş hepsi negatif ama bu emriyo ile ilgili bence![]()
kız bu kıbrıs cok sıcak bıgun öldük siz nasıl dayanıyorsnuzBende geçen yıl hit de tüp bebek yapmaya karar verdim, doktorla görüşmeye gitmeyi planlarken hamile kalmışım
Nem oranı çok yüksek o yapış yapış oluyorsun, yarım saatte bir duş alkız bu kıbrıs cok sıcak bıgun öldük siz nasıl dayanıyorsnuz
evet needen bildin ordayımNem oranı çok yüksek o yapış yapış oluyorsun, yarım saatte bir duş al
Hangi oteldesin tarif edeyim, önder alışveriş merkezi yanında Port view oteldemisin?
kız bide birsey zorcam cok zinci var onlar nereli burdamı yasıyorlar afkanmı onlar yoksa zincimiNem oranı çok yüksek o yapış yapış oluyorsun, yarım saatte bir duş al
Hangi oteldesin tarif edeyim, önder alışveriş merkezi yanında Port view oteldemisin?
Hite dışardan gelen hep oraya gidiyorevet needen bildin ordayım
Onlar burada öğrenci canım çoğu Nijeryalı, doğu Akdeniz üniversitesinde, birde gelen gitmiyor bulmuşlar güzelim adayı, yığılmışlar:)) Türk kıbrıslı kalmadı artık, rus ingiliz Ukraine pakistan iran ne ararsan varkız bide birsey zorcam cok zinci var onlar nereli burdamı yasıyorlar afkanmı onlar yoksa zincimi