• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıbrısta tüp bebek tedavisi için yardımcı olabilecek var mı

melisales

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
4
1
1
30
kktc de tüp bebek tedavisi için biraz araştırma yaptım maliyet olarak hem fiyat olarak daha uygun olduğu söyleniyor hemde bazı durumlarda daha kesin sonuclar alınıyormus yaptıran varmı ya da doktor tavsiyesi nerde kalabiliriz falan ?

evet ablam yaptırdı daha önce Türkiye'de de denemişti sonuç alamadılar orada birisi yardımcı oldu kalacak yer vs içinde yardımcı oluyorlar orda yumurta bağısı vs kesin sonuç almak için birçok test yaptırıp gidiyorsunuz 5 6 gün içinde çözülüyor eniştem sadece 1 kere gitti işlerinden dolayı çok sükür yiğenimiz 6 aylık suanda gün sayıyoruz.

kktc de tüp bebek tedavisi için biraz araştırma yaptım maliyet olarak hem fiyat olarak daha uygun olduğu söyleniyor hemde bazı durumlarda daha kesin sonuclar alınıyormus yaptıran varmı ya da doktor tavsiyesi nerde kalabiliriz falan ?
Ücret olarak bilmiyorum ama onlar otel ve yolu yardımı yapıyorlar diye biliyorum tabi ücret değişiyor bu durumda doktor olarakta Halil İbrahim tekin iyi diye biliyorum bende onu düşünüyorum

bende çok arastırdım bir sirketle görüştüm başka bir clinic buldum bir kaç yerle görüştüm en aklıma yatan o oldu açıksacı ücretler duruma göre değişiyormus ama zaten burda test yapıp gitmeliymişiz.

Back
X