• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIBRISTA TÜP BEBEK YAPANLAR ACİL YARDIM

ipek24298

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
110
74
18
25
Arkadaşlar kıbrısta tüp bebek yapanlar varsa lütfen sürecinizi benimle paylaşır mısınız bende yaptırmayı düşünüyorum 7 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz maalesef bu konu hakkında bilgisi varsa yazsın ne kadar orda kalmak lazım kaç ay gün sürüyor transfer ve tedavi süreci lütfen yazın

Arkadaşlar kıbrısta tüp bebek yapanlar varsa lütfen sürecinizi benimle paylaşır mısınız bende yaptırmayı düşünüyorum 7 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz maalesef bu konu hakkında bilgisi varsa yazsın ne kadar orda kalmak lazım kaç ay gün sürüyor transfer ve tedavi süreci lütfen yazın
18 gün grekiyor

Yumurtalarını Türkiye de büyütüp ..toplama günü Kıbrıs'a gidip yumurtalar toplanıyor ..eğer taze transfer yapılacaksa 5. Gün bekleyip transfer yapılır bir gece konaklamaniz yeterli..5 günlük süre zarfında Türkiye ye dönüp transfer günü gidebilirsiniz ..transfer yapılınca aynı gün bile doneblirisniz deniliyor orası da artık size kalmış ..
Ama dondurulmuş olarak transfer yapılacaksa yumurta toplanır donersinir..trasnfer ayında rahim duvarı için gerekli komtrolu Türkiye de yaparsınız ..sadece transfere gidip transfer yapılıp donuleblirisn ..

Back
X