Kıbrıs’ta tüp bebek

busra453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
11
0
1
24
Kızlar merhaba 25 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek 2 başarısız aşılamam oldu bu ay kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz buradaki doktorum Kıbrıs’ta doktor önerdi ön tedaviyi burda yapıp yumurta toplama ve transfer için oraya gideceksin 2 günlüğüne dedi tedaviyi birlikte ilerleteceklermiş bu süreci merak ediyorum aranızda ön tedaviyi bulunduğu şehirde yapıp sonrasında kıbrısa bi kaç günlüğüne giden oldu mu kaç gün sürdü kıbrısa gitmeden önce neler yaşadınız kaç güne Kıbrıs’ta kaldınız bana biraz bilgi verebilir misiniz?

Neden öyle birşey yapacaksınız benim bildiğim orda tedavi başlar orda biter donasyon mu olacak sizin doktorunuz kim biraz da maliyetli olur bu

Neden öyle birşey yapacaksınız benim bildiğim orda tedavi başlar orda biter donasyon mu olacak sizin doktorunuz kim biraz da maliyetli olur bu
Ön tedavi için Kıbrıs’ta bulunmanıza gerek yok dedi bize burda ön tedaviyi yapıp son aşamada oraya gitmek daha iyi olur dedi etrafımda orda tüp bebek yapanlara sorduğumda onlarda aynı şekilde yapmışlar sizinki öyle olmadı mı ? Bu arada doktorum şahin önen

Canım ben Kıbrıs’ta yaptım yumurta toplatacaksan 2 kere gidilecek biz öyle yaptık yumurta toplamada kalmadık ama transferde doktor hemen uçak seyehatine onay vermiyor 1 gün otelde kalınıyor sonra gidiliyor

Bu arada arkadaşın dediğinde doğru bizde ön muane için gitmedik hepsini burada yaptık bütün istenilen tetik tedaviyi burda halledip whatsap yolluyla bize yol çizilmişti sonra doktorun istediği dereceye geldiğinde çağırıyorlar zaten tedavi için

neden Kıbrıs donasyon mu ? Bence Türkiye’de de çok başarılı merkezler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…