- Konu Sahibi YasarSibel
merhaba kızlarrr bende üc dört günden beri sinirden ölüyorum.Ben üc ay önce nisanlandım nisanlanmamıza vesile olan abimin karısıydı cok iyi dört dörtlük falan filan cok övüyodu Allah ı var iyi biri ayrıca nisanlım on yıldan beri aynı isyerinde calısıyo biz nisanlandık gayetde iyi anlasıyoruz ama abimin karısı sürekli nisanlımın dedikodusunu yapıyo yok cok cimri yok yalancı falan bu yalan meseleside nisanlımın biitane ablası var esiyle anlasamamıs sıgınma evine kacmıs yaklasık üc hafta önce geri dönmüs esine abimle yengemde sans eseri kıza rastlamıs nisanlımı arayıp ablanı bulduk falan filan anlatmıslar nisanlım haberim var demis yengemde yalancı yasar yalanını tuttum diye dedikodusunu yapıyo benimde kulagıma geliyo nisanlımın ablası icin okul müdüryle kacmıs diye konusmus bende dayanamadım yengeme mesaj attım nisanlımın dedikodusunu yapma ablası hakkında ileri geri konusma yasar seni napar dedim ne beni yollar sana ne seni alır eve evlenince elin usagı benden kıymetli oldu koca meraklısıymısım ben ondan böyle yapıyomusum facebooklara yazmıs yok degmezmis kimseye iyilik bilmem neler yazmıs nisanlımın akrabalarıda onda ekliii ne yapmaya calısıyo anlamadım beni aradı diyo benim gözyaslarım aktıkca sen mutlu olamazsın acaip sinirlerim bozuldu yaa ben o kadar kötü biseymi demisim sanki