Kızlar ya 2 yıllık evliyim , cok şükür evliliğimdede sıkıntı yok , 11 aylık bi bebişim var hersey iyi hos güzelde , su ev işleri beni acaip mahvetti ne zormus yaa dogumdan sonra ara verdim çalışmaya benim sıkıntım su.
Evi hergun temizliyiyorum hergun süpürüyorum siliyorum camasır yıkıorm olmuyo kızlar yine pis yine dagınık yine tuvalet camasır dolu
görseniz hiç yapmıyormusum dersiniz temizlige bayan alıorum haftada bir o bile anca evin dagınıklıgını topluo
üstünkörü yetiştirebiliyor bunu okurken benim temizliye takıntılı oldugumu düşünmeyin gercekten ev cok pisleniyor anlamıyorum yaa hergun süpürüyorum siliyorum aksama pestilim çıkıyor
inanım 2-3 sepet ütüm var aylardır yapamıyorum ve bu durum gün gectikce beni daha cok sinir etmeye basladı ya ...bir yakınıma bahsettim oda her evin bir cini oldugunu söyledi seninki cok pismiş demekki dedi ? böyle birsey duydunuzmu ? Yada bebekli anneler işlerinizi nasıl düzene sokuyorsunuz bana bi akıl verin
Evi hergun temizliyiyorum hergun süpürüyorum siliyorum camasır yıkıorm olmuyo kızlar yine pis yine dagınık yine tuvalet camasır dolu

üstünkörü yetiştirebiliyor bunu okurken benim temizliye takıntılı oldugumu düşünmeyin gercekten ev cok pisleniyor anlamıyorum yaa hergun süpürüyorum siliyorum aksama pestilim çıkıyor