Kıızlar bana akıl fikir verin evin cini olur mu ? Bizimki cok piss !

gulnevar

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
177
60
318
Ankara
Kızlar ya 2 yıllık evliyim , cok şükür evliliğimdede sıkıntı yok , 11 aylık bi bebişim var hersey iyi hos güzelde , su ev işleri beni acaip mahvetti ne zormus yaa dogumdan sonra ara verdim çalışmaya benim sıkıntım su.

Evi hergun temizliyiyorum hergun süpürüyorum siliyorum camasır yıkıorm olmuyo kızlar yine pis yine dagınık yine tuvalet camasır dolu :( görseniz hiç yapmıyormusum dersiniz temizlige bayan alıorum haftada bir o bile anca evin dagınıklıgını topluo
üstünkörü yetiştirebiliyor bunu okurken benim temizliye takıntılı oldugumu düşünmeyin gercekten ev cok pisleniyor anlamıyorum yaa hergun süpürüyorum siliyorum aksama pestilim çıkıyor :( inanım 2-3 sepet ütüm var aylardır yapamıyorum ve bu durum gün gectikce beni daha cok sinir etmeye basladı ya ...bir yakınıma bahsettim oda her evin bir cini oldugunu söyledi seninki cok pismiş demekki dedi ? böyle birsey duydunuzmu ? Yada bebekli anneler işlerinizi nasıl düzene sokuyorsunuz bana bi akıl verin

Ne cini canım yaa öyle şey mi olur? Diyorsun 2 sepet ütülenecek şey var onları da cin kıvrıştırıyor?
Çocuğum yok ama çocuklu olup evi de çok düzenli olan tanıdıklarım var...Çocuk uyurken temizliyorlar ütünü falan geceleri yapabilirsin mesela...

benim evinki de çok pis o halde :1:

evin cini falan olmaz da senin yeni bebeğin var, normalden yorgun oluyorsundur, işler ağır geliyordur.

bzm evde kesin cinler sülalesiyle falan yaşıyo kuruldular eve yiyip içip dağıtıp yatıyolar :)) valla cnm bnmde eve haftada 2 gün yardımcım geliyo ama btek geldiği günler temz ev onun dışında allahlık yani yapcak bişi yok hele bde çocuk olsa eyvah eyvah çamaşırları yollardan toplarız heralde :1::1:

seninkiyle benimki aynı herhalde :52::52: benim evimde öyle derli toplu değildir...
çok takma bebeğinde varmış onunla iyi vakit geçirmeye bak:8::55: bu zamanlarının tadını çıkar
çünkü çok çabuk büyüyorlar ...
birde işe alışıpta eve adapte olamamışsındır belki..

Ne cini canım yaa öyle şey mi olur? Diyorsun 2 sepet ütülenecek şey var onları da cin kıvrıştırıyor?
Çocuğum yok ama çocuklu olup evi de çok düzenli olan tanıdıklarım var...Çocuk uyurken temizliyorlar ütünü falan geceleri yapabilirsin mesela...

Canım ya benim bebek gunduz hiç uyumuyor en fazla 40 dk aksama kadar ondan ve ev işinden yemek filan pestilim cıkıor eşim gelincede yemekdi bulasıktı , inan hergun yelteniorum ama öyle bitkin düşüorumki yapamıyorum ya bu cocugu olupda düzenli olan annelere masallah diorum

walla olabilir kızlar bilmiorum ama bu duruma alışamıyorum bosver pis kalsında diyemiyorum cocuk var cunki oraya buraya elini sürüyor toz filan ... Bu işi bir düzene koymanın yolunu bulmam lazım yoksa ben bedenen tükeneceğim yakında

ev işi bitmezki bi yandan toplarsın bi yandan dağılır çok iş biriktirmeden yapıverin, eşinizde biraz dağınıksa bebekte varmış normal evin dağılması evi dağıtıp dağıtıp cine suç atmayın canıım:9:

:1: İyi fikirmiş kendi dağınıklığımızı cine yüklemek :1::1:

Havalar sıcak, kapı pencere açık e haliyle ev toz oluyor.
Sonra bütün gün temizlik, yemek, ebek diye koşuştururken
yorulup akşam rehavete düşüyorsunuz e o zaman da ev
dağılıyor. sıcak yüzünden bir giyilen bir daha giyilmiyor
hoop kirli sepetine, tabi bir de bebiş var onun cicileri...
Alın size sadece bir günlük dağınıklığın sebepleri. Daha mutfağa
girmedim bile... Bizim evde 2 yetişkin dışında kimse yok ona
rağmen dağılıyor :1::1::1:

Siz cok yasayin:)
Buda evi temiz olmayan bayanlarin uydurmasi galiba:)
Evinizin daginik olmasi en cok sizin düzensiz olmanizdan kaynaklanir.
Yani aldiginizi tekrar yerine koymamaktan, yemegi mutfakta degilde baska odalardada yiyor olmanizdan, bebeginiz dagitiyordur ayrica ondan ve calisan bir bayan olarak ev isleri ile pek ugrasmadiginiz icin agir geldiginden kaynaklaniyordur.
Ama suda dikkatimi cekti "3 sepet ütüm var aylardir yapamadim" demissiniz, demekki biraz haylazlikda var:)

Canım ya benim bebek gunduz hiç uyumuyor en fazla 40 dk aksama kadar ondan ve ev işinden yemek filan pestilim cıkıor eşim gelincede yemekdi bulasıktı , inan hergun yelteniorum ama öyle bitkin düşüorumki yapamıyorum ya bu cocugu olupda düzenli olan annelere masallah diorum

eşin de biraz yardım edebilir bence...Tek başına da yorucu olur tabii ama cine cüne inanma sen yine de..

Siz cok yasayin:)
Buda evi temiz olmayan bayanlarin uydurmasi galiba:)
Evinizin daginik olmasi en cok sizin düzensiz olmanizdan kaynaklanir.
Yani aldiginizi tekrar yerine koymamaktan, yemegi mutfakta degilde baska odalardada yiyor olmanizdan, bebeginiz dagitiyordur ayrica ondan ve calisan bir bayan olarak ev isleri ile pek ugrasmadiginiz icin agir geldiginden kaynaklaniyordur.
Ama suda dikkatimi cekti "3 sepet ütüm var aylardir yapamadim" demissiniz, demekki biraz haylazlikda var:)

Güzelim inanki haylazlık değil , böle uykusuzluk ev işi yorgunluk inan bazen yemek yemege fırsatım kalmıyor :(

Ev cini :) Çok komik ilk kez duyuyorum

Bence sen ev cinisin gibi geldi :) ya çok yavaşsın ya çok uyuşuk yada dağınıksın bunlardan biri olabilir derim canım

Harry Potter'da vardı ev cinleri...bi farkla! Onlar evin sahibine hizmet ediyordu 7/24 sizinki de terbiyesizmiş dağıtıomuş :27:

Hahahaha ya komik geldi bana başlık nedense :)))
Topik kapanmadan yorum yazmak istedim bak canım bence evler başlı başına bir organizma :))) Ev kendi kendine orasını burasını dağıtıyor işin içine bir de benim miskinliğim girince al işte ortalık darmadağın her yer her yerde.....

harry potter'a yaş değil zeka sınırı da konmalı sanırım izleme için. ev ciniymiş:1:

bizimki çok temiz hatta bizim dağıttıklarımızı topluyor o zaman sanırım, odamda hiç iş yapmıyorum dağıtıyorum pisletiyorum ama bal dök yala. aa bi dakika ya annem olmasın o:1:

Öyle şey mi olurmuş ya. :26:Oldu o zaman bazı akşamlar çay içmeye de davet edin. :7: :24:
Ay aslında böyle konularda dalga geçilmez ama..:18::18:

Back
X