kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

canım hamile olmayasın sakın, gebelik testi yapsana

yaptım canım..2 günlük gecikmedeyken yaptım,negatifti..
ama o testlere güvenip inanamıyorum ben,çünkü ilk gebelik anımda da 9 gün gecikmedeyken bana negatif göstermişti kanda çıkmıştı hamilelik :1: düşün..
geç döllenme vs olabiliyo ya,o yüzden.. yarın görcez artık bakalım..

yaptım canım..2 günlük gecikmedeyken yaptım,negatifti..
ama o testlere güvenip inanamıyorum ben,çünkü ilk gebelik anımda da 9 gün gecikmedeyken bana negatif göstermişti kanda çıkmıştı hamilelik :1: düşün..
geç döllenme vs olabiliyo ya,o yüzden.. yarın görcez artık bakalım..

hayırlısı arkadaşım ya inşallah en güzel haberlerle gelirsin bize yarın. Yürekten diliyorum bunu. Yarın doktor randevun mu var yoksa kan tahlili mi yaptırmayı düşünüyosun

hayırlısı arkadaşım ya inşallah en güzel haberlerle gelirsin bize yarın. Yürekten diliyorum bunu. Yarın doktor randevun mu var yoksa kan tahlili mi yaptırmayı düşünüyosun

inş canım sağolasın.. normal doktor randevusu aldım.. kendi doktorumdan başka bi doktora gidiyorum,arkadaş tavsiyesi üzerine.. herşeyi baştan sona yeni bi doktora anlatcam, bakalım gelişme olcak mı?

yooo en kilolu sne değilsin daha fazla kiloda hamiel kalan arkadaşlar da oldu burda hatta hamileliğini 145 ile tamamlayan bir arkadaş da vardı yanlış hatırlamıyosam

NE Güzel sen de sona gelmişsin hayırlısı ile normal dogum mu yoksa sezeryan mı olacaksın, bebeğin kilosu nasıl ve hamileliğin boyunca belli başlı sıkıntıların oldu mu

normal doğum olacak ins cok şükür sıkıntım yok şeker cıktı ama o da diyetle halledildi demir eksikliğim var talasemi tasıyıcısı olduğum için onun için de günde 2 tane demir hapı içiyorum cok az kaldı hayırlısıyla kolay doğum bana da cümlesine de ins korkmuo değilim hani :S

normal doğum olacak ins cok şükür sıkıntım yok şeker cıktı ama o da diyetle halledildi demir eksikliğim var talasemi tasıyıcısı olduğum için onun için de günde 2 tane demir hapı içiyorum cok az kaldı hayırlısıyla kolay doğum bana da cümlesine de ins korkmuo değilim hani :S

oh oh cok guzel maşallah arkadaşım korkmana gerek yok sen en zorlu yolları geçmişsin zaten şurda ne kalmış. Ben inanıyorum çooook rahat ibr şekilde kucağına alacaksın bebişini sağşlıkla inşallah :)

oh oh cok guzel maşallah arkadaşım korkmana gerek yok sen en zorlu yolları geçmişsin zaten şurda ne kalmış. Ben inanıyorum çooook rahat ibr şekilde kucağına alacaksın bebişini sağşlıkla inşallah :)

ins ins bakalım ne zaman gelecek kuzucuk beklioz heyecanla :) teşekkür ederim tüm gebelere hayırlı doğumlar ins...

merhabalar arkadaslar bende ilk gebeligimde kiloluydum 85 kg ile kizima hamile kaldim tedavisiz sekilde ve doguma 100 kg ile gittim. suan kizim 5 yasinda ve ben daha da kilo aldim ne yazik ki. bu 3 yil icinde ben cok zayiflamaya calistim herseyi de denedim bir türlü basaramadim. hormon bozuklugu var düzensiz adet görüyordum, tiroit bezi cok az calisiyor ama bunlari bile bile kizima bi kardes hep istedim. suan kizim 5 yasinda ve benim kilom 100kg üzeri. kadin doktorum klomen verdi 4. zyklusda gebe kaldim suan 6. haftalik hamileyim ve kiloluyum ama korkmuyorum ve basaracagima da inaniyorum.kadin doktorum da hep umut verici konustu. fazla kilo almassin genelde kilolu bayanlar gebelikde fazla kilo almiyolar dedi. suan 6. haftadayim kilo almadim:49:

arkadaslar suan 16. haftada hamileyim ve hala ayni kilodayim dün doktora gittim. kizim olacakmis.kizimin gelisimi cok güzel dedi doktor ve ben simdilik kilo almadigim icin de cok mutluyum.

boyum 1,70 hamile kaldığımda 45 kiloydum şimdi ise 59,5 kiloyum kendime inanamıyorum hala

Back
X