Kıl kökü iltihabından muzdarip

Madammomo

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
1
0
16
30
Merhaba dostlar uzun bir süredir kollarımda sivilce sandığım ve sıktığım şeylerin iltihap olabileceğinden şüpheleniyorum doktora gideceğim fakat bu problemle çok uzun süredir mücadele ediyorum. Kollarımda sivilce gibi içinde irin olan kabarcıklar çıkıyor. Bacaklarımda da vardı aynısı, asitlerden faydalandım ve bolca nemlendirdim bunu aştım ama kollarımdakilere aynı yöntem işe yaramadı.. Biraz araştırınca bunun ne batık ne de isilikle alakası olmaldığını farkertim sadece bazen aşırı artıyor bazen azalıyor ama bitmiyor bir dönem çok kafaya taktım ve kısa kollu bile giymedim utanıyorum artık kollarımdan.. Şuan o sivilce benzeri şeylere dokunup sıkmıyorum güzelce yıkıyorum kese yapmıyorum ve duştan sonra fucidin sürüyordum ama bu geçici bir çözüm. bir hafta sonra bakıyorum yine artmış bıktım artık gerçekten.. Sizden ricam bu tanıyı (yani kıl kökü iltihabı) almış iyileşmiş kadın arkadaşlarımdan öneri ve bilgi almak istiyorum. Bir şeyi yanlış yapıyorum belki de bilmiyorum güneş mi tetikliyor yediklerim mi kafayı yiyecem artık milletin kolu bacağı kaymak gibi..

Eklentiler

• 1765.webp
    1765.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 1766.webp
    1766.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 10
  • 1767.webp
    1767.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba bende de aynı sıkıntı bacak aralarında ve genital bölgede var. Ama ben bu sıkıntıyı genelde tüyleri temizledikten sonra yaşıyorum. Her traş yöntemini denedim. Hepsinde aynı sonuç oluştu. Ağda epilasyon jilet lazer tüy dökücü krem vs. Ben artık kabullenmeyi seçtim. Hiç doktora da gitmedim açıkçası. Acaba sizinde mi öyle oluyor diye düşündüm. Tüyleri aldıktan sonra oluşan birsey mi

Back