• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kil maskesi

Arkadaşlar kil maskesi yüzüne uygulayan varmı? Varsa sonuçları?

Valla canım ben 2-3 günde bi 15 dk yapıyorum kil maskesi.cildim yağlı ve çene bölgemde kapalı komedonlar var. Onların azalmasına küçülmesine yardımcı oluyo. Ben çok memnunum ve aylardır kullanıyorum ama benim cildim yağlı ve siyah noktalarım kapalı komedonlarım var. Bende çok işe yarıyo:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canım ben 2-3 günde bi 15 dk yapıyorum kil maskesi.cildim yağlı ve çene bölgemde kapalı komedonlar var. Onların azalmasına küçülmesine yardımcı oluyo. Ben çok memnunum ve aylardır kullanıyorum ama benim cildim yağlı ve siyah noktalarım kapalı komedonlarım var. Bende çok işe yarıyo:)

Canım benimde cildim yağlıı ve kil iyi geliyor gibi şimdilik deniyicem balalım teşekkürler yorumun içinnn

Canım benimde cildim yağlıı ve kil iyi geliyor gibi şimdilik deniyicem balalım teşekkürler yorumun içinnn

Valla dene canım ben memnunum maskeden sonra bi de nemlendiricimi sürüyorum. Tertemiz oluyo cildim ve düzeldi. Ki benim cildim çok inattır öyle her ilaç he krem iyi gelmez ama kil bende çok işe yaradı:):) insallah sana da iyi gelir:)

ben bir keresinde dermokilin tek kullanımlık kil maskesini denemiştim 10 dakikada cildim cayır cayır yandı. bi daha da cesaret edemedim. cildim karma. bu ara aktardan kil alıp kendim yapmayı deneyeceğim bakalım ne olacak:110:

aktardan beyaz kil aldım yaklaşık bir aydır kullanıyorum. haftada 1-2 kere uyguladım. gözeneklerime kapalı komedonlarıma siyah noktalarıma çok iyi geldi. ilk kullandığımda siyah noktalarımı vakum gibi çekti şok oldum:KK57: bırakmam artık beyaz kili

Ben de beyaz kil kullanmaya baslayanlardanim. Keske cok daha onceden kesfetseymisim cidden çok faydalı. Cildimi on bes dk buhara tutuyorum sonra gül suyu ile karistirdigim beyaz kil ile cildime maske yapıyorum. 15 dk beklettikten sonra çok fazla bastırmadan yavaş hareketlerle masaj yaparak cildimi ılık suyla yıkıyorum. Ve sonuç mükemmel :) yumuşacik ve siyah noktalardan büyük ölçüde arinmis bir cilt ortaya çıkıyor. Maskeyi yıkadıktan sonra da tekrar gül suyu ile tonikliyorum. Gül suyu olarak şimdilik evde idilin gül suyu var onu kullaniyorum ama bitince rosense'nin gül suyunu ve gül suyu tonigini alicam. Rosense'nin saf gül suyunu maskeye karistiricam, tonigini de maskeyi yikadiktan sonra surcem. Bu şekilde kullanmak isteyenlere de tavsiye ederim :)

Back
X