Kıl tüy sorunu ve lazere gidememek?

Kelebekhayati

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
106
Puanlar
103
Selam bacılar. Benim durum biraz karışık. Nasipse yaza evleniyorum. Bunca zamana kadar genital bölgedeki tüyleri tüy dökücü kremle aldım ve ucu biraz çıksa da umursamadım. Benden başka gören yoktu. Çok uzamasına müsaade etmeden tüy dökücü kremle hallettim. Evlenince malum ilişki olacak fakat tüylerim çabuk çıkıyor. Acı eşiği yüksek olan biri olduğum için de daha önceki epilasyon ve ağda denemelerim başarısız oldu, ya gözümü acilde açtım ya da bayıldım. Kadın doğum doktorum malum rahatsızlıktan dolayı yasakladığı için epilasyona da gidemiyorum. Jilet de batık yapıyor, o daha kötü. Kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Eldivenle deseniz de tüy fazla olduğu için iki gün sürer temizlemek. Müstakbel nişanlım titiz biri. Zaten ben de onun karşısına bu şekilde çıkmak istemem ama ucu bile görünsün istemiyorum. Karinca yağı da denedim, benim vücuduma yaramadı yaktı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aklıma başka yöntem gelmiyor. Ne yapabilirim? Benim gibi olan varsa nasıl hallediyor? Adamı da çok seviyorum. Onun üzülmesini istemem. Sırf bu yüzden yüzüğü atmak geliyor aklıma ama saçmalama diyorum. Kendime de laf söz getirmek istemiyorum. Kafayı yicem. Önerilere açığım

Lazer en iyisi aslında. Acılı ama kısa sürüyor. Lazer yapmadan önce buz isteyin. Buz bekletin beş dakika üstünde. Uyuşuyor gibi bir şey. Sonrasında lazer çok ağrı hissettirmiyor

Ben epilatör kullanıyorum lazer dışında. Lazer zaten yüzde yüz bitirmiyor genitali malesef ,keşke kesin çözümğ olan bir şey olsa iğneli diyorlar ona da ben dayanamam lazere bile zor dayanıyorum bişeyleri ısırarak. Ayrıca o tüy dökücüyü ilk tüylerüm çıktığında bir arkadaşım kullanıyorum demişti almıştım iğrenç kokuyor asla bir daha almadım jilet desen kendini kesme garantili hadi onu da geçtim 2.gün diken gibi çıkıyor ve aşşırı kaşındırıuor. En iyisi ve acıtmayanı epilatörün jilet başlığı bence. Hem kendini kesme riskşin yok hem jilet gibi kaşındırmıuor o da çabuk çıkartıyor ama aralarında en iyisi o. Keşke kalıcı acısız bir çözümü olsa

Kız bundan ötürü nişan mı atılır. Sen de her banyoya girdikçe tüy dökücü kullan uzamasına izin verme yada ben lazere gidiyorum erkek traş makinesiyle kısaltıyorum tüylerimi valla hiç bişey kalmıyo tertemiz oluyo hem jilet gibi kaşındırmıyo da

Lazer en iyisi aslında. Acılı ama kısa sürüyor. Lazer yapmadan önce buz isteyin. Buz bekletin beş dakika üstünde. Uyuşuyor gibi bir şey. Sonrasında lazer çok ağrı hissettirmiyor
Kadın doğum doktoru rahatsızlıktan dolayı izin vermedi. O yüzden bunu da yapamıyorum

Keşke

Rezil olmaktansa aklıma gelmedi değil erkek tıraş makinesini hiç denememistim. Uygulayacağım. Teşekkür ederim

`