Selam bacılar. Benim durum biraz karışık. Nasipse yaza evleniyorum. Bunca zamana kadar genital bölgedeki tüyleri tüy dökücü kremle aldım ve ucu biraz çıksa da umursamadım. Benden başka gören yoktu. Çok uzamasına müsaade etmeden tüy dökücü kremle hallettim. Evlenince malum ilişki olacak fakat tüylerim çabuk çıkıyor. Acı eşiği yüksek olan biri olduğum için de daha önceki epilasyon ve ağda denemelerim başarısız oldu, ya gözümü acilde açtım ya da bayıldım. Kadın doğum doktorum malum rahatsızlıktan dolayı yasakladığı için epilasyona da gidemiyorum. Jilet de batık yapıyor, o daha kötü. Kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Eldivenle deseniz de tüy fazla olduğu için iki gün sürer temizlemek. Müstakbel nişanlım titiz biri. Zaten ben de onun karşısına bu şekilde çıkmak istemem ama ucu bile görünsün istemiyorum. Karinca yağı da denedim, benim vücuduma yaramadı yaktı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aklıma başka yöntem gelmiyor. Ne yapabilirim? Benim gibi olan varsa nasıl hallediyor? Adamı da çok seviyorum. Onun üzülmesini istemem. Sırf bu yüzden yüzüğü atmak geliyor aklıma ama saçmalama diyorum. Kendime de laf söz getirmek istemiyorum. Kafayı yicem. Önerilere açığım