• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılcal damar

Selam seans bitti 350 lira tuttu toplam ☺️ Çok iyi oldu 6 hafta sonra tekrar çağırdı .kusura bakma yoğunluktan yazamadım[/QUOTE

peki lazerden sonra , resimlerdeki gibi kocaman morluklar veya kabuklanmalar oldu mu ? ya da videolardaki hemen geçti mi , kızarıklık morarma olmadan gününe devam ettin mi,,,,ya da günlerce geçmesini mi bekledin ??? bir de adı ne idi makinenin merak ettim de :((

Hafif kızarıklık oldu 1 gün bile sürmedi , ben bilmiyorum doktorum çok hassas davrandı yanmasın diye dememe atışları gözükmeyen yerde atışlar yaptı doktorunuzu iyi seçmenizi öneririm

Hafif kızarıklık oldu 1 gün bile sürmedi , ben bilmiyorum doktorum çok hassas davrandı yanmasın diye dememe atışları gözükmeyen yerde atışlar yaptı doktorunuzu iyi seçmenizi öneririm
peki peki lazer makinenin adı neydi kardelen?? Hatırlıyor musun ? Hangi şehirdesin? Çok soru sordum ama merak ediyorum ,,

Back
X