Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakmayı bilmiyorum ama iğneli köpük tedavisi var. ArastirabilirsinizKızlar yüzünde kılcal damar çatlağı sorunu yaşayan var mı ? Doğal tedavisi var mı bu yakma olayı vs pek sıcak bakamadım ona
Dudak üstünde ve elmacikta minik kırmızı catlamlarim vardı, yok oldu. Burun icin cogu gitti azi kaldi. Tek seans yaptirdim bicde kontrol seansında uygulama yapildi. Cilt doktorum yapti. Acımıyor diyemem ama ben bile yaotiriyorsam herkes yaptırırLazer yaptıranların deneyimleri nasıl tek seans mı kolay bir şey mi ?
Yüze lazer ve iğneli tüm şeyler çekindiriyor beni![]()
Nerde yaptirdiniz acaba doktorunuzu ogrenebilir miyimDudak üstünde ve elmacikta minik kırmızı catlamlarim vardı, yok oldu. Burun icin cogu gitti azi kaldi. Tek seans yaptirdim bicde kontrol seansında uygulama yapildi. Cilt doktorum yapti. Acımıyor diyemem ama ben bile yaotiriyorsam herkes yaptırırzaten öyle bir soğuk hava üflüyor ki alet soguk hava sinek ısırması derken gecti gitti. Burnum beyazladı rssmen
![]()
Nerde oldunuz acaba ?Nerde yaptirdiniz acaba doktorunuzu ogrenebilir miyim
Evet ben de o üyeye sormuştum ama görmedi sanırımNerde oldunuz acaba ?
Merhaba. Nerde ve hangi doktora yaptırdınız acaba? Lazer adı neydiDudak üstünde ve elmacikta minik kırmızı catlamlarim vardı, yok oldu. Burun icin cogu gitti azi kaldi. Tek seans yaptirdim bicde kontrol seansında uygulama yapildi. Cilt doktorum yapti. Acımıyor diyemem ama ben bile yaotiriyorsam herkes yaptırırzaten öyle bir soğuk hava üflüyor ki alet soguk hava sinek ısırması derken gecti gitti. Burnum beyazladı rssmen
![]()