Kılcal damarlar

Angelsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
412
429
53
Kızlar yüzünde kılcal damar çatlağı sorunu yaşayan var mı ? Doğal tedavisi var mı bu yakma olayı vs pek sıcak bakamadım ona

Ben tamamen tıbbi müdahale olmadan bir şey arıyorum aslında, burun çevresi için özellikle. Birkaç yerde okudum bu dedikleriniz hariç bir şeyler sürmüşler vs ama çok inanamadım doğrusu, buradan deneyimleyen biri var mıdır acaba :110:

Lazer.. ben bi kez yaptrdim bi kac tane cikmisti son dogumdan sonra burun kenarinda.. gitti gibiydi geri geldi.. tekrar yaptrcam

Ben bacaklarim icin gittiydim kopuklu igne yapicaz demisti doktor ama tekrar olmaz diyemem dedi.Yuz de oyledir heralde...

Lazer yaptıranların deneyimleri nasıl tek seans mı kolay bir şey mi ?
Yüze lazer ve iğneli tüm şeyler çekindiriyor beni :110:

Lazer yaptıranların deneyimleri nasıl tek seans mı kolay bir şey mi ?
Yüze lazer ve iğneli tüm şeyler çekindiriyor beni :110:
Dudak üstünde ve elmacikta minik kırmızı catlamlarim vardı, yok oldu. Burun icin cogu gitti azi kaldi. Tek seans yaptirdim bicde kontrol seansında uygulama yapildi. Cilt doktorum yapti. Acımıyor diyemem ama ben bile yaotiriyorsam herkes yaptırır 😇 zaten öyle bir soğuk hava üflüyor ki alet soguk hava sinek ısırması derken gecti gitti. Burnum beyazladı rssmen😁

Dudak üstünde ve elmacikta minik kırmızı catlamlarim vardı, yok oldu. Burun icin cogu gitti azi kaldi. Tek seans yaptirdim bicde kontrol seansında uygulama yapildi. Cilt doktorum yapti. Acımıyor diyemem ama ben bile yaotiriyorsam herkes yaptırır 😇 zaten öyle bir soğuk hava üflüyor ki alet soguk hava sinek ısırması derken gecti gitti. Burnum beyazladı rssmen😁
Nerde yaptirdiniz acaba doktorunuzu ogrenebilir miyim

Merhaba. Nerde ve hangi doktora yaptırdınız acaba? Lazer adı neydi

Back
X