Allah allah.. bu cancagizim kılıçdaroğlu; daglica şehitlerimizin ertesi gününde baro başkanlarının çalgılı cengili şölenler eşliğinde, göbekler atan adamciklara alkış tutuyordu.. nesesine nese katıyordu.. şimdi de gündem değiştirip magazine mi vermiş yine kendini..
Ya da ben mi yanlış anladım?? Yas töreni mi miymiş o??
dağlıcadan önceydi o tören. ama ozamanda 5 şehit vardı.Allah allah.. bu cancagizim kılıçdaroğlu; daglica şehitlerimizin ertesi gününde baro başkanlarının çalgılı cengili şölenler eşliğinde, göbekler atan adamciklara alkış tutuyordu.. nesesine nese katıyordu.. şimdi de gündem değiştirip magazine mi vermiş yine kendini..
küstüm sana,ben yazıcaktım,ama benden önce sne yazmışın,Allah allah.. bu cancagizim kılıçdaroğlu; daglica şehitlerimizin ertesi gününde baro başkanlarının çalgılı cengili şölenler eşliğinde, göbekler atan adamciklara alkış tutuyordu.. nesesine nese katıyordu.. şimdi de gündem değiştirip magazine mi vermiş yine kendini..
O tören dağlıcadan önce yapılmış. Ama yandaş medya her zamanki gibi sanki dağlıca sonrasıymış gibi gösterdi. Sorgusuz sualsiz inanıp bir de böyle ahkam kesmeseydiniz keşke.
dağlıcadan önceydi o tören. ama ozamanda 5 şehit vardı.
Aaa olur mu hiç öyle şey.. ahkam kesmek de ne demek?? Hiç sevmem öyle üslubu.. mış'lı-muş'lu yazdım dikkat çekerim.. Bu mesajı düzeltilmeye açık bırakır.. ayrıca benim için öncesi ve sonrası hiç farketmez.. neticede çatışmaların ve asker-polis şehitlerimizin olduğu donemdi yine.. Neyse uzatmak istemiyorum.. yazmak istediğim çok şey var aslında ama polemiğe girmek yasak.. şimdi durup dururken ban yemek istemem..
Konuyu sehitleri alet edip yapilan Sehit,vatan,millet gorunumlu Akp mitingini es gecip baro acilisina getirmek :) Gerci biz konusmustuk diger baslikta da bunlari dikkat cekmemis demekki :)
Bilakis bizzat oradaymış gibi yargılayıcı bir tavırla yazmıştınız. Neyse ki gördüğümü, okuduğumu idrak edebilme yetisine sahibim. 'Dağlıca'dan önce miymiş pardon yanlış biliyormuşum' demek şunları yazmaktan daha kolay ve erdemli olurdu. Her neyse, doğru noktaya değindiniz. Polemik oluşturmak ve böyle lüzumsuz şeyler için gunlerce ban almak istemiyorum.
Yoo oradaydı zaten.. Yorumu tekrar gözden geçirin.. Sadece olay daglica meselesi öncesi miydi, sonrası mıydı hatirlamiyorum dedim.. neticede şehit haberleri surecince idi.. Bu da beni irgalamaz; yorumum tarihin tekerrürü idi.. hani başbakan maçta gülüp eglenip tezahüratlar yapiyormus ya?? Kursulerden inmeyip günlerce bangır bangır, şöyle yaptılar böyle yaptılar kinleri kusmustu.. Olay oklara dönünce nasıl da yandaş oluyormuş değil mi medya??
Yoo oradaydı zaten.. Yorumu tekrar gözden geçirin.. Sadece olay daglica meselesi öncesi miydi, sonrası mıydı hatirlamiyorum dedim.. neticede şehit haberleri surecince idi.. Bu da beni irgalamaz; yorumum tarihin tekerrürü idi.. hani başbakan maçta gülüp eglenip tezahüratlar yapiyormus ya?? Kursulerden inmeyip günlerce bangır bangır, şöyle yaptılar böyle yaptılar kinleri kusmustu.. Olay oklara dönünce nasıl da yandaş oluyormuş değil mi medya??
Anlaşamayacağımız, birbirimizi anlayamacağımız aşikar aslında. Uzatmamak ikimiz içinde isabetli olacak anetta:) Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?