Kılıçdaroğlu: Terörü besleyenler, şarkılı türkülü mitingle terörle mücadele edileceğini sanıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Yenikapı'da bugün düzenlenen mitingte, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen 'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses' mitinginin ardından "Terörü besleyip büyüten, terörün araştırılmasını reddedenler, terörle şarkılı türkülü miting yaparak mücadele edildiğini sanıyorlar" dedi.

Yenikapı'da bugün düzenlenen mitingte, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmuştu.

http://t24.com.tr/haber/kilicdarogl...e-terorle-mucadele-edilecegini-saniyor,310300

Allah allah.. bu cancagizim kılıçdaroğlu; daglica şehitlerimizin ertesi gününde baro başkanlarının çalgılı cengili şölenler eşliğinde, göbekler atan adamciklara alkış tutuyordu.. nesesine nese katıyordu.. şimdi de gündem değiştirip magazine mi vermiş yine kendini..
Ya da ben mi yanlış anladım?? Yas töreni mi miymiş o??

O tören dağlıcadan önce yapılmış. Ama yandaş medya her zamanki gibi sanki dağlıca sonrasıymış gibi gösterdi. Sorgusuz sualsiz inanıp bir de böyle ahkam kesmeseydiniz keşke.

dağlıcadan önceydi o tören. ama ozamanda 5 şehit vardı.

küstüm sana,ben yazıcaktım,ama benden önce sne yazmışın,

O tören dağlıcadan önce yapılmış. Ama yandaş medya her zamanki gibi sanki dağlıca sonrasıymış gibi gösterdi. Sorgusuz sualsiz inanıp bir de böyle ahkam kesmeseydiniz keşke.

Aaa olur mu hiç öyle şey.. ahkam kesmek de ne demek?? Hiç sevmem öyle üslubu.. mış'lı-muş'lu yazdım dikkat çekerim.. Bu mesajı düzeltilmeye açık bırakır.. ayrıca benim için öncesi ve sonrası hiç farketmez.. neticede çatışmaların ve asker-polis şehitlerimizin olduğu donemdi yine.. Neyse uzatmak istemiyorum.. yazmak istediğim çok şey var aslında ama polemiğe girmek yasak.. şimdi durup dururken ban yemek istemem..

Şimdi eğri oturup doğru konuşmak var arkadaşlar.
Tamam çok üzüldük şehitlere hepimizin canı yandı orası ayrı.
hepimiz günlük olağan işlerimize devam ettik bir yandan.
Gidilecek toplantılara gittik, organizasyonlara katıldık.
Aynı şey siyassetçiler için de geçerli malesef ateş bir tek düştüğü yeri yakıyor.

Bilakis bizzat oradaymış gibi yargılayıcı bir tavırla yazmıştınız. Neyse ki gördüğümü, okuduğumu idrak edebilme yetisine sahibim. 'Dağlıca'dan önce miymiş pardon yanlış biliyormuşum' demek şunları yazmaktan daha kolay ve erdemli olurdu. Her neyse, doğru noktaya değindiniz. Polemik oluşturmak ve böyle lüzumsuz şeyler için gunlerce ban almak istemiyorum.

Konuyu sehitleri alet edip yapilan Sehit,vatan,millet gorunumlu Akp mitingini es gecip baro acilisina getirmek :) Gerci biz konusmustuk diger baslikta da bunlari dikkat cekmemis demekki :)

Yok tatlım.. ben kilictarogluna kendi eleştirilerini örnek gösterip kendi yediği haltlari da ekledim buraya.. Yoksa mitingi esgectigim filan yok yani.. hani demiş ya şarkılı türkülü diye?? Akp yapinca herşey olay olur.. muhalefet çalgı cengi göbek atınca onlara mübah.. Yoksa hiç bana batmaz kim kiminle nerede ne yapmış.. Kendi kusurlarını örtbas edip; akp nin attığı her adımı olaya dönüştürme çabalarını sevmiyorum.. çağdaş bulmuyorum..

Yoo oradaydı zaten.. Yorumu tekrar gözden geçirin.. Sadece olay daglica meselesi öncesi miydi, sonrası mıydı hatirlamiyorum dedim.. neticede şehit haberleri surecince idi.. Bu da beni irgalamaz; yorumum tarihin tekerrürü idi.. hani başbakan maçta gülüp eglenip tezahüratlar yapiyormus ya?? Kursulerden inmeyip günlerce bangır bangır, şöyle yaptılar böyle yaptılar kinleri kusmustu.. Olay oklara dönünce nasıl da yandaş oluyormuş değil mi medya??

Anlaşamayacağımız, birbirimizi anlayamacağımız aşikar aslında. Uzatmamak ikimiz içinde isabetli olacak anetta:) Sevgiler...

Canım bunu onlara kabul ettiremezsin boşa nefes tüketme.

Anlaşamayacağımız, birbirimizi anlayamacağımız aşikar aslında. Uzatmamak ikimiz içinde isabetli olacak anetta:) Sevgiler...

Olur mu hiç?? Her zaman bir orta yol vardır.. anlasmamak değil, tartismak hiç değil.. Sana bile değil lafım; ben siyasetcileri eleştiriyorum.. Kimsenin karşısındaki insanın görüşüne saygısızlık etmeye hakkı yok.. dolayısıyla seçmene değil, partiyedir ithamlarım.. Kilictaroglunun eleştirilerini mantıklı ve doğru bulmuyorum demeye çalıştım bu konu içerisinde..
Velhasıl; iyi forumlar diliyorum.. Bu sebeple ban yemek hiç iyi olmaz.. Ki ben de polemiğe tövbe etmiş iken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…