Kilit gobeklerine 3500 lira deger mi ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pamukpamuk44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.341
-150
68
42
Bundan önce hiç kapi gobegi değiştirmedim.ama burada ev sahibi de burada oturuyor ve anahtarları eksik verdi, ve sonradan aaa bu bende kalmış diye bir anahtar daha getirdi, ben o an korktum, kendisi de bu apartmanda yasiyor.gece uyuyamadım.para yokluğunda ev dubleks altlı üstlü 4 kilit değiştirdim. 3500 lira.kendim yapabilir miydim ki.evet simdi güvendeyim ama o 3500 lirayı verirken canimdan can gitti.siz göbek değiştiriyor musunuz yeni tasinilan evde

Evet mutlaka degıstırıyorum ama aılemın elınden gelır eskı evımdekıyle bu evın gobegını degıstırmıslerdı. Ama mutlaka degısmelı bırde aynı bınada oturuyormussunuz. Cıkarken gıttıgınız yere goturur adamın kılıdını gerı takarsınız olur biter

Evet mutlaka degıstırıyorum ama aılemın elınden gelır eskı evımdekıyle bu evın gobegını degıstırmıslerdı. Ama mutlaka degısmelı bırde aynı bınada oturuyormussunuz. Cıkarken gıttıgınız yere goturur adamın kılıdını gerı takarsınız olur biter
Çok para, daha once hiç yapmadım.ama gece uykularım kaçtı bu sefer.su an kitliyorjm.ohhh içim rahat

Çok para, daha once hiç yapmadım.ama gece uykularım kaçtı bu sefer.su an kitliyorjm.ohhh içim rahat
Evet ama hersey cok pahalı 4 kilit değiştirdim diyorsunuz. İyi yapmışsınız sonucta guvenlık ıcın ,kafanıza takmayın daha dün evınden bırsuru hırsızlık yapılmıs konuları gordum. En ıyısı degısmek . Baskasının elımde yedek anahtar olupta cogaltıp cogaltmadıgını bılmek benı daha cok strese sokardı

Bizim sabit kilidimiz var, hangi eve kiraya gidersek onu takıp çıkarken de eski kilidi takıp kendi kilidimizi götürüyoruz 😅 anahtarlıklarımız sabit kalıyor rahat ediyoruz

Evet ama hersey cok pahalı 4 kilit değiştirdim diyorsunuz. İyi yapmışsınız sonucta guvenlık ıcın ,kafanıza takmayın daha dün evınden bırsuru hırsızlık yapılmıs konuları gordum. En ıyısı degısmek . Baskasının elımde yedek anahtar olupta cogaltıp cogaltmadıgını bılmek benı daha cok strese sokardı
Kilidi kıran olmaz da, ben seyahatte ya da isteyken anahtarları girilebilir diye cok korktum ya da gece.dengem şaştı.gece 4 leke kadar oturdum.evi ev yapan ne hali ne eşya, kilitmis kilit.ohhh be dedim dedim ama ay sonunu 8000 lira nasil getireceğim bilmiuorum

siz göbek değiştiriyor musunuz yeni tasinilan evde
Pamuk sizi kaç defa uyardım her aklınıza eseni bdvye açmayın diye.
Hatta yine böyle bdv’yle alakası olmayan bir konunuzda demişim ki:

26 cezanızın 24’ü kategori dışı konudan, hiçbir yerde kurallara uymuyorsunuz bari burada uyun diyeceğim ama nafile biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X