- 20 Ocak 2021
- 2.632
- -328
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Çok para, daha once hiç yapmadım.ama gece uykularım kaçtı bu sefer.su an kitliyorjm.ohhh içim rahatEvet mutlaka degıstırıyorum ama aılemın elınden gelır eskı evımdekıyle bu evın gobegını degıstırmıslerdı. Ama mutlaka degısmelı bırde aynı bınada oturuyormussunuz. Cıkarken gıttıgınız yere goturur adamın kılıdını gerı takarsınız olur biter
Evet ama hersey cok pahalı 4 kilit değiştirdim diyorsunuz. İyi yapmışsınız sonucta guvenlık ıcın ,kafanıza takmayın daha dün evınden bırsuru hırsızlık yapılmıs konuları gordum. En ıyısı degısmek . Baskasının elımde yedek anahtar olupta cogaltıp cogaltmadıgını bılmek benı daha cok strese sokardıÇok para, daha once hiç yapmadım.ama gece uykularım kaçtı bu sefer.su an kitliyorjm.ohhh içim rahat
Kilidi kıran olmaz da, ben seyahatte ya da isteyken anahtarları girilebilir diye cok korktum ya da gece.dengem şaştı.gece 4 leke kadar oturdum.evi ev yapan ne hali ne eşya, kilitmis kilit.ohhh be dedim dedim ama ay sonunu 8000 lira nasil getireceğim bilmiuorumEvet ama hersey cok pahalı 4 kilit değiştirdim diyorsunuz. İyi yapmışsınız sonucta guvenlık ıcın ,kafanıza takmayın daha dün evınden bırsuru hırsızlık yapılmıs konuları gordum. En ıyısı degısmek . Baskasının elımde yedek anahtar olupta cogaltıp cogaltmadıgını bılmek benı daha cok strese sokardı
Pamuk sizi kaç defa uyardım her aklınıza eseni bdvye açmayın diye.siz göbek değiştiriyor musunuz yeni tasinilan evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?