• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıllar psikolojimi bozdu

yasamaktanbikanbiri

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
164
82
13
selam herkese. 22 yasındayım çocukluğumdan beri kıl tüy sorunum vardı hep. Düzenli adet olan biriyim ama aşırı kıllanma sorunum var. 17 18 yaşında bi hastanede alex yaptırdım daha da çoğaldı seanslar bitince. Göğüs bölgemde bile var o kadar psikolojim bozuldu ki artık önceden sadece uçlarında vardı. Geçen yıl d Polat’a gittim öğrenci olduğum icin em azından ağda yaptırmaktan iyidir diye 2 Seams girdim sadece. Sonrasında sadece göğüs için evde iğneli epilasyon yapan bi kadın buldum . 32 senedir bu işi yapıyormuş ama etki etmedi fazla . Kan tahlili ultrason yaptırdım ultrasonda bi şey çıkmadı ama kan testim sorunlu cıktı doktor pcos diyip başından attı. Napıcam bilmiyorum yol gösterecek akıl verecek biri de yok doktorlar da umursamıyor nasıl başa çıkıcam bilmiyorum sosyalleşmemi etkiliyor. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım. Adetimi kesti o da . Ben de bıraktım

Şuan gidiyorum zaten ama göğüs bölgesi için gitmiyorum sadece. Onun için iğneliye başlıcam yine ekimde ama faydası olmuyor gibi. Bu durumu yaşayan çözüm bulan biri olmuştur belki diye açtım konuyu
Kıllar için krem var cildiye veriyor ef ile başlıyor isim söyleyemem araştırınca çıkar reçetesiz satılmıyor ama çok kıllanma varsa bunu reçete eder hormonlarını chat gptye at yorumlat pcos için spor ve diyet yap lazere devam et başka çözümü yok

Kıllar için krem var cildiye veriyor ef ile başlıyor isim söyleyemem araştırınca çıkar reçetesiz satılmıyor ama çok kıllanma varsa bunu reçete eder hormonlarını chat gptye at yorumlat pcos için spor ve diyet yap lazere devam et başka çözümü yok
Bana lazere git dedi hatta demedi ben sordum napayım diye cok da umurlarında değil bi sorucam ama dediğiniz kremi

Krem ne iş görüyor

selam herkese. 22 yasındayım çocukluğumdan beri kıl tüy sorunum vardı hep. Düzenli adet olan biriyim ama aşırı kıllanma sorunum var. 17 18 yaşında bi hastanede alex yaptırdım daha da çoğaldı seanslar bitince. Göğüs bölgemde bile var o kadar psikolojim bozuldu ki artık önceden sadece uçlarında vardı. Geçen yıl d Polat’a gittim öğrenci olduğum icin em azından ağda yaptırmaktan iyidir diye 2 Seams girdim sadece. Sonrasında sadece göğüs için evde iğneli epilasyon yapan bi kadın buldum . 32 senedir bu işi yapıyormuş ama etki etmedi fazla . Kan tahlili ultrason yaptırdım ultrasonda bi şey çıkmadı ama kan testim sorunlu cıktı doktor pcos diyip başından attı. Napıcam bilmiyorum yol gösterecek akıl verecek biri de yok doktorlar da umursamıyor nasıl başa çıkıcam bilmiyorum sosyalleşmemi etkiliyor. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım. Adetimi kesti o da . Ben de bıraktım
Ben de aynı sorunları yaşıyorum batık için her şeyi yapmama rağmen her yerimde nokta nokta batıklar var Alex lazere başladım 2 seans oldu ama batıklarda ve genitalin alt tarafında hiç etkisi olmadı sizin kaçıncı seanslarda işe yaradı acaba ve batıklarınız mevcut muydu hem leke hem batıklarla dolaşmaktan psikolojim bozuldu gerçekten

Ben de aynı sorunları yaşıyorum batık için her şeyi yapmama rağmen her yerimde nokta nokta batıklar var Alex lazere başladım 2 seans oldu ama batıklarda ve genitalin alt tarafında hiç etkisi olmadı sizin kaçıncı seanslarda işe yaradı acaba ve batıklarınız mevcut muydu hem leke hem batıklarla dolaşmaktan psikolojim bozuldu gerçekten
Ben de 2. Seansımı yaptırdım bu 2. Paketim 1. Yi yıllar önce yaptırmıştım. Şuanlık üst kolumda biraz batık var ama vücudumdaki kıllar seyreldi

Doğum kontrol hapı biraz kontrol altına alıyor pcos olanlarda
Bana doktor kullan dedi diane yazdı. İlk ay kullandım normalde düzenli adet olan biriyim adet olamadım bekledim ben de normalde 7 gün ara vermek gerekiyordu. 15 gün sonra tekrar kullanmaya basladım bi kutu daha bitirdim sonra yine adet olamadım bu defa bırakmaya karar verdim sonra yüzüm sivilce doldu tekrar başladım 15 gün sonra ben de cok düzensiz kullandım yani. Bana iyi gelmedi belki de ondan… bıraktım 2 3 ay sonra daha bu ay adet olabildim

Butun ergenligimi jiletle gecirmis biri olarak bir kokten 3 kil cikartmayi basardigimda batiklarimdan koltuk altimi kaldiramaz hale geldigimde lazere basladim. Buz lazer diyot lazer alex lazer igneli lazer her boku denedim. 14 senedir lazere gidiyorum bacim ben. Bitmedi bitmiyor bitmeyecek. 14 senenin sonunda sukur 3 ayda 1e kadar indirdim seanslarimi.

Butun ergenligimi jiletle gecirmis biri olarak bir kokten 3 kil cikartmayi basardigimda batiklarimdan koltuk altimi kaldiramaz hale geldigimde lazere basladim. Buz lazer diyot lazer alex lazer igneli lazer her boku denedim. 14 senedir lazere gidiyorum bacim ben. Bitmedi bitmiyor bitmeyecek. 14 senenin sonunda sukur 3 ayda 1e kadar indirdim seanslarimi.
Benim o kadar sabrım yok acıkcası bi de cok pahalı 20 bin verdim ben en son bu aldığım pakete yüz için de 5 bine gidiyorum inşallah bu sondur daha gitmeyi düşünmüyorum nolacaksa olsun artık çok lüzumlu bölgelerim için seneye İğneliye başlamayı düşünüyorum maddi açıdan rahatlayınca yani.. lazerde millete oramı buramı göstermekten de gına geldi o kadar utanıyorum ki genital bölgede kıpkırmızı oluyorum inşallah kurtuluruz artık🥲

İğneliye de gitmişsiniz gözümden kaçtı o da mı etki etmedi

başka doktora git pcos önemli bir rahatsızlık hemen doktorunu değiştir sonra doktora sor lazer uygun olur mu dıye

Back
X