kilo alamama nedenleri

denizbatin

MY İMMORTAL
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
617
6
96
Kocaeli
kızlar kilo alamamanın bırcoknedenı varmıs bunlardan en onemlı 3 neden 1 hormon bozuklgu 2parazıt yada asalakların vucudumuzda bulunmas 3 de gunlukklorı ıhtıyacımızın geregınden fazlasını yakmamız yanı cokhareketlı olup klorıyı tuketmemız bunlar ıcınde doktora gıdıp bu 3 seyı soyleyıp bıze tedavı yapmasını ıstememız cunku doktora gıdıp kılo alamıyorum dıyınce test yapmadan ya bı srup verıyo yada yada hap bılınız olsun ıstedım bende kılo alamıyorum gercı cok zayıf deılım ama kıloluda deılım su sıralar gece yemegınıde denıyorum etkısı olursa soylerım bu bılgıler belkı ısınıze yarar yoksa kılo alamak ıcın hıcbı neden yokmus bu 3 seyın tedavısı olunca kılo alımı baslarmıs

of keske ben de alabılsem ya. kızlar bır ara kılo alma yarısmaası mı ne vardı hala devam edıyormu. ben bılmıyorum aam katılmak ıstıyorum.
sız yıne ıyısınızdır halınıze sukredın benım olculerımı okuyun bak:
boy 168
kılo 43
yas 19

rezalet dımı.ya napcam bılmıyrm bır cozum soylesenız.
demır ve cınko hapları denedım olmadı
vıtamın denedım olmadı
bır srup vardı alerjı ıcınmıs megerse denedım bır ıse yaramadı
yemek de yıyemıyorum hep mıdem bulanıyor
hıc ıstah da yok...

1 hormon bozuklgu 2parazıt yada asalakların vucudumuzda bulunmas 3 de gunlukklorı ıhtıyacımızın geregınden fazlasını yakmamız yanı cokhareketlı olup klorıyı tuketmemız

1-2-3 hepsı vardır kesın ben de
doktorlar da umursmamıyor

tek neden bunlar değil. benimki gibi ırsi de olabilir. aynı babam gibiyim. o da zayıf ve ne kadar yese almaz. sadece göbekten alıyor ama bacakları ip gibi. benim fiziğim de tıpkısı. metabolik yapısı da babamınkinin aynısı. en kötüsü benimki işte arkdaşlar.
siğer hastalıklar belki tedavi edilebilir ama ırsi duruma çare yok. ama ben yine de çok umutsuz değilim işte.

tek neden bunlar değil. benimki gibi ırsi de olabilir. aynı babam gibiyim. o da zayıf ve ne kadar yese almaz. sadece göbekten alıyor ama bacakları ip gibi. benim fiziğim de tıpkısı. metabolik yapısı da babamınkinin aynısı. en kötüsü benimki işte arkdaşlar.
siğer hastalıklar belki tedavi edilebilir ama ırsi duruma çare yok. ama ben yine de çok umutsuz değilim işte.

arkadaşım ben ve babam da aynı senin bahsettiğin durumdayız =) daha geçen hafta doktora gittim hormon, guatr falan bi sürü test yapıldı hiç bi problem yok ama kürdan gibiyim. son günlerde biraz kilo almaya basladım, 1 fincan süte nesquik, bal, varsa süt tozu (sütün içine süt tozu katmak saçma gelebilir ama amaç içtiğin şeyin besin değerini arttırmak-nette bi yerde okumuştum) bi çay kaşığı da maya (saç uzatıyomuş onun için başladım açıkçası) içiyorum. iş yerinde aklıma geldikçe içiyorum bunu. sabah-öğle aklıma gelirse akşam çıkmadan önce de içiyorum. faydası oldu biraz. kendimdeki değişikliği görüp sevinince iştahım da iyice açıldı daha bi hevesle yer oldum. eskiden yiyip yiyip kilo alamayınca üzülür iyce iştahtan kesilirdim. istediğim kilodan hala çok uzağım ama umut oldu bana işte =) belki denersin diye belirteyim dedim.

Arı poleni iyiymiş ondan alayım birde balık hapı. Onları deneyeyim bakalım nasıl olacak. benneyaptımki

tibet yogası yapın, o vücudu normal hale getiriyor, kitapta okumuştum kadın çok zayıfmış tibet yogası yapınca kilo almış, hem günlük 10 dk sürüyor.

acıkınca kesinlikle abur cubur atıştırmamalı
ama ana yemeklerden sonra bol bol abur cubur ne bulursanız yiyin..

kızlar bı ılac aldık aktardan 1 ayda 5 kıloymus sozde neyse bunu yedım hergun tık yok ılacı bır bıraktım 1 hafta once acayıp ıstahım acıldı nasıl bır ıloacmıs anlamadım gıttı zaten kılo aldıran ne ılac nede bıtkıler var onlarsadece ıstah acar ve bu sekılde kılo alırsınız ınternette okumustum

Back
X