Premature Bebekler Kılo alamayan premature bebeklere tavsiye

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

MaysaToprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
77
27
88
Kzlar bebeim 750 gram dogdu düzeltilmiş 5bucuk aylık oluo kro 8 aylık ama hala kılosu 5 kılo bile olmadı sz neler yapıorsunuz kılo alması ı için anne sütü alıo sagarak verıorum doktorum hipp organik dewam sütü yazdı bugun kıloo alsn dıe kullanan varmı aranzda

Kzlar bebeim 750 gram dogdu düzeltilmiş 5bucuk aylık oluo kro 8 aylık ama hala kılosu 5 kılo bile olmadı sz neler yapıorsunuz kılo alması ı için anne sütü alıo sagarak verıorum doktorum hipp organik dewam sütü yazdı bugun kıloo alsn dıe kullanan varmı aranzda
ben hipp denedim ama hiç kilo almadı bebegim aptamille çok guzel aldı.hatta pirinç suyu ile mama hazırlayanlar var kilo için isterseniz bi arastirun

İnfatrini işe yarayabilir pırınc unu mamalarıda ama önemli olan kilosu degıl saglıklıysa gelişimi iyise kiloyu takma cunkı bebegın prematüre ve dogum kilosu oldukça düşük o yzden şuanki kilosu gayet guzel

Bizde erken doğduk bize e protein diye bisey önerdiler..mama değil ama anne sütüne ek takviye mis.

doktorumuz infartini dıe bir mama yazdı hem anne sütü hem bu mamayı ver dedi bir aydr kullanıorum cokta aldrmadı kılo ama iyi gdıo smdilik minyatür bebe benimkisi cok şükür saglıgı yernde olsunda kıloyuda az alsın napım artk🤷‍♀️🙂 szin bebegiz kac kılo dogdu suan kac aylık
Şuan bebeğinizin durumu nasıl kilo alabiliyomu benim bebegimde premature ve kilo almiyo daha doğrusu beslenmek istemiyor sürekli ağlıyo beslenme sırasında

E proteın ıster anne sutune ıster mamaya ekleyıp verın preterm bebeklere en guzel kılo aldıran yontem bu ve azda olsa her 2 saatte bır beslemınz gerekıyor gerekırse 5 dk da bır bır kaç damla verın uc tane preterm bebek annesı olarak soyluyorum baska turlu kılo aldıramazsınız ve eger mumkunse agırlıgınız anne sutu olsun

E proteın ıster anne sutune ıster mamaya ekleyıp verın preterm bebeklere en guzel kılo aldıran yontem bu ve azda olsa her 2 saatte bır beslemınz gerekıyor gerekırse 5 dk da bır bır kaç damla verın uc tane preterm bebek annesı olarak soyluyorum baska turlu kılo aldıramazsınız ve eger mumkunse agırlıgınız anne sutu olsun
Eoprotein 3 kılo olana kadar verıorlar ama. Bn hem anne sütü hemde infartini mama verıorum

34. haftada 1800 gram doğum yaptım. şuan kronolojik 9 aylık bebeğim ve 7700 gram. Hep aptamil kullandık. 6.aydan sonra anne sütü almadı. Doktorumuz çok iyi diyor kilosuna. Zaten artık ek gıdaya geçtiğiniz için tahıllı kaşık mamaları da verebilirsin. meyvelerini irmikle pişirebilirsin. hurmalı pekmezli muhallebiler yapabilirsin. günlük öğün sayısını arttırabilirsin. her sabah mutlaka yumurta peynir pekmez ve formül mamada ıslatılmış bisküvi yediriyorum ben.

Eoprotein 3 kılo olana kadar verıorlar ama. Bn hem anne sütü hemde infartini mama verıorum
Merhaba biraz eski bı konu ama umarım görürsünüz. Bebeğinizin 8 aylıkken 5 kilo olmadigini söylediniz bizde şuan benzer rakamlardan geçiyoruz. Şuan bütün problemler endiseleriniz bitmiş sağlıkla cocugunuzu buyutuyorsunuzdur umarım. Nasıl bu süreci astiniz ne zaman buyumeyi yakaladı acaba ?

Back
X