Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar saglıklı kg almak ısteyenlere basıt yontemlerle kg aldırabılırım 40 kg dan 55 yukseldım![]()
Nasıl oldu lütfen bizimlede paylaşır mısın?
Kızlar dayanın karbonhidrata. Hadi bakiim göriyim sizi![]()
Cicibebeye Ne diyorsunuz kızlar.
ya arkadaslar benim bir arkadasim kilo almak istiyor gittigi beslenme uzmani da yemegini hizli ye demis. sizce bu dogru mu benim aklima pek yatmadi acikcasi sonucta sagliksiz diye biliyorum ben
ewet dogru. insanlarda doymak az weya cok yemekle alakalı degıl sureyle alakalıymış.ortalama 20 dk da doyuyormuşuz.yani hızlı yedıgımızde kısa surede daha cok sey yemış oluyoruz we kılo alıyoruz.yawas yedıgımızde aynı sürede daha az yemiş oluyoruz we doymuş hissediyoruz.dikkat edin zayıf insanlar yawas yemek yiyen insanlar genellikle.
ya arkadaslar benim bir arkadasim kilo almak istiyor gittigi beslenme uzmani da yemegini hizli ye demis. sizce bu dogru mu benim aklima pek yatmadi acikcasi sonucta sagliksiz diye biliyorum ben
20 dk da beyine uyarı gidiyor ve tokluk hissediyoruz yani hızlı yersen daha çok yiyeceksin tokluk hissetmeden önce. ee tabii öncelikle mide kapasitelerimiz az olduğundan (malum zayıfız) başlarda rahatsız eder ama daha sonra mide genişler
hızlı yemek zararlıdır tabii ama gece yatmadan önce yemek de zararlı kilo almak için neler yapmadık bunu da yaparız ilaç kullanmaktansa![]()
cici bebeyi 31 ağustosta kullanmaya başladım 43 kilodan 45 kiloya yükseldim ama şu son bi hafta bir kupa bardağı süte 15 bisküvi koyup içiyorum mama yapmadan içiyorum faydası olmadı şimdi 45 aynı bi değişiklik yok tekrar mama yapıp devam edicem onun yanında da spora başlıycam sporla kilo alımının daha fazla olduğunu söylüyolar
cici bebeyi 31 ağustosta kullanmaya başladım 43 kilodan 45 kiloya yükseldim ama şu son bi hafta bir kupa bardağı süte 15 bisküvi koyup içiyorum mama yapmadan içiyorum faydası olmadı şimdi 45 aynı bi değişiklik yok tekrar mama yapıp devam edicem onun yanında da spora başlıycam sporla kilo alımının daha fazla olduğunu söylüyolar