Kilo alamayanlara tavsıye verebılırım

moherx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
355
13
68
İstanbul
selam kızlar saglıklı kg almak ısteyenlere basıt yontemlerle kg aldırabılırım 40 kg dan 55 yukseldım :46::46::46::46:

dıyelımkı ıstahınız kapalı ve yemek yıyemıyorsunuz ve gunluk gereklı proteınlerı alamıyorsunuz duzenlı olarak hergun sadece 1 tane muz ve 1kase sutlac yıceksınız hem gunluk proteınızı alıcaksınız hemde ıstahınızı acıcaksınız he buarada oncelıkle dahılıyeye gorunup b12 ve tıroıtlerınıze baktırmanızda yarar var ve 6ay sonra saglıklıbı sekılde kg alıyorsunuz hepsı bukadar basıt :46::46::46::46::46::46:

Cicibebeye Ne diyorsunuz kızlar.

herkes kilo aldırdığını söylüyor ve bence mantıklı da. içeriğine hiç baktın mı bir sürü vitamin falan da var :) ben büyük bir paket bitirdim ama kaçar gün arayla yedim o yüzden işe yaramamış olabilir.. ben de 160 ım 39 kiloyum kendimi bildim bileli hep zayıftım:5:

ya arkadaslar benim bir arkadasim kilo almak istiyor gittigi beslenme uzmani da yemegini hizli ye demis. sizce bu dogru mu benim aklima pek yatmadi acikcasi sonucta sagliksiz diye biliyorum ben

ya arkadaslar benim bir arkadasim kilo almak istiyor gittigi beslenme uzmani da yemegini hizli ye demis. sizce bu dogru mu benim aklima pek yatmadi acikcasi sonucta sagliksiz diye biliyorum ben

ewet dogru. insanlarda doymak az weya cok yemekle alakalı degıl sureyle alakalıymış.ortalama 20 dk da doyuyormuşuz.yani hızlı yedıgımızde kısa surede daha cok sey yemış oluyoruz we kılo alıyoruz.yawas yedıgımızde aynı sürede daha az yemiş oluyoruz we doymuş hissediyoruz.dikkat edin zayıf insanlar yawas yemek yiyen insanlar genellikle.

ewet dogru. insanlarda doymak az weya cok yemekle alakalı degıl sureyle alakalıymış.ortalama 20 dk da doyuyormuşuz.yani hızlı yedıgımızde kısa surede daha cok sey yemış oluyoruz we kılo alıyoruz.yawas yedıgımızde aynı sürede daha az yemiş oluyoruz we doymuş hissediyoruz.dikkat edin zayıf insanlar yawas yemek yiyen insanlar genellikle.

ama bunun mideye veya sindirim sistemine olumsuz etkisi yok mu? zararli degil mi

ee war tabıkı.. uzmanlar hep yawas yemek yıyın dyorlar zaten de biz kılo almak ıstedıgımız ıcın hızlı yememız lazım :)

20 dk da beyine uyarı gidiyor ve tokluk hissediyoruz yani hızlı yersen daha çok yiyeceksin tokluk hissetmeden önce. ee tabii öncelikle mide kapasitelerimiz az olduğundan (malum zayıfız) başlarda rahatsız eder ama daha sonra mide genişler

hızlı yemek zararlıdır tabii ama gece yatmadan önce yemek de zararlı kilo almak için neler yapmadık bunu da yaparız ilaç kullanmaktansa :9:

20 dk da beyine uyarı gidiyor ve tokluk hissediyoruz yani hızlı yersen daha çok yiyeceksin tokluk hissetmeden önce. ee tabii öncelikle mide kapasitelerimiz az olduğundan (malum zayıfız) başlarda rahatsız eder ama daha sonra mide genişler

hızlı yemek zararlıdır tabii ama gece yatmadan önce yemek de zararlı kilo almak için neler yapmadık bunu da yaparız ilaç kullanmaktansa :9:

cici bebeyi 31 ağustosta kullanmaya başladım 43 kilodan 45 kiloya yükseldim ama şu son bi hafta bir kupa bardağı süte 15 bisküvi koyup içiyorum mama yapmadan içiyorum faydası olmadı şimdi 45 aynı bi değişiklik yok tekrar mama yapıp devam edicem onun yanında da spora başlıycam sporla kilo alımının daha fazla olduğunu söylüyolar

cici bebeyi 31 ağustosta kullanmaya başladım 43 kilodan 45 kiloya yükseldim ama şu son bi hafta bir kupa bardağı süte 15 bisküvi koyup içiyorum mama yapmadan içiyorum faydası olmadı şimdi 45 aynı bi değişiklik yok tekrar mama yapıp devam edicem onun yanında da spora başlıycam sporla kilo alımının daha fazla olduğunu söylüyolar

ben öyle yapıyorum spor yapıyorum ama sporla daha fazla almıyorsun sadece sabitlenmiş bir kilo alıyorsun ama o kadar hızlı bir kilo alımı gerçekleşmiyor daha yavaş ama kalıcı kilolar

bu hesaba bakılırsa sanırım 2 haftada 2 kilo almışşın çok güzel bence:34: çünkü daha fazlasını o kadar kısa sürede almak zararlı olabilir yağ bağlarız kilo alayım derken:1: benim sorum mamayı nasıl hazırladığın canım ben de cici bebe aldım tarifini bekliyorum başlayayım bir an önce yaa 2 kilo bile benim için çok farkettirir çok güzel bir yöntem ayrıca tadını da seviyorum cici bebenin :52::52:

Arkadaşlar herşeyden önce muhakkak bi dahiliye doktoruna görünün derim ben .. Onun yanı sıra spor yapın .. İnsanlar bi çok şeyi çok yanlış biliyorlar .. Spor yaptıkça zayıflama olmaz tam tersi vücut dinç olur ve çabuk acıkır aynı zamanda yedikleriniz de yağ olmaz .. Yağlı olmaktansa çok olmaması şartıyla kaslı ve şekilli bi vücuda sahip olmanızı taysiye ederm ;))))

Back
X