kilo alamıyorum :(

hytr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
89
0
6
35
İstanbul
arkadaşlar o kadar derim varmışki ya yaza bir hal oldum buralara.ama bi elin nesi bi sürü elin sesi var düşüncesiyle yazıyorum size..
ben troit hastasıyım zamanında 60lı kilolardaydım.şimdi 51-52 kiloyum.ve ne yersem-gece yarısı,pekmez,keçiboynuzu,cicibebe vs..
hepsini denedim.boyumda 1.70
yüzüm çok çökük duruyo..yanak hiiiiç yok,dümdüz..
kendimi toplayabilmem için kesin kilo aldıran vitaminler,besinler varmı bildiğiniz?
bazılarınız ne güzel işte herseyı yiyosun kilo almıyosun diye düşünebilir ama bi deri bi kemik olmakta hiiiç iyi bişey değilll
bi ortama girdiğimde illa kilo konusu oluyo ve bana seninde yüzün toplu olsa aslında diye cümleleri her seferinde duyuyorum:43::43:
bu benı cok bıktırdı,en azında kendimi toplıycak kadar alsam yeter:26:

valla şu yüze kilo aldırcak bişiler varsa bana da söleyin. benim kilom gayet ii aslında ama aynı senin gibi yüzüm çok çökük canım yanak hiç yok ne yapmalıyız ki acaba ??

valla şu yüze kilo aldırcak bişiler varsa bana da söleyin. benim kilom gayet ii aslında ama aynı senin gibi yüzüm çok çökük canım yanak hiç yok ne yapmalıyız ki acaba ??

bilmıyorum :43::43: ama çok sinir bozucu bi durum,fotograf cekılıcem incecik bi yüz cıkıyo,cok kötü.. biraz fazla kilo almak şart sanırım..
senın kilo ve boyun kac

bilmıyorum :43::43: ama çok sinir bozucu bi durum,fotograf cekılıcem incecik bi yüz cıkıyo,cok kötü.. biraz fazla kilo almak şart sanırım..
senın kilo ve boyun kac

Aynen yaa hele şu "yüzün toplu olsa çok daha güzel olur" lafları çileden çıkarıyo. Benim boy 1,67 kilo 55 canım. normal yani ama yüzüm çok zayıf işte neden olduğunu bilmiyorum araştırdım dolgu filan yazıyo nette ama öle şeyleri hiç düşünmüyorum.

Aynen yaa hele şu "yüzün toplu olsa çok daha güzel olur" lafları çileden çıkarıyo. Benim boy 1,67 kilo 55 canım. normal yani ama yüzüm çok zayıf işte neden olduğunu bilmiyorum araştırdım dolgu filan yazıyo nette ama öle şeyleri hiç düşünmüyorum.

aynen bende araştırdım,ve bende dolguya karşıyım.benım kilom 60 civarıyken oyle bı problemım yoktu.yanı kılo almamız lazım:26:

kimi kilo verme derdinde(misal ben),kimide alma.benimkiler vermeyi teklif eediyorum sana,alırmısın lütfeeeeen:17:

şaka bi yana eşimin yeğeni senin gibi kilo almak istiyodu.gerçekten yüzü,beli,kalçası yok denecek kadardı.ne yapsa ne etse kendi başına kilo alamadı.diyetisyene gitti hemde devlet hastanesinde.yiyeceklerini saati saatine liste şeklinde verdi.ve şu an istediği kiloda.hatta fazla aldı vermeye çalışıyo.....

aynen bende araştırdım,ve bende dolguya karşıyım.benım kilom 60 civarıyken oyle bı problemım yoktu.yanı kılo almamız lazım:26:

Hmm en azından sen çözümü biliyosun:) benim derdime çare yook :):)

ben ne yesem alıyorum kilo
hamurişi felan ye
ben yiyemiyorum
hep ot hep ot

bendede iştah yok ya
mesela düşünüyorum börek alıyım,yapıyım yiyim istemıyorum
çikolata alıyım çayla faln diyorum yok yine cnaım istemıyo
şerbestli tatlı sevmem
çayı sekersz severim
bal sevmem
tuz hiiiiiç kullanmam sevmem..:26:
sorun büyük yani