kilo alamıyorum ;(

GuL0504

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
10
0
1
Senelerdir hep 40 kilodayim hep zayifliyorum ama kilo alamıyorum önerisi olan varmi???

Sigarayı bırak eğer kullaniyorsan birde vitamin takviyesi al mutlaka hem iştahını da açar

Merak ettim nasıl besleniyorsun kilo alamıyorsun, bana ne yesem yarıyor bende kilo veremiyorum, merak ettiğim için bu başlığa bakayım dedim:) ben çalıştığım için akşam yemeklerini en erken 8 de yiyebilyiorum, haftada en az 4-5 kere çikolata yiyorum, öğlenleride ekmek arası veya makarna vs yiyorum, sabahlarıda kahvaltımı yapıyorum, akşamları yemekte sulu yemek yapmaya çalışıyorum gayette kilo alıyorum, evimde çikolata eksik olmaz, bu kötü bir alışkanlık ama çok seviyorum çikolatayı tatlıyı, haftasonlaır mutlaka tatlı yaparım. sağlıksız mıyım değilim evet basen bölgemde ağırlıklı kilom var o da işim gereği oturarak çalışıyorum. bilmem siz çok mu hareketlisiniz o yüzden de alamıyr olabilirsiniz.veya gerçekten yemek yemiyorda olabilirsiniz.

benim iştahım yok 6 bucukda kahvaltı yapıyorum aksam 8e kadar yemek yemiyorum :( usengeclikten

Back
X