Kilo alamiyorum

mavusbebek

annesinin bali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
2.101
106
163
Merhaba kizlar hamileyim bulantilarim 10 15 gundur yok cok sukur ama fazla yemek yiyemiyorum kilo alamiyorum zaten zayif biriyim zimdi bide bulantilarim yuzundun kilo verdim sade zayifladim her goren ne kadar kotu olmussun diyip duruyor acimasiz elestiriler iyce moralimi bozuyor nasil kilo alabilirim kizlar bebisinde gelisimi icin de onemli tabi ekmek sadece kahvaltida yiyebiliyorum napayim ben bi fikir verin

Bulantı için doktor ilaç vermedi mi ? Ben çıkarmadığım halde verdi. Kullanmıyorum o ayrı. Çok az sık sık yiyorum. Doymadan kalkıyorum yoksa bulantıdan yemek bile görmek istemiyorum. 1.5 saatte yiyorum ama 3 kaşık yiyorum mesela. Ya da sandviç ekmeğinin yarısını. Başka türlü olmuyor. İnsallah yiyebilirsin canın

Merhaba kizlar hamileyim bulantilarim 10 15 gundur yok cok sukur ama fazla yemek yiyemiyorum kilo alamiyorum zaten zayif biriyim zimdi bide bulantilarim yuzundun kilo verdim sade zayifladim her goren ne kadar kotu olmussun diyip duruyor acimasiz elestiriler iyce moralimi bozuyor nasil kilo alabilirim kizlar bebisinde gelisimi icin de onemli tabi ekmek sadece kahvaltida yiyebiliyorum napayim ben bi fikir verin
canım bende zayıf biriyim 45 kiloydum hamile kaldıktan sonra kilo verdim 6. haftamda 41.5 kiloydum ağzıma ekmek su dahi alamıyordum ben o durumu meyve yiyerek aştım yemek hiç yiyemiyordum çünkü meyvede beni 2 haftada toparladı 10.haftamda normal yemek yemeye başlayabildim şu an 20.haftamdayım 47 kiloya kadar çıktım yani merak etme her türlü kilo alıcaksın belli bir haftadan sonra ben 15ten sonra aldım kilo.Bulantı içinde doktor bir hap veriyor evet ama ben onu içtiğimde daha kötü bulantı yapmıştı bana içmedim o yüzden o yüzden tavsiyem bol bol meyve yemeye çalış çünkü bebeğede inanılmaz yarıyor

Back
X