kilo alamıyoruz ama...

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
73
35
merhaba kızlar.
Son zamanlarda bu durumu daha çok kafama takmıştım.Bacaklarımı saklamaya,özgüvensiz yürümeye,daha çok ezilmeye başladığımı farkettim. Buna dur demek için de kabuğumdan çıkmaya karar verdim.:rolleyes:
Mesela artık istediğim pantolonu giyiyorum ve bacaklarımı saklamıyorum,yürüyüşüme dikkat ediyorum güzel yürümeye çalışıyorum ve en önemlisi: bu konu açıldığı zaman kendimi ezdirmiyorum.Eskiden olsa evet ya derdim üzülürdüm hemen. Ama şimdi "uçacağım yakında" falan diyorum gülüyoruz konu kapanıyor.
yeni insanlarla tanıştım yaklaşık 1 ay oldu tanışalı. Çoktan zayıfsın demeleri gerekiyordu o kadar sohbetimiz oldu. ben demelerini beklerken onlar aksini söyledi :) ve tabiki belli etmesem de çok çok mutlu oldum:KK68:
Biraz uzattım ama kızlar gerçekten kendisiyle barışık insanlar mutlu. Ağladığım günleri unuttum. Çünkü kendime daha çok zarar verdiğimi anladım. Sizde böyleyseniz kabuğunuzdan çıkın kızlar. İçimi dökmek ve size yardımcı olmak istedim okuduğunuz için teşekkürler:KK49:

kesinlikle öyle canım kafaya takıyordum ben de burada alamıyorum diye üzülüyordum.
Saldım herşeyi bir baktım düşünmey bırakınca kilom dengelenmeye başladı eski pantolonlarımın belleri kapanmıyor bile

ay ne güzel kilo alamamaktan şikayetçisin. ben de önceden 50 kilo olur muyum diye düşünüyordum. boyum 170, kilom da 47 bazen 45 bile olmuştu. şimdi iki çocuk ve hastalıklardan dolayı 58 kiloyum bebeğim sütten ayrılınca diyet yapmayı düşünüyorum. spor yapacak zamanım da yok çalışıyorum.

hayatım sen kendini nasıl görürsen başkaları da seni aynı şekilde görür bundan emin olabilirsin. Senin özgüvenin karşı tarafa da yansıyacak ve görünmek istediğin gibi görüneceksin. bu arada kilo alamaman da güzel bir özellik. biz hanımlar genelde basenlerimizden şikayetçiyiz

bende aynı dertteyim ama ne yaparsam yapayım alamıyorum ve artık takmıyorum.. taksam nolcak olmayınca olmuyor.. ama ne qüzel qüvenin qelmiş. sevindim buna :)

kesinlikle öyle canım kafaya takıyordum ben de burada alamıyorum diye üzülüyordum.
Saldım herşeyi bir baktım düşünmey bırakınca kilom dengelenmeye başladı eski pantolonlarımın belleri kapanmıyor bile
yaa çok sevindim senin adına canıım inşallah bende ideal kiloma ulaşacağıım :)))

hayatım sen kendini nasıl görürsen başkaları da seni aynı şekilde görür bundan emin olabilirsin. Senin özgüvenin karşı tarafa da yansıyacak ve görünmek istediğin gibi görüneceksin. bu arada kilo alamaman da güzel bir özellik. biz hanımlar genelde basenlerimizden şikayetçiyiz
doğru söylüyorsunuz eskisi kadar çok zayıfsın lafları duymuyorum artık özgüvenim yerine geldi :)

bende aynı dertteyim ama ne yaparsam yapayım alamıyorum ve artık takmıyorum.. taksam nolcak olmayınca olmuyor.. ama ne qüzel qüvenin qelmiş. sevindim buna :)
takınca daha kötü oluyor aslında kendimizi üzüyoruz

Ben lisedeyken dolabı açıp önüne oturup ağlıyordum dışarı çıkmaktan vazgeçiyordum zayıflıktan giydiklerim yakışmayacak diye. Herkes de üstüme üstüme geliyordu en kötüsü de insanlar her zaman bilerek zayıf kalıyormuşuz gibi davranıyor. O zamandan bu yana çok kilo aldım tabi ama yine de norrmalin altındayım, insanlar iyisin diyor şu an ama sonuçta ben kendimi görüyorum aynada, kısa bir elbise ya da etek giysem altına topuklu ayakkabı giyemiyorum çünkü bacaklarım resmen çırpı gibi duruyor gibi geliyor :)) boyum zaten 176 iyice gözüne batıyorum insanların sanki. Hep bi kamufle hep kamufle. Yoruyor bi süre sonra..

Ben lisedeyken dolabı açıp önüne oturup ağlıyordum dışarı çıkmaktan vazgeçiyordum zayıflıktan giydiklerim yakışmayacak diye. Herkes de üstüme üstüme geliyordu en kötüsü de insanlar her zaman bilerek zayıf kalıyormuşuz gibi davranıyor. O zamandan bu yana çok kilo aldım tabi ama yine de norrmalin altındayım, insanlar iyisin diyor şu an ama sonuçta ben kendimi görüyorum aynada, kısa bir elbise ya da etek giysem altına topuklu ayakkabı giyemiyorum çünkü bacaklarım resmen çırpı gibi duruyor gibi geliyor :)) boyum zaten 176 iyice gözüne batıyorum insanların sanki. Hep bi kamufle hep kamufle. Yoruyor bi süre sonra..
bende öyleydim hiç bir şey yakışmyor diye çok ağladım ama en fazla bu kadar kilo alabiliyorum yani elimde olan bir şey değil. özgüvenim olduğundan beri çok fazla duymadım kilo al lafını. arada bunalıma girsem de eskisi kadar üzülmüyorum.eski fotoğraflarıma bakıyorum aradaki farkı görüyorum falan avutuyorum kendimi ama cidden insan bir zaman sonra çok yoruluyor..

Back
X