M melis1978 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 796 167 123 47 30 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melis1978 #1 kizlar kilo almak icin denemedigim sey kalmadi.hep paralarim bosa gitti.en son,adam oyle guzel reklam yapmiski,yine yine yine kandim yanildim ,gitti gidiyordan istah acici bir toz sparis verdim.gele gele irmik tozu gibi salak bisey geldi.sitesinede yazdim zaten .saticiya yedirmesin allahim .asla helal etmiyorum. kanmayin boyle seylere.saglik bakanligi onayli eczaneden alin ne alcaksaniz.otmus copmus kilo aldirici tozmus .heepsiii fossss...
kizlar kilo almak icin denemedigim sey kalmadi.hep paralarim bosa gitti.en son,adam oyle guzel reklam yapmiski,yine yine yine kandim yanildim ,gitti gidiyordan istah acici bir toz sparis verdim.gele gele irmik tozu gibi salak bisey geldi.sitesinede yazdim zaten .saticiya yedirmesin allahim .asla helal etmiyorum. kanmayin boyle seylere.saglik bakanligi onayli eczaneden alin ne alcaksaniz.otmus copmus kilo aldirici tozmus .heepsiii fossss...
S ssnurr Nur yolcusu Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2014 229 64 53 30 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melis1978 #2 melis1978 .!.: kizlar kilo almak icin denemedigim sey kalmadi.hep paralarim bosa gitti.en son,adam oyle guzel reklam yapmiski,yine yine yine kandim yanildim ,gitti gidiyordan istah acici bir toz sparis verdim.gele gele irmik tozu gibi salak bisey geldi.sitesinede yazdim zaten .saticiya yedirmesin allahim .asla helal etmiyorum. kanmayin boyle seylere.saglik bakanligi onayli eczaneden alin ne alcaksaniz.otmus copmus kilo aldirici tozmus .heepsiii fossss... Genişletmek için tıkla... bi yrden duuydm troitlerden kaynklanıyomş kılo alamama bende kılo almaya calışiyorm amaa
melis1978 .!.: kizlar kilo almak icin denemedigim sey kalmadi.hep paralarim bosa gitti.en son,adam oyle guzel reklam yapmiski,yine yine yine kandim yanildim ,gitti gidiyordan istah acici bir toz sparis verdim.gele gele irmik tozu gibi salak bisey geldi.sitesinede yazdim zaten .saticiya yedirmesin allahim .asla helal etmiyorum. kanmayin boyle seylere.saglik bakanligi onayli eczaneden alin ne alcaksaniz.otmus copmus kilo aldirici tozmus .heepsiii fossss... Genişletmek için tıkla... bi yrden duuydm troitlerden kaynklanıyomş kılo alamama bende kılo almaya calışiyorm amaa
M melis1978 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 796 167 123 47 31 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melis1978 #3 ssnurr .!.: bi yrden duuydm troitlerden kaynklanıyomş kılo alamama bende kılo almaya calışiyorm amaa Genişletmek için tıkla... troitler kiloda cok etkili .bazende tam tersi,sorunlu troit asiri kiloda yapabiliyor.troitlerim sorunsuz canim.... Son düzenleme: 31 Mayıs 2014
ssnurr .!.: bi yrden duuydm troitlerden kaynklanıyomş kılo alamama bende kılo almaya calışiyorm amaa Genişletmek için tıkla... troitler kiloda cok etkili .bazende tam tersi,sorunlu troit asiri kiloda yapabiliyor.troitlerim sorunsuz canim....
S ssnurr Nur yolcusu Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2014 229 64 53 31 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melis1978 #4 melis1978 .!.: troitler kiloda cok etkili .bazende tam tersi,sorunlu troit asiri kiloda yapabiliyor.troitlerim sorunsuz canim.... Genişletmek için tıkla... anladım hayırlısı artk çok tepkı alıydm zayıflıktan dolayı kımısı kılo almk için ugrsr kimisi kılo vermk
melis1978 .!.: troitler kiloda cok etkili .bazende tam tersi,sorunlu troit asiri kiloda yapabiliyor.troitlerim sorunsuz canim.... Genişletmek için tıkla... anladım hayırlısı artk çok tepkı alıydm zayıflıktan dolayı kımısı kılo almk için ugrsr kimisi kılo vermk