Kilo alımı regl olamama

Gurbetkusu74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
762
706
33
Arkadaşlar toplamda 7 ayda 15 kilo aldım yani evlendiğimden itibaren. Son iki aydır reglim gecikiyor geçen ay 13. Gün üstüne olmuştum bu ay 20 gün geçti hala olamadım. Sizce bu kilo almyla mı ilgilidir başına gelen yaşayan var mı

Doktora göründünüz mü? Aynılarını sordunuz mu? Tsh değerlerinize baktırdınız mı?

Doktoruna görün değerlerine baktır kuzum

Doktora göründünüz mü? Aynılarını sordunuz mu? Tsh değerlerinize baktırdınız mı?
Tabiki evlendiğimden beri çocuk istediğim için hemen hemen her ay doktora gidiyorum hep bir sorun oldu çünkü genel kontrol için kimyasal için sonrasında adet gecikmeleri için artık özele de para vermekden bıktım devlette ya sıra bulamıyorum ya sonuç alamyrm diye özele gidiyorum. Kilo alımıma bağladı geçen ay gecikmemi ve yumurtalık tembelligim var. Bu ay tekrar geciktim diye gitmek istemiyorum kilo vermeye başladım çünkü diyetteyim ama ne insanlar var ne kilolarla hala regl oluyorlar ben 76 kiloyum acaba gerçekten bununla alakalmı sorun diye merak ediyorum kilo alıp aynı sorunu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…