kılo alıyorumm

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
arkadaşlar merhabalar. daha once 59 kg dım özel bir diyet uygulamadım bol su tüketerek ve ekmeği kısarak fakat uzun bi süreçte 9 kilo verdim. şuan çok haraketli bi işim var hemşireyim sürekli koşturuyorum ve gece nöbetlerinde gelen kahvaltılık ekmekleri yedim su içmeye vakit bile bulamayınca sadece 2 haftada 2 kg aldım ve şuan 52 kg oldum :( 1 haftadır da kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği bazen üzerine tereyagı suruyorum öğlen evdeysem ekmeksiz bişeyler atıstırıyorum veya müsli tuketiyorum akşamları bır kase corba ve ekmeksiz yemek yiyorum birde simite aşırı bi duskunlugum var dıyeti bıraktıgım an kılo alıyorum ve psikolojık olarak dıyete konsantre olunca karnım cok acıkıyor surekli yeme ihtiyacı duyuyorum anlamıyorum napmam gerekıyor ya ayrıca gecelerı yıyebilecgim kalorısı az olan neler onerebilirsinizz ve nasıl vericem bu iki kiloyu off:(:(:(

Ben de diyet yaparken, kalori hesabıyla geceleri kendime yiyecekler yapardım, birkaçını yazayım.
Sevdiğiniz varsa denersiniz.

Kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost.Ama tostun özelliği 3 kat olması, doyuruculuğu arttırıyor ve kalorisi 200 ü bile bulmuyor.
1 yumruta ve 1 yumurtanın akından yapılmış peynirli-maydanozlu omlet.Kalorisi 150 civarında.
Süzme yoğurda baharatlar koyup, kepekli ekmeğe sürüp yerdim.Her ekmeğin kalorisi 70 civarı oluyor.
Özellikle cacık, bir porsiyonun kalorisi 80 civarı tok da tutuyor.
Kepekli unlu krep.1 tanesinin kalorisi 130 du yanılmıyorsam, içine domates vs şeyler koyulduğunda 150 yi buluyor.
Ya da yağı azaltılmış 1 kase müsli.
Yine kepek ekmeğine ton balıklı ve rokalı sandwich.Kalorisi 180-190 bir şeydi.

Son düzenleme:
Back
X