- 30 Ekim 2015
- 184
- 574
- 23
- 55
- Konu Sahibi seyhan4161
-
Malesef denemedim arastiriyorum kimse bilmiyor galibadenediniz mi kilo mamalarını...bana da lazım kilo aldırıcı
ben kullandım doktorum verdi günde iki şişe içtim ve zamanında aldım mamalar sayesinde.sonra supraktin şurup kullandım mamanın verdiği etkinin iki katını verdi şimdi 61 kiloyum doktora gittiğimde 42 ydimMalesef denemedim arastiriyorum kimse bilmiyor galiba
Mamaların adı ne kızlar bende 1.65 boyum kilom 47 iştahım hiç yok bende kullanayımeveet bende kullandım o mamalardan çok da iyi geldi sayesinde 1 ayda 2 buçuk kilo almıştım veya ayda 1 buçuk almıştım hatırlamıyorum :) ama cidden kilo aldırıyor ve sağlıklı da bana da doktor yazmıştı çilekli muzlu vanilyalı var ilk muzlu içmiştim midemi bulandırıyordu, sonra çilekliye başladım tadı süpeer öneririm yani ama düzenli kullanım gerekli ben sabah kahvaltıdan sonra içiyordum bir de akşam yemekten sonra içip yatıyordum valla çok iyi gelmişti ama çok üşengeç olduğum için sonra düzensiz kulanmaya başladım ve bıraktım iyi yiyemediğim için de tekrar eski kiloma düştümama tekrar başlıycam allahın izniyle bakalım bu sefer kararlıyım :)
Yemeklerden sonra kullanılıyordur heralde bir de devlet karşılıyor mü yoksa ozel mi alıyoruzadı ensure. tıbbı amaçlı beslenme ürünü bildiğimiz çilekli süt 200ml 399 kalori <3 bunu yemek yiyemeyen kanser hastalarına veriyorlarmış günlük alınması gereken herşey içinde varmış kilo alamayanlar da kullanıyor cidden düzenli kullamımda işe yarıyor tabi bunu içiyorsun diye yemek yememezlik yapmak yok bir işe yaramaz yerinde sayarsın
Supraktin şurup uyku yapıyor mu? Malum ders çalışıyorum sınavlarım var bir de etkisi ne zaman gösterir bende çok zayıfım hemde şu aralar her zaman olduğumdan daha da zayıfben kullandım doktorum verdi günde iki şişe içtim ve zamanında aldım mamalar sayesinde.sonra supraktin şurup kullandım mamanın verdiği etkinin iki katını verdi şimdi 61 kiloyum doktora gittiğimde 42 ydim
Feciii uyku yapıyor tamamen iptal oluyosunSupraktin şurup uyku yapıyor mu? Malum ders çalışıyorum sınavlarım var bir de etkisi ne zaman gösterir bende çok zayıfım hemde şu aralar her zaman olduğumdan daha da zayıf
Teşekkür ederim cevabınız için yapmasaydı iyiydiFeciii uyku yapıyor tamamen iptal oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?