Kilo alma problemim :)

ahbeguzelim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
17
1
6
35
Ankara
Merhabalar öncelikle zayıf kızlarım :) Üzülmeyin biz böyle çok güzeliz :)
Ama biraz daha alsak fena olmaz değil mi?
Şimdi size söylüyorum 158-160 boyum var ve saaaaaadece 45 kiloyum. Bacaklarım incecik dar paçalar dar paça olmuyor bana hihihihihi
Kollarım da ince ama çok değil.

ASlında çok ama çok yiyorum ciddili hem de, ama kilo alamıyorum
Özellikle bacaklarıma kilo almak istiyorum çünkü zayıf olduğu için çarpık da görünüyor zayıflıktan. Yardımlarınızı tüm kalbimle bekliyorum.

Bi öğünde ne kadar ekmk yiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende çok yiyorum aynı bydayız ben 48 kiloyum cici bebe ve sütü kesinlikle öneriyorummmm

Ben seninle tam tersi. Şişkoyum : ) geçen ay işten çıktım. Evde 1 ayda 10 kilo aldım : ( her öğünde 1 ekmek yiyordum bu da sırrı ; )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım boyumuz ayni ve ben saaaaadece 42 kiloyum dedigin gibi benimde bacaklarım cok ince ve bacaklarimi kalinlastirmak istiyorum:) cook yeyip kilo alamıyorum bende evet. Balik yagina basliycam cici bebe bende yiyorum ama duzenli degil onuda düzenli tutmaya calisicam ama balik yagini araştırdım kilo almada gercekten etkiliymis benim bi arkadasimda balik yagi sayesinde kilo aldim demisti deneyelim bence:) bu arada kac yasindasin?

Deneylim olur olur ama ben küçükken onu da denedim olmadı
18 yaşındayım canım ben sen kaç yaşındasın?
Ayeıca bacaklar oyy beni bitiriyor pantolon giymek istemiyorum gerçi flare paça gayet hoş oluyor ama dar paça benim sonum

eğer adet döneminiz uzunsa ya da düzensizse ondan da kilo alamıyor olabilirsiniz. benim 9 gün ve çok yoğun sürüyordu. 5-6 güne indi hemde azaldı bir ayda 3 kilo almıştım. şimdi 48 kiloyum:)

Merhaba canım diyetisyene gitme imkanın varsa git sadece kilo vermeye değil, kilo almaya da yardımcı oluyolar diye biliyorum. Hem daha sağlıklı olur gerekli tahliller yapılır kilo almana engel bi şey varsa da ortaya çıkar.

17 yasindayim bende. Deniycem ben balik yağını bacaklar bendede sorun

Canım gittim 3 yıl önce yapabileceği bir şey yok metabolizma işi bu ( Yani işe yaramadı anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…