- Konu Sahibi ahbeguzelim
-
Bi öğünde ne kadar ekmk yiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende çok yiyorum aynı bydayız ben 48 kiloyum cici bebe ve sütü kesinlikle öneriyorummmm
ben bir anda 12 kilo verdim bilmiyorum ama hissediyorum cici bebe işe yarıyıcakCici bebe yemezmiyim hiç :)) Ama ol-mu-yooooooor. Oyyyyyy dağlar
Merhabalar öncelikle zayıf kızlarım :) Üzülmeyin biz böyle çok güzeliz :)
Ama biraz daha alsak fena olmaz değil mi?
Şimdi size söylüyorum 158-160 boyum var ve saaaaaadece 45 kiloyum. Bacaklarım incecik dar paçalar dar paça olmuyor bana hihihihihi
Kollarım da ince ama çok değil.
ASlında çok ama çok yiyorum ciddili hem de, ama kilo alamıyorum
Özellikle bacaklarıma kilo almak istiyorum çünkü zayıf olduğu için çarpık da görünüyor zayıflıktan. Yardımlarınızı tüm kalbimle bekliyorum.
Canım boyumuz ayni ve ben saaaaadece 42 kiloyum dedigin gibi benimde bacaklarım cok ince ve bacaklarimi kalinlastirmak istiyorum:) cook yeyip kilo alamıyorum bende evet. Balik yagina basliycam cici bebe bende yiyorum ama duzenli degil onuda düzenli tutmaya calisicam ama balik yagini araştırdım kilo almada gercekten etkiliymis benim bi arkadasimda balik yagi sayesinde kilo aldim demisti deneyelim bence:) bu arada kac yasindasin?
ben bir anda 12 kilo verdim bilmiyorum ama hissediyorum cici bebe işe yarıyıcak
Ay ama sende temel varmış güzelim ben hiç kilo almadım ki vereyim de sonra yine almaya çalışayım
Ayyyy bilemiyorum kiiiiiiiii
Deneylim olur olur ama ben küçükken onu da denedim olmadı
18 yaşındayım canım ben sen kaç yaşındasın?
Ayeıca bacaklar oyy beni bitiriyor pantolon giymek istemiyorum gerçi flare paça gayet hoş oluyor ama dar paça benim sonum
Merhabalar öncelikle zayıf kızlarım :) Üzülmeyin biz böyle çok güzeliz :)
Ama biraz daha alsak fena olmaz değil mi?
Şimdi size söylüyorum 158-160 boyum var ve saaaaaadece 45 kiloyum. Bacaklarım incecik dar paçalar dar paça olmuyor bana hihihihihi
Kollarım da ince ama çok değil.
ASlında çok ama çok yiyorum ciddili hem de, ama kilo alamıyorum
Özellikle bacaklarıma kilo almak istiyorum çünkü zayıf olduğu için çarpık da görünüyor zayıflıktan. Yardımlarınızı tüm kalbimle bekliyorum.
Deneylim olur olur ama ben küçükken onu da denedim olmadı
18 yaşındayım canım ben sen kaç yaşındasın?
Ayeıca bacaklar oyy beni bitiriyor pantolon giymek istemiyorum gerçi flare paça gayet hoş oluyor ama dar paça benim sonum
Merhaba canım diyetisyene gitme imkanın varsa git sadece kilo vermeye değil, kilo almaya da yardımcı oluyolar diye biliyorum. Hem daha sağlıklı olur gerekli tahliller yapılır kilo almana engel bi şey varsa da ortaya çıkar.
eğer adet döneminiz uzunsa ya da düzensizse ondan da kilo alamıyor olabilirsiniz. benim 9 gün ve çok yoğun sürüyordu. 5-6 güne indi hemde azaldı bir ayda 3 kilo almıştım. şimdi 48 kiloyum:)
Ben seninle tam tersi. Şişkoyum : ) geçen ay işten çıktım. Evde 1 ayda 10 kilo aldım : ( her öğünde 1 ekmek yiyordum bu da sırrı ; )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?