evet size verilen bu listeyi başka bir konuda görüp yazıcıdan çıkartmıştım çok teşekkürler hepsini harmanlayıp bişeyler yapmaya çalışıyorum:)banada bu diyet ağır geldi zayıf insanlar zaten iştahsız olur (genelde) böle dolu dolu bi listeyi yemek zor benim diyetisyenimin verdıgı listeyı yazıyım bende buraya belkı faydalananlar olur ben 15 gunde 2 kılo aldım yaklaşık..
öncelikle şunu belirtiyim benim boyum 1.60 kilom 36ydı o yuzden hafif bi diyetle basladım ben siz biraz daha arttırırsınız yapma durumunuza göre..
SABAH KALKINCA
2 bardak ılık su+6 fındık+8badem+3 tam ceviz
KAHVALTI (9-9.30)
7-8 zeytin,2 kibrit kutusu peynir,3ince dilim ekmek,sınırsız şekerli çay,bal,bol söğüş (1 yumurta=1 kibrit kutusu peynir ona görede ayarlayabilirsiniz)
ARA ÖĞÜN(11.30-12.00)
1 bardak süt yada yoğurt,1 porsiyon meyve
ÖĞLEN YEMEĞİ(13.30-14.00)
3köfte kadar ,et balık yada tavuk
4 yemek kaşıgı pilav yada makarna
çorba (1-2 kepçe)
yoğurt(2 yemek kaşıgı)
salata bol yağlı
ARA ÖĞÜN(16.00-16.30)
1kase sütlü tatlı,1 porsiyon meyve
AKŞAM YEMEĞİ(19.30-20.00)
6yemek kaşıgı sebze yemegi
2kaşık yoğurt
bol yağlı salata
YATMADAN
günde 1.5-2 litre su
1 porsiyon meyve dediğide mesela..1 elma,1 mandalina,küçük bir muz,küçük bi portakal...vs
zaten o iştahsızlık olmasa bizde güzel güzel kilocuklar alırdık:) ben bir sürü şey kullandım vitamın balık hapı falan filann ama hiç biri iştah açtırmıyo onun için zorlayıp mide genişletmek gerekiyor ne yazık ki...yaşasııınnnnnn..benm gibi olanlarda var..bende bu konuyu açmayı düşünüyodum..
kilo alamıyorum..botum 1,57 eskiden 49 kiloydum sigara içtiğimden beri 42-41 değişiyo
birde çok güzel yazmışsnız ama asıl sıkntım iştahsılk sabah iki yumurtalı omleti nasıl yerim die düşndüm
boğazımdan geçmiyo ki fazla yesem miğdem bulanyor
sipraktni duymuşsunuzdur çok iştah açıyo onu içip bide yaptıgınız listeyi uygularsanız faydasını gorursunuz emınım :) ben 3gundur ıcıyorum ruyamda bıle yemek gormeye basladım
uzun zamandır içiyosan eğer bi 4-5 gün içme sonra tekrar iç ..ablam kullanıyodu sipraktini o öle yapıyodu ozamanlar 40 kgdı suan 49 ideal kilosunda ..sabah aç karna bide akşam yemekten once ıc etkısını gorcegınden emınım aslında :/..ben sadece sabah içiyorum genede baya gördüm faydasını listeyle beraber tabi..bide ben diyetisyen tavsiyesiyle bi ürün kullanıyorum besin takviyesi oda ek kalori sağlıyo
evet gittim halada gidiyorum ama ben gitmeden yeni kan tahlili yaptırtmıştım tesaduf hastaydım o ara o tahlıllerıde yanımda goturdum tedbir olarak :) bıda tahlıl istemesın diye çunku bende ciddi anlamda iğneden korkarım aşırı yani hatta kan alındıktan sonra bayılma eşiğinden zor dönüyorum korkudan ve zayıf oldugum ıcın hassaslıgımdan :) diyetisyen kan tahliline baktı şöle bi özellikle tiroitlere baktı bi sorun yoktu zaten oyuzden drek diyet ve besin takviyesi verdi 10-15 günde bi gidiyorum..yani tahlil isteyebilir kesin degil ama bence yaptır korksanda bikere yaptırkı için rahatlasın
buarada bukadr iğneden korkuyorum bi cesaret kan verdim sonra eksikmiş dediler yarım saat sonrasında bidaha verdim..bu olaydan 1 hafta sonrada faranjit oldum 10 iğne vuruldum sabah-akşambunuda anlatıyım dedim öle :))
Öğle ve aksam yemeklerinde ekmek yok mu?banada bu diyet ağır geldi zayıf insanlar zaten iştahsız olur (genelde) böle dolu dolu bi listeyi yemek zor benim diyetisyenimin verdıgı listeyı yazıyım bende buraya belkı faydalananlar olur ben 15 gunde 2 kılo aldım yaklaşık..
öncelikle şunu belirtiyim benim boyum 1.60 kilom 36ydı o yuzden hafif bi diyetle basladım ben siz biraz daha arttırırsınız yapma durumunuza göre..
SABAH KALKINCA
2 bardak ılık su+6 fındık+8badem+3 tam ceviz
KAHVALTI (9-9.30)
7-8 zeytin,2 kibrit kutusu peynir,3ince dilim ekmek,sınırsız şekerli çay,bal,bol söğüş (1 yumurta=1 kibrit kutusu peynir ona görede ayarlayabilirsiniz)
ARA ÖĞÜN(11.30-12.00)
ÖĞLEN YEMEĞİ(13.30-14.00)
3köfte kadar ,et balık yada tavuk
çorba (1-2 kepçe)
yoğurt(2 yemek kaşıgı)
salata bol yağlı
ARA ÖĞÜN(16.00-16.30)
1kase sütlü tatlı,1 porsiyon meyve
AKŞAM YEMEĞİ(19.30-20.00)
6yemek kaşıgı sebze yemegi
2kaşık yoğurt
bol yağlı salata
YATMADAN
günde 1.5-2 litre su
1 porsiyon meyve dediğide mesela..1 elma,1 mandalina,küçük bir muz,küçük bi portakal...vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?